Další články

Australan Kewell ukončí v dubnu hráčskou kariéru

Slavný australský fotbalista Harry Kewell ukončí v dubnu ve 35 letech hráčskou kariéru. Reaguje tak na nevydařenou sezonu v týmu Melbourne Heart, kde si chtěl vybojovat nominaci na mistrovství světa v Brazílii, ale místo toho většinu ročníku strávil na marodce.

Australan Kewell po měsíci skončil v Kataru

Australský fotbalista Harry Kewell ukončil po měsíci své angažmá v katarském týmu Al Gharáfa. Bývalý útočník Liverpoolu a Leedsu odehrál v klubu čtyři zápasy a vstřelil jeden gól.

Kewell byl oceněn jako nejlepší fotbalista Austrálie všech dob

Bývalý záložník Leedsu a Liverpoolu Harry Kewell získal cenu pro nejlepšího australského fotbalistu všech dob. Do výběru nejlepší tamní jedenáctky se zapojili fanoušci, hráči a média.

Sydney FC přibude rival ze západu. Závazně se tvoří nový klub

Australská A-League se tenčit nebude. Po suspendaci Gold Coast United se totiž stát New South Wales od příští sezony rozdělí na dva tábory. Východ bude reprezentovat čerstvě bývalý zaměstnavatel Kisela s Lavičkou, západ - prozatím pracovně - West Sydney FC...

13.04.2012 Aktuality 93 komentářů
Zaujalo nás

Australské okénko (1.)

Všichni si už pomalu začínáme hryzat nehty před dnešním barážovým kláním. Mimo to se ale už v ranních hodinách u kolegů protinožců odehraje první utkání šestého kola nejvyšší soutěže. A to značí jediné - za pět minut dvanáct přicházím s prvním dílem nového seriálu EuroFotbalu, který postupně shrne každou australskou "pětikolku"...

Kewell dal nakonec přednost Melbourne

Australská hvězda Harry Kewell se vrací domů a bude hrát za Melbourne Victory. O někdejšího útočníka Liverpoolu a Leedsu měl zájem i FC Sydney, jehož trenérem je Vítězslav Lavička, ale dvaatřicetiletý hráč dal nakonec přednost konkurenci. V novém působišti podepsal smlouvu na tři roky.

Australané jsou nervózní. Kewell se pořád nerozhoupal

Stále se ještě nedohodli. Kewell už dávno přetahuje ultimátum, které mu vedení Melbourne Victory dříve dalo a podle něhož měl ve čtvrtek konečně podepsat. Rokování, která se s hvězdným volným hráčem táhnou již od začátku června, tak neberou konce. Přestože vedení australského klubu má jasno, že 32letý ofenzivní klenot nakonec získá.

Lavičkovo Sydney chce získat australskou hvězdu Kewella

Vedení FC Sydney, kde trénuje český kouč Vítězslav Lavička, chce získat australskou hvězdu Harryho Kewella. Dvaatřicetiletému ofenzivnímu hráči vypršela po třech letech smlouva v tureckém Galatasarayi a nedostal nabídku na její prodloužení.

FIFA straní velkým fotbalovým zemím, zlobí se Kewell

Mezinárodní federace FIFA podle útočníka Harryho Kewella uplatňuje různý metr na hráče podle důležitosti jejich země na fotbalové scéně. Podle jednatřicetileté hvězdy australského fotbalu prochází velkým fotbalovým národům prohřešky, za které jsou menší státy nekompromisně trestány.

Kewella znovu zlobí třísla a může přijít o šampionát

Australský reprezentant Harry Kewell si obnovil zranění třísel, která ho zlobí dlouhodobě, a je ohrožena jeho účast na mistrovství světa. Záložník Galatasaraye Istanbul odehrál před týdnem v turecké lize pár minut v prvním utkání od loňského prosince, ale vzápětí se mu problémy vrátily.

Kewell: Příchod Rijkaarda je pro nás jednoznačným přínosem

Hvězda tureckého Galatasaraye a australské reprezentace Harry Kewell je z příchodu trenéra Rijkaarda do klubu nadšený. Podle jeho slov je přítomnost bývalého kouče Barcelony prospěšná jak pro jeho hru, tak i pro celý tým.

Galatasaray přišel na dva měsíce o zraněnou hvězdu Kewella

Fotbalisté Galatasaraye Istanbul se budou muset do začátku února obejít bez služeb australské hvězdy Harryho Kewella. Druhý nejlepší střelec klubu po českém reprezentantovi Milanu Barošovi se musí podrobit operaci kýly.

Kewell se těší na novu výzvu

Harry Kewell nejlepší léta své kariéry strávil v anglické Premier League, nyní se na ně pokusí navázat v Turecku. Australského reprezentanta získal istanbulský Galatasaray a nyní již bývalý hráč Liverpoolu se na novou výzvu moc těší...

Kewell si nakonec vybral Galatasaray

K překvapivému kroku sáhl Harry Kewell. O australského reprezentanta měly zájem například Celtic nebo AS Řím, sám hráč ale nakonec míří na východ a dohodl se na smlouvě s tureckým Galatasarayem...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele