Hejda věří, že Plzeň v odvetě s Antverpami uplatní zkušenosti

Obránce Lukáš Hejda připustil, že Plzeňští před čtvrteční odvetou třetího předkola Evropské ligy s Antverpami nejsou v nejlepší pozici, ale porážku 0:1 z Belgie považuje za hratelný výsledek. Podle devětadvacetiletého stopera by pro Viktorii vedle domácího prostředí mohly hrát i zkušenosti z podobně těžkých pohárových duelů.

Hejda se dvakrát zranil na pásu, takže přípravu začal na rotopedu

Plzeňský obránce Lukáš Hejda si v minulosti dvakrát způsobil svalové zranění na běžeckém pásu, proto na začátku letošní zimní přípravy vsadil na rotoped a funkční testy zvládl bez problémů. Osmadvacetiletý hráč si ale nyní dává velký pozor v přípravných zápasech na umělé trávě, kterou nemá příliš v oblibě.

Důležitější gól jsem nejspíš nedal, řekl Hejda po výhře nad CSKA

Plzeňský obránce Lukáš Hejda ve své kariéře zřejmě nedal tak důležitý gól jako v Moskvě, kde v závěru rozhodl o vítězství 2:1 nad CSKA. Osmadvacetiletý fotbalista věří, že jeho trefa bude pro Viktorii znamenat konečné třetí místo ve skupině Ligy mistrů a pokračování v jarní fázi Evropské ligy.

Real potrestal všechny naše chyby, řekl po debaklu Hejda

Podle plzeňského obránce Lukáše Hejdy hráči Realu Madrid ve středečním zápase Ligy mistrů potrestali všechny chyby domácí Viktorie, a proto vyhráli jednoznačně 5:0. Výsledek reprezentačnímu stoperovi zkazil zážitek z velkého fotbalového svátku.

Reprezentace se dál chystá na Slováky: Zraněného Hejdu nahradil Stronati

Čeští reprezentanti se pod novým trenérem Jaroslavem Šilhavým dál chystají v Praze na sobotní zápas Ligy národů na Slovensku a úterní utkání na Ukrajině. K týmu se připojil dodatečně povolaný stoper Patrizio Stronati, který nahradil zraněného Lukáše Hejdu. Ten kvůli problémům s lýtkem mužstvo opustí a do Trnavy neodcestuje.

Šilhavý do národního týmu povolal i nováčka Stronatiho

Nominaci reprezentace na zápasy na Slovensku a Ukrajině rozšíří stoper Baníku Ostrava Patrizio Stronati, který dostal pozvánku poprvé. Trenér Jaroslav Šilhavý ho povolal vzhledem ke zdravotním potížím Lukáše Hejdy. Bývalý mládežnický reprezentant se k týmu připojí ve středu. Informoval o tom Baník na sociálních sítích.

Reprezentační pozvánka byla šok, přiznal obránce Hejda

Pro obránce Lukáše Hejdu byla pozvánka do reprezentace šokem kvůli tomu, že v této sezoně po zranění odehrál jen šest soutěžních utkání. Osmadvacetiletý fotbalista se raději ptal plzeňských spoluhráčů, jak to v současném národním týmu chodí.

Byl to boj, ale vyhráli jsme zaslouženě, řekl Hejda po Spartě

Podle obránce Plzně Lukáše Hejdy šlágr 10. prvoligového kola s pražskou Spartou nabídl víc bojovnosti než pohledného fotbalu. Domácí vítězství Viktorie 1:0 však osmadvacetiletý stoper považoval za zasloužené.

Plzeň prodloužila smlouvy s osmi hráči včetně kapitána Hubníka

Vedení Plzně prodloužilo smlouvy s osmi oporami najednou. Kapitán Roman Hubník se upsal do roku 2020, brankáři Matúš Kozáčik a Aleš Hruška spolu s Patrikem Hrošovským, Martinem Zemanem a Tomášem Hořavou do roku 2021 a Lukáš Hejda s Radimem Řezníkem podepsali nové kontrakty až do roku 2022.

Plzeňský Hejda se dostal do ideální sestavy Evropské ligy

Plzeňský stoper Lukáš Hejda byl zařazen do ideální jedenáctky po odvetných utkáních 2. kola Evropské ligy. UEFA ocenila stopera Viktorie za defenzivní práci při čtvrteční výhře 2:0 nad Partizanem Bělehrad i za přihrávku na úvodní gól.

Hejda: V Bělehradu nechceme bláznit a hrát nahoru dolů

Plzeňští podle obránce Lukáše Hejdy nechtějí na stadionu Partizanu hrát s rychlým bělehradským soupeřem příliš otevřenou partii. Západočeši by ve čtvrtečním úvodním utkání druhého kola Evropské ligy rádi vstřelili gól a k tomu ideálně udrželi i čisté konto.

Hejda o podzimu Plzně: Takovou jízdu nepamatuju, váleli jsme

Obránce Lukáš Hejda pomohl plzeňským fotbalistům v Beerševě gólem k vítězství 2:0, které nakonec znamenalo postup z prvního místa skupiny Evropské ligy. Sedmadvacetiletý stoper podobně vydařený podzim nepamatuje a těší ho, že Viktoria excelovala na domácí i pohárové scéně.

Hejda v první místo nevěří, připravuje se na souboje s Pekhartem

Plzeňští hráči budou ve čtvrtek v závěrečném zápase skupiny Evropské ligy na hřišti Beerševy na dálku bojovat o první místo v tabulce, obránce Lukáš Hejda ale příliš nedoufá v to, že by rumunský FCSB v souběžně hraném duelu s Luganem klopýtl a o vedoucí příčku přišel.

Hejda dokázal v podzimním šlágru uhlídat kanonýra Škodu

Důležitou postavou podzimního ligového šlágru mezi hráči Plzně a Slavie se stal stoper Viktorie Lukáš Hejda, který spolu s kolegou ze středu obrany Tomášem Hájkem dokázal spolehlivě uhlídat nákopy na hostujícího kanonýra Milana Škodu. Západočeši vyhráli 1:0 a po 13 kolech mají před obhájcem titulu pohodlný náskok 14 bodů.

Bylo by fajn překonat rekord na Spartě, řekl plzeňský Hejda

Obránce Lukáš Hejda věří, že fotbalisté Plzně navážou na své výkony a výsledky před reprezentační pauzou a symbolicky v nedělním duelu 10. ligového kola na Spartě překonají desátým vítězstvím její nejlepší vstup do sezony z roku 2011. Stoper Viktorie si zároveň nemyslí, že na šlágr bude mít vliv fakt, že letenský soupeř ztrácí na Západočechy už dvanáct bodů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele