Kaká odmítá řeči o vážném zranění. Dostávám se do formy, tvrdí

Kaká zatím nezáří tolik jako Cristiano Ronaldo, druhá mnohamilionová letní posila Realu Madrid. Brazilský záložník na přelomu roku nehrál kvůli zranění třísel a španělská média spekulovala, že má 27letý hráč dlouhodobý problém. To Kaká odmítá a tvrdí, že se dostává do formy.

Fotbalistou roku FIFA je Ronaldo, Iniesta, Kaká, Messi nebo Xavi

Nejlepším světovým fotbalistou roku 2009 podle ankety FIFA se stal jeden z pětice Cristiano Ronaldo, Andrés Iniesta, Kaká, Lionel Messi a Xavi. Pětici kandidátů z původní třiadvacetičlenné nominace dnes na základě hlasování reprezentačních kapitánů a trenérů oznámila světová federace...

Líbí se mi Pellegriniho systém, tvrdí Kaká

Real Madrid zatím ve španělské lize prochází bez ztráty bodu a brazilský záložník Kaká tvrdí, že hra slavného klubu se lepší každým zápasem. Vliv na ni má podle držitele Zlatého míče také systém, který v týmu zavedl trenér Pellegrini.

Od toho tam jsem, hodnotil Kaká dvě gólové přihrávky

Real Madrid v létě investoval obrovské finanční prostředky do nových posil a ty se mu zatím vyplácí. Daří se především dvěma nejdražším hráčům, kteří v létě na Santiago Bernabeu přišli - Cristiano Ronaldo má na svém kontě dvě branky, Kaká zase tři gólové přihrávky. Dvě z nich svým spoluhráčům poslal včera v duelu proti Espanyolu...

Kaká si svou premiéru v bílém dresu Realu užil

Brazilský záložník Kaká se konečně dočkal své premiéry v dresu Realu Madrid. Úvodní zápas tohoto fotbalisty za Bílý balet se mu podařil a madridský tým zvítězil v rámci tour po Severní Americe nad Torontem jednoznačně 5:1.

Ronaldo poprvé trénoval s Realem, Kaká zatím chyběl

V Madridu dnes prvním tréninkem Realu odstartovala druhá éra "galacticos". Zahájení přípravy se z posil, za které klub utratil celkem 209 milionů eur, zúčastnili jen nejdražší hráč světa Cristiano Ronaldo a útočník Karim Benzema. Brazilec Kaká a stoper Raúl Albiol se k týmu připojí až za dva týdny.

S Ronaldem si vyhovíme, ujistil Kaká

Padesát tisíc fanoušků včera večer na stadionu Realu Madrid nadšeně přivítalo Brazilce Kaká, kterého klub na počátku června koupil z AC Milán za 68 milionů eur (asi 1,83 miliardy korun). Hvězdná posila pozdravila příznivce v bílém dresu s číslem 8, s kterým bude v královském klubu nastupovat.

Nejlepším hráčem Poháru FIFA byl vyhlášen Brazilec Kaká

Zlatý míč pro nejlepšího hráče Poháru FIFA získal brazilský tvůrce hry Kaká. Čerstvá posila Realu Madrid si ocenění zasloužila mimo jiné proto, že dovedla Brazilce k obhajobě titulu dvěma góly a dvěma asistencemi.

Sacchi: Peréz myslel jen na to, aby se prodávaly repliky dresů

Italský kouč a bývalý sportovní ředitel Realu Madrid Arrigo Sacchi se přidal ke kritikům staronového prezidenta Realu Florentina Peréze. Podle Sacchiho nejednal Peréz při nákupech Cristiana Ronalda a Kaká koncepčně a myslel pouze na ekonomickou stránku a prodejnost replik dresů.

Real Madrid si na drahé nákupy půjčí od bank

Real Madrid si údajně na drahé nákupy hvězdných posil vzal dvě vysoké půjčky od bank. Staronový šéf španělského klubu Florentino Pérez utratí celkem 159 milionů eur (asi 4,2 miliardy korun) za Cristiana Ronalda a Kaká a chystá se přivést na San Bernabeu další hráče za desítky milionů eur.

Barcelona vyzvala Real, aby řekl, kde vzal na Ronalda peníze

Vedení Barcelony se nelíbí částka, za niž konkurenční Real Madrid koupil Cristiana Ronalda z Manchesteru a Kaká z AC Milán. "Bílý balet" za obě hvězdy zaplatí dohromady 160 milionů eur a zhruba stejnou částku má v plánu v létě ještě utratit za další posily. Katalánci tvrdí, že to je podezřelé, Real by podle nich měl zveřejnit zdroj peněz.

Hotovo: Kaká přestoupil do Realu Madrid!

Přestup Brazilce Kaká z AC Milán do Realu Madrid je hotový. Hvězdný záložník se v pondělí podrobil lékařské prohlídce a po půlnoci středoevropského času se stal hráčem Bílého baletu. Novému zaměstnavateli se upsal na šest let, Real údajně zaplatil astronomických 65 milionů eur.

Galliani: Přestup Kaká dává smysl

Podle výkonného ředitele AC Milán Adriana Gallianiho dává prodej Kaká ekonomický smysl. Šéf italského velkoklubu ale zároveň dodal, že žádný další klíčový hráč tohoto celku nebude v létě propuštěn.

O Kaká se rozhodne v pondělí. Perez chce i Ronalda

V pondělí by se mělo rozhodnout, zda Kaká přestoupí do Realu Madrid, nebo zůstane v AC Milán. Ve hře o brazilského záložníka měla figurovat také Chelsea, ta však svůj zájem popřela. Naopak Real by rád získal i Cristiana Ronalda.

Kaká: Milán, Real, nebo Chelsea? Zatím není jasno

Kaká přestupuje z AC Milán do Realu Madrid, shodují se italská i španělská média. Jenže celému obchodu zatím schází to nejpodstatnější - oficiální potvrzení od obou klubů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele