Boyd by mohl posílit Birmingham

07.01.2009, 13:50
Aktuality
Glasgowští Rangers by v průběhu přestupního termínu mohli přijít o svého nejlepšího střelce. Mluví se o odchodu Krise Boyda, o něhož se zajímá druholigový anglický Birmingham a není vyloučeno, že opravdu dojde k dohodě...

"Birmingham se již vyptával. Bavili jsme se o penězích, ale na sumě jsme se nedohodli a dnes tak k přestupu nedojde. Odmítli jsme nabídku pohybující se okolo tří milionů liber, ale pokud jí vylepší, dovolíme jim s Krisem Boydem jednat," prohlásil předseda Rangers Sir David Murray.

O Boydově přestupu se mluvilo již v létě, tehdy se o jeho služby zajímal Cardiff a skotský klub odmítl akceptovat nabídku 2,5 milionu liber.

Boyd se třikrát stal nejlepším střelcem skotské Premier League a k tomuto ocenění má našlápnuto i letos. Na jeho kontě je zatím osmnáct branek, druhý Georgios Samaras jich dal o šest méně.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neveřim tomu že přestoupí řek bych že by to byl krok zpět....

Reagovat
milan78

nebyl, ve skotsku je king a přitom o něj nikdo z PL nestojí.., proč se nejít rozehrát do CHL a za rok válet PL

Reagovat
smazaný uživatel

Champinship

Reagovat
smazaný uživatel

neni jistý zda vubec postoupej i když ambice maj... ale aby to nebyly

jen ambice

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý hráč, ale nevím kam s ním... Do Birminghamu by to byl krok zpět a na průměrný klub v PL zase nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ma,treba do Pompeys misto Defoa,ale ti tam jeste maji par kvalitnich utocniku.

Reagovat
smazaný uživatel

a mozno dopadne ako defoe, po roku sa vrati, povie ze on ani vlastne nechcel odist a klub si este za jeho rocnu absenciu zaplati 8 melkov. american by povedal - good bussiness

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by to krok zpět rozhodně nebyl. Birmingham podle mě postoupí a aspoň si pak zahraje v PL. Tam by se mohl uchytit, teď je navíc ve formě a přestože jsem fanoušek Celticu, přeju mu aby přestoupil a zahrál si PL.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem zmysel tejto transakcie pre rangers. nechat odist najlepsieho strelca timu ktoreho ziskali za smiesnych 400,000 L v situacii ked potrebuju nahanat naskok celticu lebo im hrozi ze aj 4x po sebe pojde titul na parkhead. naviac ked boyd je od detstva rangers fan a vzdy chcel hravat len za tento klub. jasne ze ho laka mcleish ktory ho ziskal aj do rfc a treba povedat ze to bol jeho najlepsi nakup z pozicie manazera na ibrox.

financna situacia klubu nie je stale ruzova, preto ked pride velka ponuka, predavaju sa klucovi hraci. alan hutton a carlos cuellar odisli za posledny rok za slusny balik. v tomto pripade sa ale pri ciastke 3,5-4,0 mil o velkom baliku hovorit prilis neda, obzvlast ked 20 perc. z pripadnej prestupovej ciastky poputuje do kilmarnocku ktory boyda vychoval.

a to sa este hovori o predaji fergusona, bougherru, pedra mendesa, mcgregora. v pripade ze pride dobra ponuka, co sa obzvlast pri vykonoch poslednych dvoch menovanych moze velmi rychlo stat. ale potom sa walter necuduj ze vypadavame v predkolach s kaunasom. lebo prave tato prehra nas stoji financnu stratu kvoli ktorej musime predavat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ally má úplnú pravdu, ty si správny chlap čo sa do toho vyzná, konečne niekto, kto sa do toho vyzná, však 3 melóny si môžu, tak spláchnuť záchod, 3 melóny libier musí stát obyčajný sračkový hráč, čo nevie pomali, ani len do lopty kopnúť nie Kris Boyd čo je jedným z najlepších hráčov celej Škótskej ligy sa posledné najmenej 3 roky už teraz má cca 18 gólov v tejto sezóne zaznamenaných za cca ak sa nemýlim dákych 21 kôl, a ak Krisa Boyda Glasgow Rangers predá, tak už nemusí, ani na ďalšie zápasy nastupovať Rangers, pretože už budú na 100% bez šance na titul v Škótskej Premier League.

Už minulý rok mali získať zaslúžene titul Glasgow Rangers a pokašlali si to sami ešte pred cca 3 zápasmi, pred koncom Škótskej Premier League mali náskok pred odvekým rivalom Celtikom Glasgow 2 body a zápasy na domácich ihriskách stačilo im len povinne vyhrať, nad podpiemernými teami a mali by titul v hrsti, ale keď sú Lamoši majú veľké H a malé o

Reagovat
smazaný uživatel

diky, namiesto toho aby posilnili niektore posty, predavaju klucovych hracov.

whittaker, broadfoot, papac su obycajni divizni kopaci co v takom klube nemaju co hladat.

ked uz predavat tak fergusona, pri mendesovi teraz vypada ako nejaky ucen.

je sice po dlhsom zraneni, ale hrava cele zapasy a o nejakej forme ani naznak.

ma 31 rokov, newcastle ponuka za neho to co birmingham za boyda ale walter vyhlasi ze ferguson je nepredajny... nerozumiem tomu. pedro mendes je excelentny mozog zalohy a hrac ktory 100 perc. dokaze prevziat ulohu klucoveho hraca muzstva. mam pocit ze ked su na ihrisku obidvaja tak si skor zavadzaju.

podla poslednych sprav je vraj vsetko hotove, ako nahrada ma prist david healy zo sunderlandu, severoirsky suter, rangers fan, najlepsi strelec europskej kvalifikacie poslednych ms.

kazdopadne ale ak boydyho predaju bude to velka chyba a pre mna obrovske sklamanie.

ps: nepiste ze boyd nema na premiership ked tam este nehral ok? som presvedceny ze by sa uplatnil v ktoromkolvek klube premiership vratane big4.

Reagovat
smazaný uživatel

agent je uz v birmighame a boyd ma prist vecer...

v lete dali 3 mil za laffertyho ktory vobec nehrava a teraz tie 3 melka chcu dostat spat predajom najlepsieho strelca to mi pripada celkom zvratene. naviac aj tak budu musiet niekoho kupit, pustili cousina, darchevilla, kto bude hrat vpredu s millerom? a tiez by ma zaujimalo kde chcu najst sutera ako bol boyd za menej ako tie 3,0 melka co teraz dostanu. nakoniec vysolia ze ineho ten isty peniaz a aspon sa ukaze ze smith proste boyda nemusi, tak ako to dokazoval v minulej sezone ked ho nestaval a veci sa zmenili az po mohutnych protestoch nespokojnych fanusikov. co ti budu vyvadzat teraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase úplný 100% súhlas s Allym správny chlap tento Ally KRIS BOYD je super talentovaný hráč a pritom má najlpšie roky 25 rokov to je to najlepšie čo môže dokázať a už aj veľa dokázal za tie 3 roky a to ešte nechcite vedieť čo ten muž ešte dokáže, a tí čo rozprávajú, že by sa neuplatnil v Anglickej Premier League sú neuveriteľní ľudia, ten hráč by sa uplatnil v napríklad takom Arsenale, či v Chelsea a to isto. Je Škót a Anglická liga by mu vôbec nebola cudzia čo sa týka štýlu hry popredných mustiev ako je Celtic, či Rangers, verím tomu, že tieto 2 mužstvá by obstáli v Premier League dáke cca od 5 - 8 miesto isto, čiže vôbec by dáko nezaostávali za top 4 ako sú Chelsea, Manchester United, Liverpool, Arsenal,

5 a vyššie Aston Villa, Everton, Tottenham, Manchester City.

Reagovat
soukup

Hodil by se třeba do Stoke, tam na nějakýho gólovýho útočníka čekaj jak na smilování, všichni ti co maj teď sou hrozní spalovači...

Reagovat
smazaný uživatel

2,5 M ? To bych teda čekal za takového snajpra větší částku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si ho koupim a bude se mi na zahrade predvadet

Reagovat
smazaný uživatel

Manii tak isto dobrý príspevok presne tak ako vravíž ja si ho kúpim a budem ho predvádzať po záhrate je super príspevok, pretože 3 milióny libier za KRISA BOYDA je neuveriteľne málo, ten hráč má hodnotu najmenej 17 melónov libier, alebo od tých 12 do 17 miliónov libier isto!!! na 100 celých 100%%%%%

Reagovat
smazaný uživatel

17 milionů liber za Krise Boyda???

Reagovat
smazaný uživatel

takovejch 14 by bylo reálných.. Tohle je fakt málo

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, že 2,5 mil. je málo, ale já bych za něj víc než 8 nedal....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych za něj nedal ani těch osm, ale bejt klub z PL nemít gólovýho útočníka, tak proč nekoupit hráče, který Rangers alespoň trochu srovnává se Celticem. Pro Rangers je ohromně důležitý což sice prokazuje pořádně jen tenhle půlrok, ale ukazuje to způsobem možná až těžko uvěřitelným. jak říkám podle mně za míň než 14 pryč teď nepůjde a jestli tuhle formu bude mít dál, tak jeho cena bude strmně stoupat.

Reagovat
Kapřík

Doufám, že tohle čtou šéfové Wiganu(náhrada za Zakiho) a West Hamu.

Reagovat
kubys

Mohli bychom ji za něj poslat Carltona + kompenzaci

Reagovat
Kapřík

Já myslím, že za cenu - tipuju - tři a půl melouna za Boyda, se jim snad ani nevyplatí Rangers Colea dávat .

Reagovat
smazaný uživatel

tak Boyd kdyby prestopil do Birminghamu by udelal podle me chybu,totak ma sanci hrat nejvyssi Skotskou ligu a i obcas LM

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, jak ho můžou rangers prodat. totálně nevýhodnej obchod jak pro klub, tak pro hráče, a jeho ignorování kluby z premier league mě taky dost zaráží. přitom je to nejlepší útočník skotské ligy a troufl bych si říct, že i jeden z největších snajprů i v evropě, kterej je navíc v ideálním věku a může jít ještě hodně nahoru. ještě si to rozmysli, krisi!

Reagovat
smazaný uživatel

pozor, on nikam nechce, klub ho chce predat pretoze razi politiku predaja v pripade vyhodnej ponuky, ktora (podla nich) teraz prisla.

Reagovat
smazaný uživatel

blbci, no. takhle se můžou rozloučit s mistrovským titulem na pár let dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme vezmu lovenkrandsa a healyho ako nahradu, co ich vyjde na 1,5 mil L.

takze maju o 1,5 mil a 1 hraca viac. hm, dobry obchod.

v pripade ze healy bude davat goly ako v kvalifikacii ms a lovenkrands sa vrati do formy ktoru mal ked bol na ibrox prvykrat.

ale ked si uvedomime co tito dvaja v poslednom obdobi nahrali tak to nie je obchod ale hazard.

Reagovat
stas87

ta cena je silne podhodontena sa cudujem ze sa neobjavili zaujimavejsi zaujemci ako birmingham pokial nikam nechce tak ostane donutit ho k tomu nemozu podla mna ma cenu tych 9-10 milionov rangers by boli hlupy keby na tuto ponuku pristupili

Reagovat
smazaný uživatel

Boyd zajtra absolvuje v Birminghame zdravotnu prehliadku a vsetko bude specatene.

Lovenkrands uz je na ceste do Glasgowa, zaujem je o Gattusa ktory v Rangers kedysi hraval.

Mozno to bude tym ze za zenu ma Skotku

A vo februari maju prist na Ibrox aj Beckham, Ronaldinho a Kaká !

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanousek druhe strany Glasgow sice ziram,ze tohohle"magora"ktery letos Huny tahne chteji prodat a navic,za docela vtipnyj peniz,ale tak uz se kluby kteri nehraji ligu mistru a nedostavaji tucne startovne proste chovaji.Pokud Boyd opravdu odejde,myslim ze 4.titul se bude slavit o par kol drive.

Healy neni urcite spatny hrac,ale bude se potrebovat sehrat s tymem a to by mohlo ubrat nejaky ten bodik za obcasnou remizu a navic nikde neni napsano,ze bude mit formu jako Boyd,jak rikam,jako fanousek Celticu vitam tyhle kroky jako fotbalovy fanousek je nechapu.

A myslim si,ze ti lepsi hraci z Glasgowske dvojky,by si v PL urcite uplatneni nasli,nebudu tu vykrikovat jmena big 4,ale v dalsich tymech urcite.Glasgowske kluby maji krom tradice i svou silu a hraci jako Boyd,fuj Miller,JVoH a treba i MC Geady,delaji tuto ligu ligou,protoze ostatni kluby jako Hamilton,Inverness ci Kilmarnock jsou nekde uplne jinde,coz jasne ukazuji kazdorocni boje o titul,ktere se zuzuji jen na Glasgow.No snad to letos nebude takova infarktovka jako loni a pokud ano tak doufam i ve stejny konec.

Reagovat
stas87

kluby v skotsku su s financami biedne?dlzi kazdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a k tomu avizovanemu velkemu a dulezitemu pratelaku s AC Milan,uzijte si to,protoze to bude asi nejvetsi zapas teto sezony s klubem z jineho statu,na Kaunas asi moc vzpominat nebudete

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS: Boyd nikam nejde, nedohodli sa na podmienkach zmluvy.

Reagovat
smazaný uživatel

skvělá zpráva

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele