Vardy bude ve čtvrtfinále Anglii asi chybět kvůli zranění třísel

Angličané se zřejmě budou muset v sobotním čtvrtfinále mistrovství světa se Švédskem obejít bez zkušeného útočníka Jamieho Vardyho. Ten si z osmifinále odnesl poraněné tříslo a musel vynechat většinu čtvrtečního i dnešního tréninku.

Premier League v kostce (31. kolo)

To co provedl Marco Silva s Hull City, je jedním slovem paráda. Tigers hrají pohledný ofenzivní fotbal, co je však důležitější, jsou jako mávnutím kouzelného proutku o poznání organizovanější v defenzivě. Kdyby se tabulka Premier League začala počítat až od chvíle, kdy portugalský manažer svůj tým převzal (5. leden), byl by Hull aktuálně na čtvrté příčce.

Vardymu kvůli odvolání trenéra Ranieriho vyhrožovali smrtí

Útočník Leicesteru Jamie Vardy po odvolání manažera Claudia Ranieriho opakovaně čelil urážkám i výhružkám smrtí. Anglický fotbalista se stal terčem útoků rozzlobených fanoušků kvůli spekulacím, že se podílel na odchodu oblíbeného italského kouče.

Odpověděli jsme na kritiku, řekl Vardy po výhře nad Liverpoolem

Útočník Leicesteru Jamie Vardy bere pondělní domácí výhru 3:1 nad Liverpoolem jako odpověď na silnou kritiku anglického mistra, která vyvrcholila čtvrtečním odvoláním trenéra Claudia Ranieriho. Podle třicetiletého kanonýra, jenž vstřelil dva góly, ale musí obhájce titulu předvádět podobné výkony pravidelně.

Premier League v kostce (15. kolo)

V sobotu jsme si užili gólovou hitparádu, v neděli pak taktické bitvy, které zase mohly promluvit do pozdějšího boje o ligový titul. Premier League má za sebou parádní víkend, jenž navodil ideální atmosféru před blížícím se vloženým kolem. Největší senzaci mají zase jednou na svědomí Lišáci z Leicesteru. Jamie Vardy hattrickem zničil Guardiolův Manchester City.

Vardy se po střeleckém probuzení těší na další zápas

Jamie Vardy v loňské sezoně strašil obrany prvoligových anglických klubů a nakonec se zastavil na čtyřiadvaceti trefách, letos se mu ovšem podobně jako celému Leicesteru tolik nedaří. Obrat by mohl přinést sobotní duel s Manchesterem City, Lišky vyhrály 4:2 a anglický reprezentant dal tři branky...

Vardy zůstává v Leicesteru, dohodl se na nové smlouvě

Jamie Vardy udělal tlustou čáru za spekulacemi ohledně možného odchodu z Leicesteru City. O anglického útočníka měl velký zájem londýnský Arsenal, hráč se ovšem rozhodl zůstat v týmu úřadujícího šampiona Premier League a s vedením se dohodl na nové smlouvě platné do června 2020...

Vardy se má dnes rozhodnout, zda přestoupí do Arsenalu

Útočník Leicesteru Jamie Vardy se podle BBC dnes rozhodne, jestli přestoupí do Arsenalu. Devětadvacetiletý fotbalista se má vyjádřit před poledním odletem anglické reprezentace do dějiště mistrovství Evropy ve Francii.

Hodgson s Rooneym počítá do základu, o formaci jasno nemá

Neohrožená pozice Waynea Rooneyho v reprezentaci Anglie bude i nadále aktuální, přestože se Royi Hodgsonovi prozatím nedaří najít recept na to, jak do sestavy vedle hvězdy Manchesteru United zabudovat i dva rozjeté útočníky Jamieho Vardyho s Harrym Kanem. Hodgson každopádně trvá na tom, že jde o příjemnou starost...

Vardy má další cenu, je nejlepším hráčem sezony anglické ligy

Uznání a také ocenění v letošní sezoně sbírá Jamie Vardy. Anglický útočník se dostal do národního týmu, s Leicesterem vyhrál Premier League a byl zvolen nejlepším hráčem sezony podle novinářů. A aby toho nebylo málo, dostal toto ocenění rovněž od vedení soutěže...

Mezi novináři v Anglii nejvíc bodoval útočník Leicesteru Vardy

Útočník Leicesteru Jamie Vardy opanoval anketu 290 novinářů, kteří jako každým rokem rovněž rozhodovali o svém nejlepším hráči sezony Premier League. Mezi fotbalisty před pár dny kraloval Vardyho spoluhráč Riyad Mahrez, který zde skončil druhý. Třetí se umístil N'Golo Kanté...

Vardy kvůli dalšímu trestu zmešká možnou korunovaci s United

Fotbalisté Leicesteru budou v nedělním utkání na hřišti Manchesteru United usilovat o zisk mistrovského titulu bez svého nejlepšího střelce Jamieho Vardyho. Devětadvacetiletý útočník dostal za nevhodné chování k rozhodčímu dodatečný disciplinární trest na jeden zápas.

Premier League v kostce (34. kolo)

Tak že by se hon za titulem přece jen zamotal? Leicester po pěti výhrách v řadě klopýtl, když doma s West Hamem uhrál jen remízu 2:2. Tottenham naproti tomu přesvědčivě smetl Stoke City 4:0 a stáhl manko na první místo na pět bodů. Po víkendu navíc známe prvního sestupujícího - je jím Aston Villa.

O cenu pro nejlepšího hráče v Anglii se uchází i trio z Leicesteru

Leicester bojuje o zisk mistrovského titulu a výkony některých jeho hráčů nezůstaly bez pozornosti ani při oznámení finálové nominace o nejlepšího hráče sezony anglické Premier League podle tamní hráčské asociace (PFA). V šestičlenném výběru se objevili hned tři fotbalisté tohoto klubu...

Vardy přiznal, že kouč Ranieri mu na trénincích zakazuje střílet

Útočník Leicesteru a druhý nejlepší kanonýr anglické ligy Jamie Vardy v nadsázce prozradil, co stojí za jeho výbornou formou. Italský manažer lídra tabulky Claudio Ranieri totiž devětadvacetiletému fotbalistovi zakazuje trénovat střelbu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele