Další články

Ferrari v garáži a kolaps Arsenalu: 37. kolo Premier League v kostce

Ani po předposledním kole a dohrávkách uprostřed týdne není rozhodnuto o titulu, o kvartetu pro příští ročník Champions League, ani o třetím sestupujícím. Esa v rukávu v honbě za mistrovskou obhajobou stále drží Manchester City, přestože na stadionu West Hamu remizoval. Liverpool je o bod zpět po loupeži v Southamptonu, o kterou se postarali ferrari v garáži, jak řadu náhradníků označil trenér Jürgen Klopp. Zcela odlišné emoce naopak vstřebával kouč Arsenalu Mikel Arteta.

Vardy si poranil koleno, Leicesteru bude znovu chybět několik týdnů

V Leicesteru znovu přišli na několik týdnů o kanonýra Jamieho Vardyho. Nejlepší střelec "Lišek" se po zranění vrátil do hry na začátku března, hned ve druhém utkání proti Leedsu si ale poranil koleno a čeká ho další pauza.

Leicester se musí do března obejít bez zraněného kanonýra Vardyho

V Leicesteru se kvůli zranění stehenního svalu musí do března obejít bez kanonýra Jamieho Vardyho. Ještě o měsíc déle bude "Liškám" chybět stoper Jonny Evans. Na tiskové konferenci to uvedl trenér Brendan Rodgers.

Jorginhova "one man show" a Ranieriho návrat: 13. kolo Premier League v kostce

Do hlavní role se během víkendu obsadil Jorginho. Třetí nejlepší fotbalista světa v anketě o Zlatý míč nejprve v očekávaném šlágru víceméně daroval první gól Manchesteru United a krátce nato stanovil z pokutového kopu konečný výsledek. Vedoucí Chelsea na Stamford Bridge podruhé v řadě remizovala, čehož k snížení manka okamžitě využili nejbližší pronásledovatelé.

Mladíci Arsenalu a Jiménezova škola hrou: 6. kolo Premier League v kostce

Po úvodních třech kolech se krčili na posledním místě a skóre 0:9 mluvilo samo za sebe. Na ostrou kritiku z řad médií, fanoušků i legendárních hráčů však fotbalisté Arsenalu zareagovali nejlepším možným způsobem. Skalp Tottenhamu s podpisem dvojice Emile Smith Rowe - Bukayo Saka znamenal třetí výhru v řadě a z úplného dna je rázem pětibodová ztráta na Liverpool.

X faktor Toney a válec ze Stamford Bridge: 5. kolo Premier League v kostce

O čem se po 5. kole na Ostrovech nejvíce píše? O dominantním výkonu Chelsea v očekávaném šlágru i ukázce enormního potenciálu nejlepšího střelce EFL Championship v loňské sezoně. A nutno podotknout, že naprosto oprávněně.

La Mela v North London derby: 28. kolo Premier League v kostce

Nejzajímavějším zápasem uplynulého víkendu v Premier League bylo určitě severolondýnské derby. Zápasy Arsenalu s Tottenhamem jsou vždy tahákem kola, bez ohledu na to, zda dotyčné týmy bojují o titul nebo o kvalifikaci do Evropské ligy. Nedělní bitva nezklamala především zásluhou jednoho muže. Hlavním hrdinou byl střídající Erik Lamela - a strhl na sebe opravdu veškerou pozornost...

Leicester bude postrádat Vardyho, kanonýr musí na operaci s kýlou

Jamie Vardy se už pět týdnů nezapsal do listiny střelců anglické Premier League a jeho gólová abstinence se ještě o něho protáhne. Kanonýr Leicesteru má zdravotní problémy, trápí ho kýla a bude muset na operaci, po níž přijde o několik zápasů...

Vládce Souček a krize mocných: Sestava 12. kola Premier League

Dávno pryč jsou doby staré dobré Big Four. Časy, kdy Premier League vládli Lampard s Gerrardem nebo Rooney, Ronaldo či Fabregas. Teď je tu něco jako "velká šestka", tedy alespoň co se týče značky klubu a jmen na papíře. Realita je však v letošní sezóně jiná - a dvanácté kolo ji odkrylo v celé nahotě. Do čela se derou Leicester, Southampton nebo West Ham. A z mocných bohatých velkoklubů nevyhrál ani jeden jediný...

Vardy: Vždycky se chci zlepšit. Nezáleží na tom, kolik mi je let

Jamie Vardy se loni stal králem střelců anglické Premier League a góly dává rovněž v úvodu sezony 2020/2021. O jeho formě se včera přesvědčila defenzíva Manchesteru City, ten doma prohrál 2:5 a útočník Leicesteru se pod to podepsal hattrickem...

Kanonýr Vardy se upsal Leicesteru do roku 2023

Nejlepší střelec minulého ročníku anglické ligy útočník Jamie Vardy prodloužil smlouvu s Leicesterem. Třiatřicetiletý fotbalista se City, kterému před čtyřmi pomohl k nečekanému zisku titulu, se upsal do roku 2023. Informoval o tom klubový web.

Anglický glosář: O upírovi Origim a předvolebních výzvách

Vítejte u prvního dvojvydání Glosáře, který se pokouší pokrýt dvě kola zároveň, a tedy ani jedno pořádně. Tento speciální díl je tím pádem zhruba podobně rozpolcený jako kdejaký fanoušek Evertonu, který nejprve přihlížel otřesnému derby s Liverpoolem, aby si o pár dní později lebedil při sledování suverénního výkonu téhož týmu proti čtvrté Chelsea...

Obránce Cahill a útočník Vardy skončili v anglické reprezentaci

Třicátníci Gary Cahill a Jamie Vardy ohlásili odchod z anglické reprezentace. Obránce Chelsea Cahill i útočník Leicesteru chtějí dát přednost mladší generaci, v případě nutnosti jsou ale ochotni ještě zaskočit.

Leicester uzavřel nový kontrakt se střelcem Vardym

Jamie Vardy je spokojen v Leicesteru City a důkazem je nová smlouva mezi ním a anglickým klubem. Jednatřicetiletý útočník se Liškám upsal do června 2022, podle médií se stane nejlépe placeným hráčem v historii klubu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele