Benzema si na MS nezahraje, Deschamps náhradu nepovolá

S velkou ztrátou se bude muset vypořádat tým obhájců titulu z Francie, jen den před startem mistrovství světa přišel o Karima Benzemu. Útočník Realu Madrid, držitel Zlatého míče za minulou sezónu, si na tréninku poranil stehenní sval.

Ronaldo, Messi, ale také Neymar. Velikáni mají poslední šanci získat zlato z MS

Lionel Messi (35), Cristiano Ronaldo (37) a mnoho dalších fotbalových osobností cestuje do Kataru s vědomím, že mají poslední šanci získat vysněnou trofej pro světového šampiona.

Benzema ovládl i anketu Globe Soccer Awards

Francouzský útočník Karim Benzema vyhrál poprvé anketu Globe Soccer Awards, kterou organizují evropská asociace fotbalových agentů a asociace evropských klubů. Kanonýr Realu Madrid přidal toto ocenění k letošnímu vítězství v anketě UEFA o nejlepšího hráče Evropy a zisku Zlatého míče.

Benzemu trápí tři týdny před mistrovstvím světa svalové potíže

Tři týdny před mistrovstvím světa je letošní držitel Zlatého míče Karim Benzema mimo hru. Kvůli svalovým potížím nezasáhne francouzský útočník do nedělního utkání Realu Madrid proti Gironě ve španělské lize.

Benzema začal ve 30 letech ještě více pracovat, Zlatý míč věnoval matce

Útočník Karim Benzema si ve 30 letech řekl, že pokud chce získat Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa, musí přidat a začít ještě více pracovat. O čtyři roky později se francouzský reprezentant dočkal. Realu Madrid v uplynulé sezoně pomohl k triumfu v Lize mistrů a španělskému titulu a v Paříži převzal vysněnou trofej.

Benzema poprvé získal Zlatý míč pro nejlepšího hráče světa

Útočník Realu Madrid Karim Benzema poprvé v kariéře získal Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa. Čtyřiatřicetiletý Francouz ovládl 66. ročník prestižní ankety před druhým Senegalcem Sadiem Maném z Bayernu Mnichov a třetím Belgičanem Kevinem De Bruynem z Manchesteru City.

Benzema byl vyhlášen nejlepším hráčem Evropy, trenérům kraluje Ancelotti

Nejlepším fotbalistou Evropy za minulou sezonu byl v anketě UEFA vyhlášen francouzský útočník Karim Benzema. Mezi trenéry vyhrál Carlo Ancelotti rovněž z Realu Madrid, který na jaře ovládl Ligu mistrů i španělskou nejvyšší soutěž.

Nejlepší hráč podle UEFA vzejde z trojice Benzema, Courtois, De Bruyne

Nejlepší fotbalista sezony 2021/22 v anketě UEFA vzejde z trojice Karim Benzema, Thibaut Courtois (oba Real Madrid) a Kevin De Bruyne (Manchester City). Vyhlášení proběhne spolu s dalšími kategoriemi 25. srpna v Istanbulu při losu skupin Ligy mistrů.

Benzema se proti trestu za vydírání neodvolá

Útočník Karim Benzema z Realu Madrid se nakonec proti trestu za podíl na vydírání bývalého spoluhráče z francouzské reprezentace Matthieua Valbueny neodvolá. Uvedl to fotbalistův právník.

Zlatý míč si zaslouží Benzema, prohlásil Messi

Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa by měl letos získat útočník Realu Madrid Karim Benzema, míní aktuální držitel trofeje Lionel Messi, který je se sedmi triumfy také rekordmanem ankety. Francouzský kanonýr pomohl španělskému klubu vyhrát Ligu mistrů a španělskou ligu, v obou soutěžích navíc vládl střelcům.

Jsem sebevědomý chlap, řekl Benzema o penaltě ve stylu Panenky

Za sebevědomého chlapa se označil útočník Karim Benzema, který dvěma góly na hřišti Manchesteru City mírnil v prvním semifinále Ligy mistrů porážku Realu Madrid 3:4. Francouzský reprezentant se osamostatnil se 14 brankami v pozici nejlepšího střelce tohoto ročníku soutěže a věří, že se "Bílému baletu" podaří v domácí odvetě vývoj zvrátit.

Zraje jako víno, ocenil Ancelotti Benzemu po dalším hattricku

Útočník Realu Madrid Karim Benzema potvrdil v úvodním utkání čtvrtfinále fotbalové Ligy mistrů na hřišti Chelsea famózní střeleckou formu. Čtyřiatřicetiletý Francouz dalším hattrickem zařídil vítězství 3:1 nad obhájci titulu a upravil svoji bilanci na 13 branek z posledních sedmi soutěžních duelů.

Kanonýr Benzema kvůli zranění přijde o Clásico i reprezentaci

Fotbalisté Realu Madrid budou v nedělním šlágru španělské ligy proti Barceloně postrádat ofenzivní oporu Karima Benzemu. Nejlepší ligový střelec si poranil lýtko a čeká ho pauza. Čtyřiatřicetiletý útočník přijde také následně o přípravná reprezentační utkání Francie proti Pobřeží slonoviny a JAR.

Benzema řádil i proti Mallorce a je nejlepším střelcem francouzské historie

Karim Benzema svými góly táhne Real Madrid a včera večer znovu přepisoval historii. Bílý balet uspěl na Mallorce a po výhře 3:0 navýšil náskok na čele tabulky španělské ligy na deset bodů, útočník zaznamenal další dvě branky a stal se nejlepším francouzským střelcem historie...

Ancelotti chválil vliv rekordmana Benzemy, Courtois pro něj chce Zlatý míč

Trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti ocenil vliv a odhodlání útočníka Karima Benzemy, který třemi brankami otočil osmifinálové utkání Ligy mistrů s Paris St. Germain a po výhře 3:1 zajistil "Bílému baletu" postup mezi osm nejlepších týmů soutěže. Francouzský reprezentant se stal třetím nejlepším střelcem v historii klubu a nejstarším autorem hattricku v milionářské soutěži.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele