Schmeichela dál trápí třísla, zmešká asi i domácí premiéru v LM

24.09.2016, 16:10
Aktuality
Ani menší operace tříselní kýly Kasperu Schmeichelovi zcela neulevila. Manažer Leicesteru Claudio Ranieri přiznal, že si mu dánský brankář na tréninku stěžoval na pokračující bolest, a po zmeškání dnešního zápasu na Old Trafford by Schmeichel mohl anglickým mistrům scházet až tři týdny...

To by znamenalo, že by se Kaspera Schmeichela netýkal ani domácí klubový debut v milionářské Lize mistrů a nejspíš ani další šlágr Premier League s Chelsea, který je v plánu na polovinu října.

Dánský internacionál si poprvé na mírné pnutí v tříslech stěžoval koncem srpna, aby následně před reprezentační pauzou podstoupil drobnou operaci. Schmeichel se vzápětí dokonce plánoval dát dokupy už na kvalifikační duel s Arménií, nakonec se ale vrátil až pro porážku 1:4 v Liverpoolu.

V brance dánského reprezentanta v budoucnu zastoupí letní posila z Hannoveru Ron-Robert Zieler, který nyní inkasoval čtyři góly v obou posledních soutěžních zápasech - nejprve v týdnu s Chelsea v Ligovém poháru, teď v lize s Manchesterem United.

Autor: Tomáš Daníček / thesun.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
niflheim

Aby se pak dokázal dostat zpátky přes Zielera.

Reagovat
cr7sux

nj dneska podrzel

Reagovat
smazaný uživatel

v arsenale najdeme pre neho dres s č.1

Reagovat
SunFells

Zatím to nevypadá na těžkou cestu.

Reagovat
smazaný uživatel

celej tata

Reagovat
Azazelo RD

Skoro to vypadá, že Ragnarovi Lothbrokovi Peter vlezl do záhonku.

Reagovat
smazaný uživatel

Na třísla by mu mohl něco poradit vrabejka.

Reagovat
adoxx

Už aby se uzdravil ,Zieler dneska fakt tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty goly ani nemohl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele