Boyd se o budoucnosti rozhodne až po sezoně

02.04.2010, 16:05
Aktuality
O Krise Boyda je v Evropě dlouhodobě velký zájem. Sám útočník skotských Rangers se ale ještě o svém budoucím působišti nerozhodl. Tvrdí, že své rozhodnutí si nechává až na letní přestupové období.

V minulosti se objevily informace, že Boyd je blízko k dohodě s vedením Birminghamu, to se však zatím nepotvrdilo. Navíc se jedná pouze o jeden z mnoha celků, který má o skotského reprezentanta zájem.

Vedení Rangers svému klenotu nabídli prodloužení smlouvy, ale klub z Ibrox Parku by v souboji s evropskými kluby v letním přetahování o hráče zřejmě neuspěl.

Na spekulace ohledně své budoucnosti ale 26letý forvard zatím nereaguje. Podle něj je na všechno dostatek času a nyní se chce soustředit na své výkony v dresu Rangers. "Do konce sezony jsem to všechno v hlavě potlačil. Plně soustředím na působení v Rangers. Od návratu po zranění nejsem spokojený se svými výkony, proto se na to chci zaměřit," řekl útočník, který v lednu dvakrát podstoupil operaci kýly.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

borec

Reagovat
pospech11

OT: Nevíte někdo kde bere Nova Sport informace ?? Protože mají reklamu na Man Utd vs. Chelsea a mají tam chybné info v počtu titulů ???

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus zavolat řediteli

Reagovat
pospech11

xD to je dobrej nápad, ale tak jen mě napadlo, proč to tak osekali u Manu na 11 a chelsea na 2

Reagovat
Tsigi

Tituly pouze v Premier League

Reagovat
pospech11

tak to potom jo dík za upřesnění

Reagovat
smazaný uživatel

Kris to povedal diplomaticky ale co za tym naozaj je, to vam vysvetlim za neho.

On miluje Rangers, je jeho fanusikom od detstva. Ked hral za Kilmarnock vzdy vravieval ze raz chce hrat za klub svojho srdca - Rangers. Vtedajsi manazer Gers Alex McLeish napokon jeho vyzvy vypocul a priviedol ho na Ibrox. Pochopitelne, musel mat na to vykonnost, strielat goly, lebo z Killie do Old Firms sa len tak neprestupuje.

V lete mu konci zmluva a opat po nom siaha ten isty Alex McLeish, tentokrat ale uz manazer Birmingham City.

Kris vsak vie preco chce pockat do leta. V lete sa totiz maju v Rangers udiat velke zmeny ohladom zmeny vlastnika klubu co by malo nastartovat novu eru. Ani nie tak uspechov pretoze tie su aj v sucasnosti, mam skor na mysli angazovanie hracov europskej triedy ktori pomozu klubu k dobrym vysledkom v Lige Majstrov. Rangers ma momentalne na krku 31 mil. dlh a tak uz 2 roky nekupil jedineho hotoveho hraca.

Preto sa caka co bude v lete. Nova era alebo exodus najlepsich.

Som presvedceny ze ak pride novy majitel, Boyd neodide.

PS: Zopar golovych statistik tohto bombardera.

192 golov (Kilmarnock + Rangers)

162 golov v SPL (rekord ligy)

99 ligovych golov za Rangers (celkovo 125)

2009-10 zatial spolu 24 golov

Kedysi sa hovorilo ze by raz mohol predbehnut Allyho McCoista, kluboveho rekordera s 355 golmi.

Sami si vypocitajte ci je to realne...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Kris u nas zostane

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho skoro vidím v Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak vidím ten kop, tak by si možná mohl zkusit natočit nějaký film s dědou Chuckem...

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim Celticu ale nemel by odejit :) ale Rangers by meli se zbavit dluhu jestli chcou uspet v LM a pristi rok mit titul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele