Diarra míří do Realu. Kluby jsou dohodnuty

Lassana Diarra je velmi blízko přestupu do Realu Madrid. Portsmouth přijal nabídku Bílého baletu za francouzského záložníka, nyní se musí sám hráč dohodnout na smlouvě. Diarra neskrývá, že přestup do Madridu by byl splněným snem.

Zraněného Diarru by mohl v Realu nahradit další Diarra

Real Madrid usiluje pro lednové přestupní období o získání francouzského reprezentanta Lassany Diarry z Portsmouthu. Třiadvacetiletý záložník by měl ve španělském mistrovském týmu nahradit svého jmenovce Mahamadoua Diarru, pro nějž už po operaci sezony skončila sezona.

Defoe bude brzy fit, na operaci nemusí

V sestavě Portsmouthu se již hodně brzy znovu objeví Jermaine Defoe. Kanonýr anglického klubu má problémy s lýtkem a hrozila mu operace, ta ovšem není nutná. Na chirurgický zákrok vedle bývalého hráče Tottenhamu a West Hamu nepůjde ani Lassana Diarra.

Tottenham má políčeno na Diarru

Deník The People přinesl zprávu, že Tottenham připravuje nabídku dvanácti milionů liber za záložníka Portsmouthu Lassana Diarru. Bývalý hráč Arsenalu by mohl klub opustit obzvláště poté, co kouč Portsmouthu Harry Redknapp oznámil, že potřebuje prodat hráče ke zmírnění finančních problémů klubu.

Slovní válka - Diarra vs. Wenger

V lednu tohoto roku prodělal Lassana Diarra, nyní hráč Portsmouthu, kontroverzní přestup, na který dost možná nikdy nezapomene. Jako kdyby mu nestačilo, že ve zlém opouštěl již Chelsea, aby se v létě roku 2007 stěhoval do Arsenalu. Ani zde mu to totiž nešmakovalo a brzy byl na útěku znovu, tentokráte kompletně z hlavního města.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele