Další články

Doku nade všemi a blázinec v Londýně: 11. kolo Premier League v kostce

Nejmladším hráčem v historii soutěže, který v jediném utkání zaznamenal pět "kanadských bodů", se v sobotu stal Jérémy Doku z Manchesteru City. Během demolice Bournemouthu zazářil bilancí 1+4 a příznivce na Etihad Stadium zvedal ze sedadel také famózním driblinkem s míčem. Dlouho se bude vzpomínat i na pondělní dohrávku mezi Tottenhamem a Chelsea, v níž padlo pět branek a dalších pět nebylo po kontrole VARu uznáno.

Rekordman Postecoglou a filuta Mudryk: 9. kolo Premier League v kostce

Žádný z legendárních manažerů v čele se Sirem Alexem Fergusonem a Arsènem Wengerem nedosáhl v úvodních devíti zápasech ve funkci na více bodů v Premier League než Ange Postecoglou, jehož Tottenham i nadále vede tabulku. Po vítězství 2:0 nad Fulhamem má 23 bodů. Neporazitelnost drží i Arsenal, který na Stamford Bridge smazal dvoubrankové manko a v očekávaném šlágru remizoval s Chelsea 2:2.

Jsem hrdý, že jsme vyhráli pro Sira Bobbyho, uvedl Maguire po Kodani

Obránce Harry Maguire si oddychl, že Manchester United vydřel v úterním utkání Ligy mistrů vítězství 1:0 nad Kodaní a mohl ho věnovat o víkendu zesnulé klubové legendě Bobbymu Charltonovi. Třicetiletý anglický reprezentant byl nadšený, že zápas sám rozhodl a připsal si první soutěžní gól od loňského února. Maguire, který byl v poslední době často ostře kritizovaný, potěšil i trenéra Erika ten Haga.

Takové chování jsem nezažil, brání Southgate kritizovaného Maguirea

Obránce Harry Maguire si v přípravném zápase v Glasgow dal nejen vlastní gól, ale ještě musel snášet další palbu kritiky nejen skotských fanoušků. Trenér anglických reprezentantů Gareth Southgate se třicetiletého beka Manchesteru United po výhře 3:1 před novináři zastal a naopak považuje za směšné, že jedna z jeho opor je v takové nemilosti.

Maguire neposílí West Ham, bývalý nejdražší obránce světa zůstává v MU

Z přestupu obránce Harryho Maguirea z Manchesteru United do West Hamu sešlo. Londýnský klub už nechtěl čekat, zda se anglický reprezentant dohodne s United na osobním odstupném. Informoval o tom deník The Guardian. Čeští reprezentanti Tomáš Souček a Vladimír Coufal si tak s někdejším nejdražším obráncem světa nezahrají.

West Ham se podle médií dohodl s Manchesterem United na příchodu Maguirea

Defenzivu West Hamu posílí obránce Harry Maguire z Manchesteru United. Vedení klubu, jehož dres oblékají i čeští reprezentanti Tomáš Souček a Vladimír Coufal, se už podle britských médií na příchodu anglického reprezentanta se zástupci rivala dohodlo. Sky Sport a BBC vyčíslily odstupné na 30 milionů liber (asi 845 milionů korun).

Manchester United po letech změní kapitána, Maguire přišel o pásku

Obránce Harry Maguire už není kapitánem Manchesteru United. Pásku mu odebral manažer Erik ten Hag. Anglický reprezentant o tom informoval na twitteru.

Ronaldo a Maguire jsou nejuráženějšími fotbalisty na twitteru v Premier League

Nejuráženějšími fotbalisty na twitteru v minulé sezoně anglické ligy byli spoluhráči z Manchesteru United Cristiano Ronaldo a Harry Maguire. Vyplývá to ze zprávy zveřejněné národním Institutem Alana Turinga a britským mediálním regulátorem Ofcom.

Maguire z Manchesteru United čelil výhrůžce bombovým útokem

Obránce Manchesteru United Harry Maguire se stal terčem výhrůžek bombovým útokem a policie dnes preventivně prohledala jeho dům v Cheshire. Nic podezřelého neobjevila. Po neznámém pachateli pátrá.

Na Maguirea bučeli vlastní fanoušci, kouč Southgate se ho zastal

Trenér Anglie Gareth Southgate se zastal obránce Harryho Maguirea, který čelí kritice fanoušků za své výkony v Premier League. Reakci diváků, kteří před i během přípravného utkání s Pobřežím slonoviny na devětadvacetiletého obránce bučeli, označil za směšnou. Na stranu devětadvacetiletého hráče Manchesteru United se přidali i jeho spoluhráči.

Anglický obránce Maguire rozčílil experty oslavou gólu

Stoper anglické reprezentace Harry Maguire způsobil oslavou gólu v pátečním kvalifikačním utkání o postup na mistrovství světa proti Albánii rozhořčení mezi experty. Po vstřelení branky se sklouzl po kolenou, přičemž si přidržel prsty u uší, jako by chtěl utišit kritiky, kteří zpochybňují jeho výkony v Manchesteru United. Maguire však prohlásil, že gestem na nikoho nemířil.

Manchester United přišel na pár týdnů o zraněného kapitána Maguirea

Manchesteru United bude zřejmě několik týdnů chybět kapitán Harry Maguire. Osmadvacetiletý anglický obránce má zraněné lýtko ze sobotního ligového utkání s Aston Villou (0:1).

Obránce Maguire z Manchesteru United nebude chybět na ME

Anglický obránce Harry Maguire by si měl navzdory zranění kotníku ještě v této sezoně za Manchester United zahrát a není ohrožena jeho účast na mistrovství Evropy. Osmadvacetiletý stoper se zranil v nedělním ligovém utkání proti Aston Ville a přišel o dnešní duel proti svému bývalému týmu Leicesteru.

Vládce Souček a krize mocných: Sestava 12. kola Premier League

Dávno pryč jsou doby staré dobré Big Four. Časy, kdy Premier League vládli Lampard s Gerrardem nebo Rooney, Ronaldo či Fabregas. Teď je tu něco jako "velká šestka", tedy alespoň co se týče značky klubu a jmen na papíře. Realita je však v letošní sezóně jiná - a dvanácté kolo ji odkrylo v celé nahotě. Do čela se derou Leicester, Southampton nebo West Ham. A z mocných bohatých velkoklubů nevyhrál ani jeden jediný...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele