Další články

Boyd má jasno, hrát bude za Middlesbrough

Kris Boyd má konečně jasno o tom, kde bude pokračovat ve své kariéře. O nejlepšího střelce skotské nejvyšší soutěže se zajímalo několik prvoligových evropských klubů, přednost ale nakonec dostane možnost spolupracovat s manažerem Gordonem Strachanem v druholigovém anglickém Middlesbrough...

Smith přiznal, že odchod Boyda je definitivní

Aktualizováno. Kris Boyd v létě definitivně opustí Rangers. Tuto informaci potvrdil manažer skotského mistrovského celku Walter Smith. Zkušený trenér snahu o prodloužení Boydova kontraktu v Ibrox Parku nakonec vzdal a popřál střelci hodně štěstí.

Boyd se o budoucnosti rozhodne až po sezoně

O Krise Boyda je v Evropě dlouhodobě velký zájem. Sám útočník skotských Rangers se ale ještě o svém budoucím působišti nerozhodl. Tvrdí, že své rozhodnutí si nechává až na letní přestupové období.

Birmingham se přiblížil Gardnerovi, zájem má také o Boyda

Manažer Birminghamu City Alex McLeish potvrdil, že má vážný zájem o útočníka Rangers Krise Boyda. Klub z druhého největšího anglického města je údajně také blízko k zisku Craiga Gardnera z Aston Villy.

Kanonýr Boyd musí na operaci s kýlou a šest týdnů si nezahraje

Fotbalisté Rangers budou šest týdnů postrádat útočníka Krise Boyda. Nejlepšího střelce skotské ligy vyřadila ze hry operace kýly.

Hrdina Boyd: Byl to můj nejlepší večer v dresu Rangers

Na včerejší představení skotské ligy "jezdce" Krise Boyda proti Dundee United se patrně bude vzpomínat ještě dlouhá léta. Skotský útočník se pěti brankami podílel na vysoké výhře 7:1. Boyd přitom ještě v dresu Kilmarnocku stejnému soupeři už v roce 2004 takový příděl naložil.

Boyd by chtěl zpět do skotské reprezentace

Skotská reprezentace se poslední dobou ne a ne kvalifikovat na nějakou velkou akci a ke změně by měl přispět nový trenér Craig Levein. Ten hned po svém nástupu vyhlásil, že dveře u něho mají otevřené všichni hráči a jeden z těch "vyřazených" se již hlásí do služby - je jím Kris Boyd...

Boyd by mohl posílit Birmingham

Glasgowští Rangers by v průběhu přestupního termínu mohli přijít o svého nejlepšího střelce. Mluví se o odchodu Krise Boyda, o něhož se zajímá druholigový anglický Birmingham a není vyloučeno, že opravdu dojde k dohodě...

Boyd zvažuje budoucnost

Kris Boyd dvěma góly zajistil pro Rangers dnešní vítězství ve finále Skotského poháru proti Queen of the South, dvě branky dal také ve finále Ligového poháru, s 25 zásahy se stal nejlepším střelcem klubu, přesto nebyl se sezónou zcela spokojen. Odehrál totiž méně zápasů, než kolik nasázel gólů...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele