Vardy zůstává v Leicesteru, dohodl se na nové smlouvě

23.06.2016, 11:55
Aktuality
Jamie Vardy udělal tlustou čáru za spekulacemi ohledně možného odchodu z Leicesteru City. O anglického útočníka měl velký zájem londýnský Arsenal, hráč se ovšem rozhodl zůstat v týmu úřadujícího šampiona Premier League a s vedením se dohodl na nové smlouvě platné do června 2020...

"Leicester City se se zástupci Jamieho Vardyho dohodl na prodloužení smlouvy anglického internacionála pro další čtyři roky. Obě strany doufají, že toto oznámení povede k ukončení spekulací o Jamieho budoucnosti a potvrdí jeho oddanost vůči Leicesteru City," stojí v prohlášení Lišek.

29letý fotbalista za sebou má úžasný rok, v jehož průběhu nastřílel 24 ligových branek a výraznou měrou přispěl k triumfu svého zaměstnavatele v Premier League. Vardy navíc sbíral i individuální ocenění, byl zvolen nejlepším fotbalistou sezony v hlasování vedení ligy i novinářů a v průběhu podzimu se trefil v jedenácti po sobě jdoucích zápasech, čímž zlomil rekord Ruuda van Nistelrooye.

Vardy je v tuto chvíli ve Francii a se spoluhráči z anglické reprezentace se chystá na osmifinále mistrovství Evropy proti Islandu. Po turnaji ho vedle dovolené a podpisu kontraktu čeká rovněž operace zlomeného zápěstí.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (746)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele