Manažer Solskjaer se zastal kritizovaného kapitána Maguirea

Manažer Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer vyjádřil podporu kapitánovi Harrymu Maguireovi a dál s ním počítá do základní sestavy. Anglický reprezentant a nejdražší obránce historie je pod palbou kritiky za poslední nepovedené výkony, které vyvrcholily vyloučením ve středečním prohraném utkání Ligy národů s Dánskem (0:1).

Maguire bude i po zatčení v Řecku kapitánem Manchesteru United

Obránce Harry Maguire zůstane i po incidentu během dovolené v Řecku, po kterém dostal podmíněný trest 21 měsíců vězení, kapitánem fotbalistů Manchesteru United. Ve funkci ho podpořil trenér anglického celku Ole Gunnar Solskjaer.

Maguire zpochybnil práci řecké policie, myslel si, že jde o únos

Kapitán Manchesteru United Harry Maguire se ohradil proti chování policie při jeho zadržení na řeckém ostrově Mykonos. Sedmadvacetiletý obránce v rozhovoru pro BBC prohlásil, že při zatčení se bál o život a myslel si, že se ho někdo snaží unést.

Man Utd dotáhl příchod Maguirea, jenž se stal nejdražším obráncem

Harry Maguire se stěhuje z Leicesteru City do Manchesteru United. Ten za 26letého stopera poslal 80 milionů liber, přičemž obě strany se dohodly na šestileté smlouvě s opcí...

Manchester United udělá z Maguirea nejdražšího obránce historie

Podle britských médií udělá vedení Manchesteru United z Harryho Maguirea nejdražšího obránce historie. "Rudí ďáblové" se s Leicesterem dohodli, že za šestadvacetiletého anglického reprezentanta zaplatí 80 milionů liber (zhruba 2,25 miliardy korun). Překonají tak dosavadní rekord Liverpoolu, který v lednu 2018 vyplatil Southamptonu za stopera Virgila van Dijka o pět milionů liber méně.

Manchester United nabízí za Maguirea 70 milionů liber

Manchester United poslal do Leicesteru nabídku ve výši 70 milionů liber ve snaze získat anglického reprezentačního obránce Harryho Maguirea. Ten je dlouhodobým cílem United, v posledních týdnech se ale objevily také spekulace o zájmu konkurenčních City.

Maguire prý míří do Manchesteru. Ne však do United, ale do City

Anglický reprezentační obránce Harry Maguire by měl přestoupit v nejbližších dnech z Leicesteru City do Manchesteru City. Dlouhodobě se přitom o Maguirea zajímal rival Citizens Manchester United.

Maguire oficiálně prodloužil smlouvu s Leicesterem

Leicester City si pojistil Harryho Maguirea. Anglický reprezentant, jenž skvělými výkony na MS upoutal zájem konkurence, prodloužil s "Liškami" kontrakt do roku 2023...

Maguire je na seznamu Red Devils, Puel doufá v jeho setrvání

Anglické kluby neváhají utratit za posily velké finanční obnosy a jedna zajímavá částka by mohla putovat například do Leicesteru City. Žádaným zbožím v tuto chvíli je obránce Harry Maguire, anglickému reprezentantovi se povedlo mistrovství světa a řekl si o pozornost Manchesteru United...

Maguire přestoupil z Hullu do Leicesteru City

Leicester City posílil obránce Harry Maguire. Ten se do týmu loňského šampiona anglické Premier League stěhuje ze sestupujícího Hullu City, přičemř obě strany podepsaly pětiletý kontrakt...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele