Real Madrid uvolní Lasse na hostování do Machačkaly

Ještě k jedné úpravě došlo v kádru Realu Madrid. Bílý balet včera získal Michaela Essiena, který se v kabině mine s Lassanou Diarrou. Francouzský defenzivní záložník odchází na hostování do Anži Machačkala...

Diarra by mohl odejít do Ruska, má nabídku od Spartaku Moskva

Nový trenér Spartaku Moskva Unai Emery hledá posily a jednu si vyhlédl v Realu Madrid. V hledáčku ruského klubu je francouzský záložník Lassana Diarra, jehož agent už také registruje nabídku na přestup...

Diarra se s nikým na smlouvě nedohodl, popřel spekulace agent

Lassana Diarra je po necelém roce znovu spojován s odchodem z Realu Madrid. Francouzský záložník údajně nefiguruje v plánech klubu pro příští sezonu a podle deníku AS se už dohodl na smlouvě s ročním příjmem pět a půl milionu eur s Galatasarayem. Něco takového ale popřel jeho agent...

Diarra je v Realu znovu přebytečný, začíná vyhlížet odchod

Na přelomu září a října se na něho pravidelně dostávali, i po uzdravení Nuriho Sahina je ale nyní znovu přebytečným a řeší svou budoucnost. Francouzský záložník Lassana Diarra už nechce vysedávat na lavičce Realu Madrid a v lednu by chtěl změnit dres...

Diarra zůstane v Realu. Chce bojovat o místo

Real Madrid před začátkem letošní sezony rychle získal nové posily a poté se snažil zbavit se přebytečných hráčů. Postupně odešli Sergio Canales, Royston Drenthe, Pedro León a Fernando Gago, v kádru naopak zůstal Lassana Diarra. A ten se hodlá poprat o místo v základní sestavě.

Diarra není v Realu spokojený a naznačil, že odejde

Nabitý kádr Realu Madrid možná bude mít za následek odchod Lassany Diarry. Francouzský záložník není spokojený s nedostatečným zápasovým vytížením a naznačil, že by mohl brzy změnit dres.

Francie přišla před MS o záložníka Diarru

Kouč francouzských fotbalistů Raymond Domenech přišel pro mistrovství světa o záložníka Lassanu Diarru z Realu Madrid, jenž byl v kvalifikaci členem základní sestavy. Podle vyjádření tiskového mluvčího týmu odhalily lékařské zkoušky u Diarry nepředvídatelnou nemoc, která vyžaduje odpočinek.

O titulu rozhodne zápas s Barcelonou, uvědomuje si Diarra

Do konce letošního ročníku španlské nejvyšší soutěže zbývá sedm kola a v boji o titul jsou již delší dobu pouze dva kluby. Barcelona stále hájí šestibodový náskok před Realem Madrid a jeho záložník Lassana Diarra ví, že klíčem k titulu pro Bílý balet bude blížící se vzájemný zápas obou soupeřů.

Diarra si pochvaluje spolupráci s Gagem, i když si nerozumí

Lassana Diarra se po příchodu z Portsmouthu zabydlel v základní sestavě Realu Madrid a i on má podíl na dobrých výsledcích Bílého baletu v roce 2009. Francouzský záložník si pochvaluje spolupráci s Fernandem Gagem, tedy s dalším defenzivním štítem...

Real Madrid stáhl odvolání k CAS kvůli pravidlům Ligy mistrů

Real Madrid stáhl své odvolání k Mezinárodní sportovní arbitráži (CAS) kvůli pravidlům Ligy mistrů. Podle nich nemůže do jarní části soutěže nasadit obě lednové posily Klaase-Jana Huntelaara a Lassanu Diarru a musí si vybrat, kterého z nich napíše na soupisku.

Real Madrid se odvolal proti pravidlům Ligy mistrů k CAS

Real Madrid se odvolal k Mezinárodní sportovní arbitráži (CAS) proti pravidlům Ligy mistrů, která mu nepovolují zapsat na soupisku pro vyřazovací boje zároveň útočníka Klaase Jana Huntelaara i záložníka Lassanu Diaru. Oba hráči přišli do klubu v zimním přestupním období za 20 milionů eur.

Real neuspěl s odvoláním, v LM může hrát jen jedna posila

Real Madrid neuspěl u evropské unie UEFA s odvoláním proti pravidlu, že v jarní části Ligy mistrů může nastoupit jen jedna z jeho zimních posil. Madridský velkoklub si tak bude muset vybrat, zda chce v prestižní evropské soutěži využít Nizozemce Klaase-Jana Huntelaara, či Francouze Lassanu Diarru.

Real chce, aby mohly hrát na jaře obě posily

Real Madrid se odvolá proti pravidlu UEFA, podle něhož může nastoupit v jarních kolech Ligy mistrů pouze jedna z lednových posil. Španělský celek v minulých dnech podepsal smlouvu s francouzským záložníkem Lassanou Diarrou a nizozemským kanonýrem Klaasem-Janem Huntelaarem.

26.12.2008 Aktuality 138 komentářů
Zaujalo nás

Hotovo: Diarra podepsal Realu Madrid

Třiadvacetiletý francouzský reprezentant Lassana Diarra se stal novou posilou Realu Madrid. Za záložníka Portsmouthu zaplatí španělský velkoklub podle odhadů britských médií až 20 milionů liber (567 milionů korun).

Hughes se v případu Diarra stále nevzdává

Manažer Manchesteru City Mark Hughes se ještě nechce smířit s tím, že Lassana Diarra nepřestoupí v zimě z Portsmouthu do jeho mužstva, ale do Realu Madrid...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele