Informace

  • Celé jméno
    Marián Tvrdoň
  • Číslo dresu
    13
  • Datum narození
    18.08.1994
  • Výška
    194 cm
  • Pozice
    brankář
  • Váha
    86 kg

Národnost

  • Česko

Aktuální statistiky v klubu Viktoria Plzeň (CZE)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
FORTUNA:LIGA 2023/2024
3
175
0
0
0
4
0
0
0
MOL Cup 2023/2024
1
90
0
0
0
0
0
0
0
Celkem
4
265
0
0
0
4
0
0
0

Články

Bylo vidět, že Tvrdoň nechytá. Snad se do toho dostane, věří Koubek

Trenér Miroslav Koubek je přesvědčen, že zraněný brankář Jindřich Staněk bude Plzni chybět kratší dobu než do konce podzimu, jak spekulovala některá média. Kdy přesně se reprezentační gólman vrátí mezi tyče, ale nedokázal dvaasedmdesátiletý kouč odhadnout. Věří, že se Staňkův náhradník Marián Tvrdoň rozchytá a bude předvádět lepší výkony než při dnešní porážce 0:3 v Liberci ve 12. ligovém kole. Koubek na tiskové konferenci po utkání zároveň litoval, že se mu zranila útočná jednička Rafiu Durosinmi.

Tvrdoň utrpěl zranění ruky, sezona pro něho skončila

Kvůli zranění ze sobotního zápasu na Slavii brankář Marián Tvrdoň fotbalistům Plzně ve zbylých dvou ligových utkáních nepomůže. Slovenský gólman v Edenu nastoupil poprvé od začátku loňského října místo týmové jedničky Jindřicha Staňka, zápas pro něj ale skončil už ve 14. minutě.

Fantastický zážitek do konce života, řekl Tvrdoň po Bayernu, potěšil ho Neuer

Přestože brankář Marián Tvrdoň při svém debutu v Lize mistrů inkasoval pět gólů a s plzeňskými fotbalisty prohrál v Mnichově 0:5, vnímal utkání s Bayernem jako fantastický zážitek do konce života. Dojem na něj udělal i hvězdný domácí gólman Manuel Neuer, který ho po zápase vzal do kabiny a věnoval mu svůj dres.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele