Únorová Premier League v kostce

Boj o titul se dostává do závěrečné čtvrtiny a nyní to už vypadá na pouhé dva účastníky. Arsenal i Man City neustále ztrácejí, zatímco Leicester a Tottenham sbírají body jako na běžícím páse. Právě Kohouti zvládli únor úplně nejlépe, když vyhráli všechna čtyři utkání. V pomyslné měsíční tabulce předstihli vedoucí Leicester, jenž získal devět bodů - o jeden víc než "třetí" Chelsea.

Střelec Vardy podepsal s Leicesterem novou smlouvu

Povedenou sobotu za sebou má Leicester. Lídr tabulky anglické Premier League uspěl na půdě Manchesteru City a vyhrál 3:1, novou smlouvu s ním pak podepsal Jamie Vardy. 29letý kanonýr se klubu upsal do června 2019...

Jamie Vardy by měl v Leicesteru podepsat vylepšenou smlouvu

Ještě před dvěma lety ho téměř nikdo neznal, ještě před čtyřmi lety kopal pátou anglickou ligu. Dnes je Jamie Vardy stabilní anglický reprezentant, nejlepší střelec Premier League - a Leicester City si chce logicky jeho služby pojistit. Nová smlouva by měla devětadvacetiletého kanonýra udržet u Lišek do léta 2019, jeho plat by se pak měl hned zdvojnásobit.

Premier League v kostce (24. kolo)

Mělo se za to, že Liškám brzy dojde dech. Že náročnější los nemůžou zvládnout a začátkem února už budou pod první čtveřicí. Jenže Leicester díky kanonýrovi Vardymu porazil i Liverpool a dál vládne tabulce s tříbodovým náskokem! Arsenal naopak už počtvrté v řadě selhal, potřetí nedal gól a spadl na "své" čtvrté místo až za Tottenham.

Listopadová Premier League v kostce

Listopad v anglické Premier League zvládl nejlépe Leicester City, jenž týden co týden víc a víc smazává svou nálepku šoku sezóny a začíná se stávat regulérním kandidátem minimálně na boj o poháry. Trojice zápasů vyšla i Manchesteru United, jenž získal rovněž sedm bodů. O bod méně pak vybojoval třeba i Sunderland, jenž pod Samem Allardycem nebývale pookřál.

Liga mistrů není klíčem k udržení Vardyho, upozorňuje Ranieri

Doposud skvělou sezónu zažívá Leicester City. K tomu obrovskou měrou přispěl Jamie Vardy, jenž nyní bývá pravidelně spojován s odchodem, manažer Claudio Ranieri však zachovává chladnou hlavu...

Premier League v kostce (14. kolo)

Čtrnácté kolo Premier League bylo strhující především první den. Přestřelky na každém rohu, jako bychom se snad vrátili do saloonů divokého západu, překrásné dalekonosné trefy (konečně!) a nakonec i to, na co fanoušci anglického fotbalu tak napjatě čekali. Jamie Vardy dokázal nemožné a přímo "domácímu" týmu kanonýra Van Nistelrooye vstřelil gól v jedenáctém utkání v řadě.

Vardy znovu skóroval a je novým rekordmanem anglické ligy

Útočník Leicesteru Jamie Vardy skóroval v jedenáctém zápase anglické ligy v řadě a překonal rekord Ruuda van Nistelrooije. Leicester remizoval s Manchesterem United 1:1 a je o skóre druhý za Manchesterem City.

Vardy podesáté za sebou skóroval a vyrovnal Van Nistelrooije

Útočník Jamie Vardy se v anglické lize trefil v desátém utkání za sebou a vyrovnal rekord Ruuda van Nistelrooije. Jeho Leicester zdolal Newcastle 3:0 a nejméně do večera vede tabulku i díky zaváhání Arsenalu, který prohrál na hřišti West Bromwiche 1:2.

Je to zásluha týmu, odmítá chválu objev Premier League Vardy

Zatímco v minulé sezoně anglické ligy nečekaně zářil Harry Kane, v tomto ročníku je senzačním objevem Jamie Vardy. Útočník Leicesteru stihl za devět kol nastřílet devět branek, polovinu gólů svého týmu a v tabulce drží Leicester na pátém místě. Nejlepší kanonýr soutěže ale chválu ze všech stran odmítá.

Zářijová Premier League v kostce

Od začátku letošní sezóny anglické nejvyšší soutěže vám Eurofotbal přináší novou rubriku s názvem Premier League v kostce, která má za úkol shrnout v pokud možno stravitelné formě uplynulý víkend. Jako bonus k pravidelným článkům po každém kole jsem však, stejně jako minulý měsíc, připravili i souhrn za celé září, který se ohlíží za uplynulými koly anglické soutěže trošku analytičtějšíma očima.

Nejlepší střelec anglické ligy Vardy pálí i se zlomeným zápěstím

Nejlepší střelec anglické fotbalové ligy Jamie Vardy hraje už přes dva týdny s dvěma zlomenými kůstkami v zápěstí. Přesto o minulém víkendu dvěma góly zmírnil porážku Leicesteru s Arsenalem 2:5 a předtím skóroval také při remíze 2:2 ve Stoke. Po sedmi kolech Premier League má na kontě šest zásahů a formu bude moci prokázat i v zápasech kvalifikace mistrovství Evropy proti Estonsku a Litvě, na které ho anglický kouč Roy Hodgson nominoval.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele