Liberec začíná hrát play off, Holoubek dal Pulkrabovi na zadek

Do konce domácí prvoligové sezony chybí pět kol a fotbalisté Liberce, kteří bojují o příčky zaručující účast v evropských pohárech, podle trenéra Davida Holoubka začínají hrát play off. První z klíčových zápasů čeká aktuálně pátý Slovan v neděli na půdě podještědského rivala Jablonce.

Hráčům české ligy v březnu vládl Pulkrab, trenérům Rada

Ocenění pro nejlepšího hráče měsíce března v první lize získal útočník Matěj Pulkrab, který v pěti zápasech nastřílel sedm branek. Mezi trenéry zvítězil v novinářské anketě po jarní šestizápasové sérii Jablonce bez ztráty bodu Petr Rada.

Pulkrab oslavil vítězným gólem návrat do sestavy i dnešní svátek

V úvodním jarním ligovém kole na Spartě nemohl liberecký fotbalista Matěj Pulkrab kvůli karetnímu trestu a zároveň dohodě mezi kluby nastoupit a o to větší motivaci měl v utkání proti Mladé Boleslavi. Duel po hodině hry rozhodl jedinou brankou a vedle tří bodů si rovněž nadělil dárek k dnešnímu svátku.

Pulkrab potvrdil, že se mu na Zlín daří a prožil povedený návrat

Útočník Matěj Pulkrab prožil ideální návrat do Liberce, kam letos v létě zamířil na hostování ze Sparty. Jako střídající hráč se trefil hned v úvodním kole nové sezony první ligy proti Zlínu a gólem z 84. minuty zařídil Slovanu výhru 1:0. Proti "Ševcům" skóroval už počtvrté.

Liberec získal Pulkraba ze Sparty a Malinského z Hradce

Záložník Tomáš Malinský přestoupil z druholigového Hradce Králové do Liberce, se kterým podepsal tříletou smlouvu. Slovan dnes také získal na roční hostování útočníka Matěje Pulkraba ze Sparty, která o dohodě informovala na svém webu.

Fanoušek AC Milán Pulkrab se těší na Inter a San Siro

Útočník Matěj Pulkrab bude mít ve čtvrtek proti Interu Milán o motivaci postaráno. Mimo jiné také proto, že je velkým fanouškem městského rivala posledního soupeře fotbalistů Sparty v základní skupině Evropské ligy AC Milán.

Pulkrab gól neslavil, útočník Sparty se bál ofsajdu

Útočník Matěj Pulkrab sice rozhodl o důležitém vítězství fotbalistů Sparty v Evropské lize na hřišti Beer Ševy, z jediného gólu zápasu se však příliš neradoval. Do poslední chvíle totiž nevěděl, jestli rozhodčí neodmává ofsajd.

Sparta prodloužila smlouvu s mladým útočníkem Pulkrabem

Útočník Matěj Pulkrab prodloužil smlouvu se Spartou. Devatenáctiletý fotbalista, který si v neděli proti Jablonci připsal první ligový start i gól za letenský celek, podepsal kontrakt do roku 2020. Klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Pulkrab si při debutu za Spartu splnil dětský sen

Poprvé nastoupil v lize za Spartu a hned si splnil dětský sen. Útočník Matěj Pulkrab si totiž odmalička přál dát gól na letenském stadionu a pomoci týmu k vítězství a dnes se mu to proti Jablonci povedlo. Jedním gólem přispěl k výhře 3:0.

Hráčem a trenérem května byli zvoleni slávisté Barák s Uhrinem

Pražská Slavia ovládla závěrečné ankety Ligové fotbalové asociace v sezoně. Nejlepším hráčem května byl zvolen Antonín Barák a mezi trenéry zvítězil kouč Dušan Uhrin mladší.

Na hráče května kandidují Lafata, Barák a Pulkrab

Hned dva mladíci kandidují na cenu pro nejlepšího hráče první ligy za měsíc květen. Do nominace se dostali Antonín Barák ze Slavie a Matěj Pulkrab z Liberce. Spolu s nimi odborníci vybrali také sparťanského kanonýra Davida Lafatu, který v posledním ligovém kole nastřílel pět branek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele