Hejda o podzimu Plzně: Takovou jízdu nepamatuju, váleli jsme

08.12.2017, 11:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
H.N.T.

V plzni sudy válej.........

Reagovat
Andis

....s rozhodčíma kalej...

Reagovat
Josifek

*kálej

Reagovat
Sosi

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
H.N.T.

... z Vrby pára stoupá,

Na stůl svazu dávej,

....

Reagovat
Kefalín

Ať to s nama fouká.

Reagovat
H.N.T.

Díky a za dva tydny koledy

Padá snih, padá snih, pooojedeme narvaní, pujdem spolu do předkola atd

Reagovat
Rarášek

Půjdem spolu do předkola To je super.

Reagovat
Sosi

na Spartě ale mají jinou veri, tam jsdou spolu do prdele

Reagovat
Sosi

*verzi

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Vaněk už na Ruzyň z okénka letadla kouká..:)

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouček

Reagovat
lada.sp

A kdy se nechá kádr stabilizovat u nás a klidně i na Slavii? Nebo tam jsou slepý že nevidí že když se to každý pul rok rozesere že to nikam nevede? nebo je už ta Plzen rozlezlá ve vedení Sparty i Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou gratulace do Plzně - fakt neuvěřitelnej fičák, jedinou drobnou kaněčkou je Bukurešť, ale to vem čert, zbytek je prostě luxus.

Reagovat
Bex5

Reagovat
remeslnik

Jednoznačný souhlas

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
vanGomm

Jenže právě pouze ta Bukurešť se blíží tomu průměru v Evropě.Vše ostatní týmy se kterýma Plzeň hrála patří do pomyslného suterénu.Prohrála třeba i s Luganem,takže bych s tou chválou počkal až na jaro.

Reagovat
remeslnik

O jeden zápas (v Luganu) nejde, doma mu to vrátili a skupinu vyhráli. Jde o celkový dojem a ten je na naše poměry výborný. Ikdyž to jsou v lize i naši soupeři, tak jim taky tleskám, už jen proto, že neměli ty pitomé nabubřelé řeči, jako jistý nejmenovaný klub, jak posílili a jsou a budou nej a všem to ukážou, jak se to hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně - a taky občas dostanou gól a někdy jim balón uteče do autu - v podstatě jsou úplně nemožný... Ach jo...

Reagovat
Blasphemer

Jo, Bukurešť se nějak měla ukopat. V kvalifikaci o LM prostě už o moc "lehčího" soupeře nedostaneš. Na druhou stranu nám Slavia vydatně sekundovala vypadnutím s APOELEM, takže nikdo nemůže naříkat, jak zase hrajeme v Evropě hovno a ostatní by to zvládli líp (jak se tady s oblibou jelo poslední dvě nebo tři sezony).

Ale v lize je to taková jízda, že už nad tím nikdo naříkat nebude. Kromě toho, že vyhráváme se na to dá i dívat, což nebývalo úplně ve zvyku. A tu LM si holt zahrajeme příště.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, jak se mi líbila Plzeň (hlavně ze začátku) pod Vrbou před pár lety, tak je dobrá i teď. Prostě se potvrzuje, že Pelta neměl tahat Vrbu do repre, tam to není pro něj.

Reagovat
db18

Reagovat
remeslnik

Jistěže ho neměl tahat do repre !!! Vrba je koncepční trenér a takový se hodí do klubového fotbalu. A hlavně tam, kde mu dají prostor a čas a nebudou mu vyhrožovat vyhazovem po pár prohraných zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

klobouček.

Reagovat
delfin

Kdy se losuje rozvrzeni zapasu pro jarni cast EL?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že kolegové v letošním posledním dohránu plus měli solidní matroš.

Jako prohlásit, že liga je rozhodnutá, takže video rozhodčí není v zápasech Plzně třeba...jasně. Plzeň bude hrát s klubem o sestup, proč řešit gól z offsidu. Ať sestoupí. Zda Krmelec dá o 3 branky víc...hlavně, že má zlatou kopačku.

Nebo to prohlášení Grygery, že pozápasové diskuze k matchi patří. Ano. Patří. Ale ne, aby se řešilo, kdo nasimuloval pád, kdo dal branku z metrového offsidu apod.

Dát video do jednoho zápasu kola, to bych ho radši nedával vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty hejty na Vrbu teď? I když proč se ptám. To je to samí když v repre ještě chytal Čech, tak byl Vaclík 10x lepší gólman. Když je Vaclík teď jednička tak jsou hejty zase na něj. A až příjde slabši období na Plzeň tak se zase bůhví odkud vynoří stovky znalců co si zase budou moct kopnout do někoho úspěšnýho.

Reagovat
anarchochuligan

STB Plzeňská prádelní PLíseň

Reagovat
remeslnik

Z toho tvého příspěvku má člověk pochopit co? Že nemáš rád plzeňský fotbal, Plzeň jako takovou nebo sis potřeboval jen někam odplivnout ?!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele