Další články

Útočník Pulkrab po konci v německém Sandhausenu posílil Mladou Boleslav

Matěj Pulkrab se po ročním nepovedeném angažmá v druholigovém německém Sandhausenu vrátil do Čech. Šestadvacetiletý útočník podepsal dvouletou smlouvu s Mladou Boleslaví, která o tom informovala na svém webu.

Útočník Pulkrab posílil druholigový německý Sandhausen

Matěj Pulkrab posílil po vypršení smlouvy v pražské Spartě druholigový německý tým Sandhausen. Klub o tom informoval na svém webu, délku kontraktu nespecifikoval.

Pulkrab nehodlá ve Spartě pokračovat, zájem má Slavia

Sparta potvrdila, že útočník Matěj Pulkrab nemá zájem v letenském klubu pokračovat a podepsat novou smlouvu. Stávající kontrakt mu vyprší na konci června. Podle médií o čtyřiadvacetiletého útočníka usiluje konkurenční Slavia, což však žádná ze stran zatím nepotvrdila.

Hráčem měsíce je Pulkrab, trenérem Bílek

Hráčem měsíce v české FORTUNA:LIZE se stal sparťanský útočník Matěj Pulkrab. Mezi trenéry v prosinci zvítězil Michal Bílek z Plzně. Výsledky ankety dnes oznámila Ligová fotbalová asociace, která v Česku řídí profesionální soutěže.

Pulkraba před prvním hattrickem v lize naladil Verstappenův triumf ve formuli 1

Útočník Matěj Pulkrab premiérovým hattrickem v první lize pomohl Spartě v 18. kole k vysoké výhře 5:1 v pražském derby nad Bohemians 1905. Před třígólovým večerem do sítě bývalého týmu se naladil triumfem Maxe Verstappena v dramatické Velké ceně Abú Zabí formule 1, po němž se stal nizozemský jezdec poprvé v kariéře mistrem světa.

Pulkrab je momentálně náš žolík, přiznal Vrba

Trenér Pavel Vrba si uvědomuje, že útočník Matěj Pulkrab není moc spokojený s rolí střídajícího hráče, momentálně ho však považuje za žolíka fotbalové Sparty. Na výhře Pražanů 2:1 v Karviné v 17. kole první ligy se podílel gólem a asistencí. Vrba je rád, že jeho tým souboj se Slezany zvládl za tři body, protože jakékoli zaváhání se podle něj hned projeví na špičce tabulky.

Zkazil jsem, na co jsem sáhnul, a byly z toho dva góly, řekl po jubileu Pulkrab

Útočník Matěj Pulkrab si hodně cení, že dosáhl na 100. ligový start. Jubileum ozdobil dvěma góly, jimiž pomohl fotbalistům Sparty k domácí výhře 4:2 nad Teplicemi, se svým výkonem ale nebyl vůbec spokojený. Domníval se, že na co sáhnul, to zkazil. Zároveň připustil, že přijal současnou roli střídajícího hráče.

Pulkrab gól z penalty neslavil, věří, že Bohemians už do konce sezony neprohrají

Šťastný ze svého pátého gólu v sezoně i prodloužení ligové neporazitelnosti na 11 zápasů byl po vítězství 3:0 nad Libercem v 31. kole nejvyšší soutěže hráč Bohemians 1905 Matěj Pulkrab. Právě třiadvacetiletý útočník nasměroval "Klokany" k výhře, když si na začátku druhé půle po faulu brankáře Milana Knoblocha vynutil penaltu a sám z ní otevřel skóre. Pulkrab věří, že Pražané už do konce sezony neprohrají.

Útočník Pulkrab bude znovu hostovat ze Sparty v Bohemians

Útočník Matěj Pulkrab bude stejně jako na jaře hostovat ze Sparty v jiném pražském celku Bohemians 1905. "Klokani" o tom informovali na svém webu.

Pulkraba těšilo, že prolomil roční čekání na ligový gól

Matěj Pulkrab z Bohemians 1905 si pochvaloval, že v dnešním utkání ve Zlíně prolomil roční čekání na ligový gól. Dvaadvacetiletý útočník dvěma brankami zařídil v zápase 24. kola Pražanům výhru 3:2 a první plný bodový zisk z venkovních duelů v této sezoně nejvyšší soutěže.

Pro Pulkraba bude mít zápas se Slavií náboj dvojího derby

Nedělní souboj se Slavií bude mít pro útočníka Bohemians 1905 Matěje Pulkraba náboj dvojího derby. V Ďolíčku je na hostování do konce sezony ze Sparty. Navíc je velmi pravděpodobné, že si proti obhájci titulu připíše první ligový start od loňského března.

Bohemians přivedli na hostování ze Sparty útočníka Pulkraba

Matěj Pulkrab posílil Bohemians 1905. Dvaadvacetiletý útočník přišel ke "Klokanům" na půlroční hostování bez opce ze Sparty. Pražské kluby o tom informovaly na svých webech.

Pulkrab věří, že si gólem řekl o další šanci v sestavě Sparty

Útočník Matěj Pulkrab věří, že dobrý výkon a první gól v sezoně při dnešním vítězství 4:1 nad Mladou Boleslaví mu pomůže prosadit se do sestavy. Jednadvacetiletý fotbalista zatím v této sezoně zasáhl do šesti zápasů a z toho jen dvakrát nastoupil v základu.

Pulkrab má výron v kotníku, doba léčení zatím není jasná

Sparťan Matěj Pulkrab se hned na úvod sezony zranil, ze sobotního ligového duelu s Opavou si odnesl výron v kotníku. Zatím není jasné, jak dlouho bude letenskému celku chybět.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele