Kaká odmítl nabídku na rekordní přestup do Manchester City

Nejlepší fotbalista roku 2007 Kaká odmítl rekordní nabídku na přestup do Manchesteru City, protože se chce v budoucnu stát kapitánem AC Milán. Anglický klub za brazilského záložníka nabídl astronomických 100 milionů eur (2,7 miliardy korun) a hráči roční plat 15 milionů eur ročně.

Kaká netuší, kdy bude zpátky

Carlo Ancelotti a celý AC Milán netuší, kdy se na trávník vrátí tvůrce jeho hry Kaká. Neví to ani Brazilec Kaká. Podle vlastních slov se může vrátit zítra, nebo také za dva nebo tří měsíce! Zdá se ale, že jeho záhadné zranění už má název.

Cenu FIFA dostane Ronaldo, Messi, Kaká, Xavi či Torres

Držitel Zlatého míče Cristiano Ronaldo, záložník AC Milán Brazilec Kaká, Lionel Messi z Barcelony, Fernando Torres z Liverpoolu a Xavi z Barcelony jsou finalisty ankety FIFA o nejlepšího fotbalistu roku. Vítěz hlasování bude vyhlášen 12. ledna na galavečeru v Opeře v Curychu. Ani v původní třiadvacetičlenné nominaci nebyl žádný český hráč.

Kaká je nespokojený. Po příchodu Ronaldinha málo útočí

AC Milán má po loňské nepovedené sezóně za úkol vyhrát ligu, k čemuž mají pomoct noví hráči jako Ronaldinho. Jenže na úkor hvězdného Brazilce trpí hra jeho krajana Kaká, který je nespokojen se svým místem na hřišti.

Podle Kaká přinese Beckham fotbalistům AC Milán italský titul

Brazilský fotbalista Kaká si myslí, že hostování anglické hvězdy Davida Beckhama v AC Milán bude mít na tým pozitivní vliv a pomůže italskému velkoklubu získat ligový titul i vyhrát Pohár UEFA. Nesouhlasí tak s názory, že zimní pobyt záložníka Los Angeles Galaxy je ze strany Milána krokem vedle.

Kaká by si rád zahrál fotbal v anglické lize

Nejlepší fotbalista loňského roku Kaká by si rád vyzkoušel anglickou ligu. Šestadvacetiletý Brazilec je nyní hvězdou italského velkoklubu AC Milán, ale soutěž na ostrovech považuje za nejkvalitnější na světě. Navíc je v neustálém kontaktu s krajany Robinhem a Elanem, kteří působí v Manchesteru City.

Italští fotbaloví Oskaři znovu bez Manciniho

Roberto Mancini se znovu může cítit jako přehlížená osoba. Muž, který v červnu dovedl Inter Milán ke třetímu mistrovskému titulu v řadě, chybí v nominaci na cenu italského fotbalového svazu pro nejlepšího trenéra. Na italských fotbalových Oskarech navíc chyběl i loni.

Kaká má čtyři kandidáty na Scudetto

Dramatickou podívanou slibuje letošní ročník italské Serie A, po jedenácti kolech je totiž na čele tabulky v rozmezí čtyřech bodů natěsnáno hned osm klubů. O titul by mělo bojovat milánské AC a jeho největší hvězda, Brazilec Kaká, již prstem ukázal na tři největší konkurenty...

Kaká by dal Zlatý míč Ronaldovi

Držitel Zlatého míče za loňský rok Brazilec Kaká by letos ocenění pro nejlepšího fotbalistu hrajícího v Evropě udělil Cristianu Ronaldovi z Manchesteru United. Zároveň ale mladého Portugalce upozornil, že udělá vše pro to, aby z blížícího se vzájemného přípravného zápasu vyšla vítězně jeho reprezentace Brazílie.

Nejlepším fotbalistou podle FIFPro je Cristiano Ronaldo

Pět hráčů z Premiér League a pět z Primera División zvolili profesionálové z celého světa do své ideální jedenáctky za rok 2008. Nadvládu anglické a španělské ligy narušuje pouze záložník Kaká z italského AC Milán. Nejlepším fotbalistou uplynulého roku byl zvolen Cristiano Ronaldo z Manchesteru United.

Kaká se zařadil k legendám

Brazilský záložník Kaká už má svou stopu na "chodníku slávy" u slavného stadionu Maracaná. Šestadvacetiletá hvězda milánského AC se tak zařadila po bok legendárních předchůdců, kteří už na tomto chodníku zanechali svůj otisk.

Kaká by Zlatý míč udělil Messimu

Fotbaloví fanoušci se již dlouho přou o to, kdo za rok 2008 získá Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu působícího v Evropě. Současným držitelem tohoto ocenění je brazilský záložník Kaká z AC Milán, který by byl rád, kdyby se jeho nástupcem stal Lionel Messi z Barcelony...

Kaká Chelsea neprodáme, odmítá spekulace Galliani

AC Milán získal zpět z Chelsea svou legendu Andreje Ševčenka. Jeho návrat se nerodil lehce, podle italských médií se dokonce Rossoneri museli londýnskému klubu zavázat, že jim v budoucnu pustí Brazilce Kaká. To ale odmítl viceprezident AC Galliani.

Kaká přijde o začátek sezony

Brazilská hvězda Kaká bude chybět AC Milán v úvodu italské ligy. Přetrvávající problémy s kolenem si podle dnešních informací z vedení klubu vyžádají patnáctidenní prodloužení léčby.

Kaká šel na operaci zbytečně?

Operace kolena, které se v květnu v rodné Brazílii podrobil nejlepší fotbalista světa Kaká, byla podle lékaře AC Milán zbytečná. Jean Pierre Meersseman prohlásil, že sice vyřešila záložníkovy problémy s meniskem, ale současně zkomplikovala léčbu zánětu šlachy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele