Budeme muset zapracovat na defenzívě, uvědomuje si Benzema

13.09.2021, 13:19
Aktuality
Karim Benzema (© AFP)
Real Madrid včera večer přestřílel Celtu Vigo (5:2) a zápas přinesl spoustu zajímavých příběhů. Hlavním tématem byl dlouho očekávaný návrat na zrekonstruovaný stadion Santiago Bernabéu, další příběhy pak psali především francouzští reprezentanti Karim Benzema a Eduardo Camavinga...

Bílý balet dvakrát prohrával a pokaždé dokázal manko smazat. Velký podíl na tom měl Benzema, ten si na své konto připsal hattrick a ve španělské nejvyšší soutěži nastřílel už 197 branek. Díky tomu se posunul do elitní desítky historického pořadí.

"Byl to zvláštní večer, vrátili jsme se na vlastní stadion a atmosféře pomohli i fanoušci. První poločas byl trochu tajemný, museli jsme se adaptovat na to, že znovu hrajeme před vlastními fanoušky. Po změně stran pak šlo všechno podle našich představ, podle mého názoru budeme muset jen zapracovat na defenzívě, dostáváme hodně gólů. Vyhráváme tím, že soupeře přestřílíme, ale neměli bychom zapomínat ani na zadní vrátka," prohlásil Benzema.

Vedle Benzemy se do statistik utkání výrazně zapsali i Vinícius Júnior a Eduardo Camavinga. Brazilský křídelník potvrdil skvělou formu, francouzský záložník pak zažil fantastický debut, nové angažmá začal gólem a na ten mu stačilo pouhých šest minut.

"Vinícius Júnior je fenomén. Je mladý a spolupráci s ním si doopravdy užívám, stále hraje pro tým. Camavinga je ještě mladší a přinese nám toho strašně moc," nepochybuje Benzema.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (26)

Přidat komentář
Rarášek

Vždyť hraje proti vám ..

Reagovat
Unique

Reagovat
Tomik111

kdo říká?

Reagovat
Rarášek

Benzema

Reagovat
Tomik111

říkal před rokem

Reagovat
Rarášek

S tebou musí být sranda

Reagovat
Tomik111

Myslím, že jo Ale tohle bylo zkrátka slabý.

Reagovat
Rarášek

ok

Reagovat
Tomik111

Rok starý...

Reagovat
kilobyte

"stále hraje pro tým."

To nemá Benzema asi moc dobrou paměť.

Reagovat
Tomik111

Tak slovo stále se dá chápat v tomto kontextu jako celý zápas, takže může mít dobrou paměť

Reagovat
kilobyte

Ne. Prostě je Benzema hlupák a lidský odpad, což dokázal už mnohokrát.

Reagovat
Tomik111

Odpad jsi tak leda ty

Reagovat
kilobyte

Já nikoho nepomáhal vydírat, ani jsem křivě nepřísahal na život mámy.

Reagovat
Tomik111

Tak to jsi asi fajn chlápek.

Reagovat
misinho7

to bolo este davno...teraz moze byt Karim rad ze hraje za nas

Reagovat
Ed_Hazard

Karim ho zaučil a dostal do toho Inak takto s odstupom času bol Karim veelmi velmi trpezlivý a tolerantný k tým jeho kokotinám čo často vyvádzal na ihrisku. Viem si živo predstaviť, čo by robil Cris...minimálne by si musel platiť terapeuta

Reagovat
Pharrell

Reagovat
monkej

Cris si už platí terapeuta kvôli Jotovi v repre.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

No to se opovažte

Reagovat
Pony Slaystation

Krysák největší

Reagovat
Ed_Hazard

Čudujem sa, že sa to nikde zatiaľ moc nespomínalo, ale Miguel podáva na svoj vek zatiaľ veľmi dobré výkony. Po Marcelovi (v dobrej forme) konečne bek, ktorý baví aj svojou technikou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele