Další články

Schmelzer byl na operaci s kolenem, chybět bude několik měsíců

Marcel Schmelzer letos za Dortmund odehrál jenom osm soutěžních zápasů a minimální bude jeho herní vytížení rovněž na úvod bundesligového ročníku 2020/2021. Zkušený obránce má zdravotní problémy, poranil si koleno a musel na operaci, po níž bude následovat několikaměsíční pauza...

Schmelzer nechce vysedávat na lavičce a myslí na odchod z Dortmundu

Svou dvanáctou a dost možná poslední sezonu v Dortmundu kroutí Marcel Schmelzer. Německý obránce za několik týdnů oslaví dvaatřicáté narozeniny a už delší dobu se mu hlavou honí myšlenky na změnu dresu. Nejvýraznější měrou se pod to podepisuje jeho situace v kádru BVB...

Kapitán Dortmundu Schmelzer má opět zraněný kotník

V Dortmundu se musejí dalších šest týdnů obejít bez kapitána Marcela Schmelzera. Devětadvacetiletý obránce si ze sobotního utkání německé ligy ve Freiburgu odnesl natržené vazy v pravém kotníku, s kterým laboroval dva měsíce.

Neodehráli jsme dobrý zápas, reagoval Schmelzer

Borussia Dortmund nezvládla včerejší bundesligový šlágr na hřišti Leverkusenu, čímž nedokázala využít nečekaného zaváhání vedoucího Bayernu Mnichov. Kapitán Marcel Schmelzer nezakrýval zklamání...

Schmelzer uzavřel v Dortmundu nový dlouholetý kontrakt

Mats Hummels o své další budoucnosti jasno ještě nemá, jeho kolega z obrany Borussie Dortmund Marcel Schmelzer už ano. Německý reprezentant bude i nadále hrát ve Vestfálsku, s klubem prodloužil smlouvu až do června 2021...

Dortmundu bude zhruba měsíc chybět zraněný bek Schmelzer

Dortmundu bude zhruba měsíc chybět zraněný krajní obránce Marcel Schmelzer. Německý reprezentant si v odvetném osmifinále Ligy mistrů s Petrohradem poranil třísla. Borussia sice ve středu prohrála 1:2, ale díky venkovnímu náskok 4:2 slavila postup.

Dortmund přišel o obránce Hummelse a Schmelzera

Borussia Dortmund se bude muset do konce ledna obejít bez stopera Matse Hummelse. Tým trenéra Jürgena Kloppa navíc na tři týdny přišel o dalšího obránce Marcela Schmelzera. Oba hráči se zranili v úterním přípravném utkání s Anglií, které Německo ve Wembley vyhrálo 1:0.

Dortmund přišel na tři týdny o zraněného Schmelzera

Borussia Dortmund se musí zhruba tři týdny obejít bez obránce Marcela Schmelzera. Pětadvacetiletý německý reprezentant si podle agentury SID při pátečním tréninku natrhl stehenní sval v levé noze.

Mládí vpřed. Löw vyzkouší bundesligové hvězdičky

Trenér Německa Joachim Löw se rozhodl k přátelskému utkání proti Švédsku povolat čtyři nováčky. Ve všech případech se jedná o mladé talentované hráče, kterým vyšel úvod sezóny. Jejich týmy - Dortmund a Mainz - se vyhřívají na čele nejvyšší německé soutěže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele