Další články

Schmeichel po roce končí v Nice, dohodl se na rozvázání smlouvy

Jen jeden rok trvala spolupráce Kaspera Schmeichela s Nice. Šestatřicetiletý brankář, který byl v uplynulé sezoně jedničkou, se s francouzským klubem rozchází po vzájemné dohodě.

Není jednoduché zvládnout situaci kolem brankářů, přiznává Favre

V Nice na začátku nové sezóny definitivně vykoupilo z PSG gólmana Marcina Bulku, který byl v loňském ročníku na jihu Francie na hostování, a zdálo se, že má být on pravou náhradou za bývalou jedničku Waltera Beníteze, jenž dnes obléká dres eindhovenského PSV. Jenomže skutečnosti se hodně změnily poté, co zkraje srpna dorazil Kasper Schmeichel z Leicesteru.

Velká posila pro Nice, mezi tyče se postaví brankář Schmeichel

S očekávaným prohlášením dnes večer vyrukovalo francouzské Nice. Francouzský klub zajímavě posiluje a jeho další akvizicí se stal Kasper Schmeichel, dánský brankář přišel na přestup z anglického Leicesteru...

Zesměšnění United a Arsenal mezi elitou: 28. kolo Premier League v kostce

V jednoznačnou záležitost ve prospěch obhájců titulu se změnilo manchesterské derby mezi City a United. Domácí s fenomenálně hrajícím Kevinem De Bruynem totiž městského rivala deklasovali 4:1 a nebýt brankáře Davida de Gey, odjížděli by hosté s ještě mnohem výraznějším přídělem.

Geniální Coutinho a loupež Southamptonu: 24. kolo Premier League v kostce

Po krátké zimní přestávce se kolotoč anglické nejvyšší soutěže opět roztočil a pozornost na sebe strhl zejména Coutinho. V bláznivém duelu s Leedsem (3:3) zazářil bilancí 1+2 a nutno podotknout, že u všech tří momentů dal vzpomenout na nadprůměrnou výkonnost z působení v Liverpoolu. Příznivce ve Villa Parku si okamžitě získal a v Barceloně možná už teď kroutí hlavou, proč nehrál Brazilec s podobnou lehkostí v jejich dresu.

Čaroděj Schmeichel zamkl branku a zahodil klíč: 20. kolo Premier League v kostce

Po 34 soutěžních zápasech nedokázali fotbalisté Liverpoolu skórovat. V Leicesteru se sice více než dvacetkrát pokusili ohrozit svatyni Kaspera Schmeichela, ale míč za jeho záda nedostal ani Mohamed Salah z pokutového kopu. Vyprodaný stadion navíc rozjásal střídající Ademola Lookman a stanovil konečný výsledek, který potěšil i příznivce Manchesteru City.

Zostuzení na prknech Divadla snů: 9. kolo Premier League v kostce

Ohlušující pískot z tribun po první půli šlágru nejúspěšnějších klubů anglické fotbalové historie hovořil za vše. Dav fanoušků se už v tu dobu linul ulicemi poblíž stadionu. Manchester United prohrával s Liverpoolem 0:4, po změně stran navíc inkasoval od Mohameda Salaha další gól. Fenomenální útočník zkompletoval hattrick a dokonal zostuzení domácích na prknech Divadla snů.

Představení účastníků Eura 2020 - Dánsko

Z Dánů jde před tímto turnajem strach. Ne že se o nich ví jako o možném černém koni, kterému se notoricky složitě střílí branky — to už je takový turnajový evergreen. Tentokrát z nich jde regulérní strach. Křídla z Barcelony a Lipska, hlavní hvězda i kapitán z Milána, dva hráči z Londýna a jeden z Dortmundu; už jen samotné adresy dánských opor budí respekt...

Zdemolovaní demolovali: Sestava 14. kola Premier League

Jako by to bylo včera, co Manchester United a Liverpool zažily historickou ostudu - a téměř v jeden den. Šestigólový debakl doma od Tottenhamu nebo ještě větší rychta od Aston Villy, na to nejen fanoušci postižených celků koukali s otevřenou pusou. Tenhle víkend se zahojili. Red Devils dali šestku Leedsu, Reds rozdrtili Crystal Palace, no a podle toho vypadá i sestava kola...

Schmeichel pokračuje v Leicesteru, podepsal novou smlouvu

Dlouhá léta věrné služby Leicesteru City hodlá Kasper Schmeichel rozmnožit i na závěr hráčské kariéry. Dánský brankář se totiž svému zaměstnavateli nově upsal až do roku 2023 a dle vlastních slov se chce přičinit o další úspěchy anglického klubu, kde působí již od léta 2011. Vedení anglického klubu si tak po Jamiem Vardym a Wilfriedu Ndidim pojistilo v krátkém sledu již třetí stálici základní sestavy.

Premier League v kostce (17. kolo)

Proces, na který jsme byli zvyklí vždy až po Novém roce, už se nesměle rozbíhá. Ještě ani nejsou Vánoce a Arsenal už ztrácí dech - v posledních dvou kolech nezískali Kanonýři ani bod, zatímco všichni ostatní kandidáti v boji o Ligu mistrů byli stoprocentní. Özil je otrávený, Wenger uplakaný, Sánchez nedává góly. Arsenal neprožije svátky úplně šťastně...

Leicesteru a Dánsku bude chybět zraněný brankář Schmeichel

Dánští fotbalisté budou v přípravném utkání s českou reprezentací 15. listopadu v Mladé Boleslavi postrádat brankáře Kaspera Schmeichela. Gólman Leicesteru si ve středečním zápase Ligy mistrů s Kodaní zlomil ruku. Mimo hru bude minimálně měsíc.

Schmeichela dál trápí třísla, zmešká asi i domácí premiéru v LM

Ani menší operace tříselní kýly Kasperu Schmeichelovi zcela neulevila. Manažer Leicesteru Claudio Ranieri přiznal, že si mu dánský brankář na tréninku stěžoval na pokračující bolest, a po zmeškání dnešního zápasu na Old Trafford by Schmeichel mohl anglickým mistrům scházet až tři týdny...

Kasper Schmeichel s Leicesterem prodloužil do roku 2021

Leicester možná letos v létě přišel o N’Gola Kantého, další opory však, zdá se, zůstávají na místě. Loajalitu ke klubu již prokázal Jamie Vardy a dlouho očekávaný pětiletý kontrakt nyní podepsal brankář Kasper Schmeichel. Ten při jeho dodržení v Leicesteru zůstane po celou dekádu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele