Kaká se chce dostat do formy a nadále hrát za Real Madrid

Brazilec Kaká zatím v dresu Realu Madrid nepředvedl veškeré své schopnosti, rád by to ale změnil v následující sezóně. Devětadvacetiletý záložník je sice spojován s odchodem ze španělské metropole, podle svých slov ale o změně dresu neuvažuje...

Kaká nám v závěru sezony hodně pomůže, věří Mourinho

Právě končící týden přinesl fanouškům Realu Madrid mnoho radosti. Ve středu Bílý balet vyhrál Španělský pohár a včera i v oslabené sestavě zvítězil ve Valencii 6:3. Při kanonádě se blýskl Kaká a trenér Mourinho věří, že brazilský záložník může být Realu ve zbytku sezony hodně užitečný.

Kaká chce zůstat v Realu Madrid a stále věří v treble

V sobotním zápase na San Mames se všem fanouškům znovu připomněl Kaká. Brazilský záložník kvůli zranění kolena promarodil velkou část sezony, v Bilbau proměnil dva pokutové kopy a přispěl k výhře 3:0. Kaká se následně pozastavil nad spekulacemi o svém možném odchodu, jemuž by se rád vyhnul...

Özil dokáže bavit i protihráče, chválí Valdano

Až na drobné výjimky samá pozitiva přinesl pro Real Madrid včerejší zápas na půdě Racingu Santander, v němž celek z hlavního města vyhrál 3:1. Real zvítězil i bez několika zraněných hráčů v čele s Cristianem Ronaldem, jehož v roli klíčového hráče skvěle zastoupil Mesut Özil...

Kaká se bál, že si už fotbal nezahraje

Kaká včera nastoupil do závěru vítězného utkání na půdě Getafe a oslavil tak návrat na hřiště po srpnové operaci kolena. Zranění hvězdy Realu Madrid bylo vážné. Brazilský reprezentant se při rekonvalescenci chvílemi obával, že už nebude moci hrát fotbal.

Kaká na odchod z Realu Madrid nemyslí

Kaká nemyslí na odchod z Realu Madrid. O brazilského záložníka má údajně velký zájem Inter Milán, Kaká ale měnit dres nehodlá. Soustředí se na co nejrychejší návrat na hřiště po operaci kolena, hrát by mohl už příští týden proti Getafe.

Naší zimní posilou bude Kaká, prohlásil Mourinho

Realu Madrid zatím sezóna vychází podle představ, v Lize mistrů již má zajištěný postup a v Primera División se drží na čele o bod před Barcelonou. José Mourinho tak nepotřebuje v zimě pídit po posilách a prohlašuje, že trumfem jeho týmu bude po zranění se vracející Kaká...

Kaká se blíží k návratu, na hřišti se znovu objeví v lednu

Každým dnem se blíží k návratu na hřiště brazilský záložník Kaká. Loňská posila Realu Marid z AC Milán v létě prodělala operaci kolena a v letošní sezoně ještě nenastoupila ani k jednomu soutěžnímu zápasu. To se nezmění do konce tohoto kalendářního roku, poté bude Kaká znovu fit a bude moci hrát...

Kaká: Až se plně zotavím, budu hrát za Real Madrid

Hodně špatnou sezonu zažívá Kaká, brazilský reprezentant kvůli zranění nehraje a když už se o něm píše v tisku, je to většinou díky spekulacím ohledně možného odchodu do AC Milán nebo Interu. Sám záložník Realu Madrid na odchod ovšem nemyslí a letošní sezonu hodlá dokončit v hlavním městě Španělska...

Zanetti by rád viděl Kaká v kádru Interu Milán

Brazilský záložník Kaká i kvůli zdravotním problémům doposud nenaplnil očekávání fanoušků Realu Madrid a také proto se začalo spekulovat o jeho návratu do Itálie. Zájem o něj údajně projevil Inter Milán, což kvituje také Javier Zanetti. Podle něj by šlo o obrovské posílení kádru.

Zranění Kaká mohlo způsobit jeho konec kariéry, varoval doktor

Brazilec Kaká má sice důležitou operaci menisku již za sebou, lékaři ale nad jeho zdravotním stavem rozhodně nevyjádřili spokojenost. Podle doktora Marca Martense, který zákrok provedl, Kaká při mistrovství v JAR nesmírně riskoval.

Kaká je po operaci, chybět bude tři až čtyři měsíce

Záložník Realu Madrid Kaká má za sebou operaci levého kolena a nezahraje si tři až čtyři měsíce. Brazilský reprezentant se zákroku podrobil u specialisty v Belgii, kam přiletěl ze soustředění "Bílého baletu" v Los Angeles.

Kaká se těší na spolupráci s Mourinhem, uvítal by i Maicona

Zpráva o trenérském přestupu Josého Mourinha z Interu Milán do Realu Madrid potěšila také brazilského záložníka Kaká. Ten se na spolupráci s věhlasným koučem těší a doufá, že se pod portugalským koučem se konečně dočká velkých úspěchů.

Kaká věří, že gólem umlčí kritiku

Real Madrid včera vydřel těsnou výhru nad Zaragozou, rozhodující druhou branku vstřelil nedlouho před koncem Kaká. Brazilská hvězda se v sezóně spíše trápí, teď ale věří, že vítězná branka umlčí kritiku náročných médií a fanoušků.

Realu a Barceloně budou v "Clásicu" chybět ofenzivní hvězdy

Real Madrid i FC Barcelona budou v sobotním vzájemném souboji postrádat klíčové hráče, shodou okolností posily z minulého léta. Domácím fotbalistům bude na San Bernabeu chybět zraněný Brazilec Kaká, Katalánci zase nebudou moci využít švédského útočníka Zlatana Ibrahimovice.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele