Za čtyři body na začátku Eura bychom vám ukousali ruku, řekl Bale

17.06.2021, 11:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (51)

Přidat komentář
ACSMan

Tzv na Luise

Reagovat
ratusek

Reagovat
erudovanyodbornik

Takhle zpětně náš výkon ve Walesu nevypadá vůbec špatně, po vápno jsme byli lepší.

Reagovat
Y.N.W.A

bylo to venku, navíc Wales opravdu působí kvalitně

Reagovat
vinetou

Kdyby Jankto nebyl kopyto, který netrefí ani stodolu tak jsme tam vyhráli.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Turecko není kvalitní mužstvo.

Reagovat
Y.N.W.A

strašný zklamání pro mě

Reagovat
Kucka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Acrocephalus

Turci ty voe, nechápu to. Nefandím jim, ale ten pokles jejich výkonu, jak výsledkově tak herně, je hrůzostrašný. Na vině je podle mě nevhodná taktika, odkdy Turci hrají defenzivně? Po tomto šampionátu podle mě trenér letí na hodinu.

Reagovat
kattos

Tak ale Wales postoupí do osmifinále, o to jim jde. A to pro ně úspěch je

Reagovat
Pablos

Zatím měli štěstí na podprůměrnou formu soupeřů. Pro mě jsou nezajímavý docela a snad ani přát se jim nedá nijak.

Reagovat
Acrocephalus

Tak očekávám, že Itálie jim ukáže mezery, o kterých se jim ani nesnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

i s beckem

Reagovat
icka

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Free_player

Reagovat
naheCZ

Reagovat
LidoOP

To stejné si zřejmě říkali i Němci

Reagovat
Tomik111

Turecko a Ukrajina jsou pro mě zatím největší zklamání. Ukrajina má ještě šanci a docela velkou postoupit, ale navíc nevim nevim.

Reagovat
Pablos

souhlas

a ještě teda bych dodal Portugalsko (vím 3:0) ale i tak.

Reagovat
Pablos

a vlastně ještě Poláci a Chorvati No nakonec je těch týmů docela dost

Reagovat
Tomik111

Já věřím, že jak se rozehraje Bruno, tak se to zlepší. A těším se na toho Goncalvese ze Sportingu. Ti Maďaři hráli vyloženě beton, tak uvidíme proti Německu a Francii.

Reagovat
kilobyte

To se nedá posuzovat po jednom zápase.

Reagovat
Pablos

vždyť tam píše ,,zatím" ...tak jsem to taky bral jako zatím.

Reagovat
kilobyte

Tak první zápas na turnaji je vždy specifický. Z něho se nedá moc odvodit. Tam jde vždy jen o to udělat 3 body, aby se mohlo jít do dalších zápasů v klidu. To Portugalci zvládli a ještě mají dobré skóre.

Reagovat
Acrocephalus

Reagovat
$dolar$

Ukrajina?

Reagovat
Tomik111

Herně se mi fakt nelíbili. Výsledek nevypadá zle, ale těšil jsem se na ně, že mě ten fotbal bude bavit, ale zatím mě bavil jen jejich brankář.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Shevchenko

Tak buď si borec a víš, že Ukrajina Makedonii neporazí, ale nebo budeš pro smích až to vyhraje. Každopádně opravdu nechápu co tě vede k tomu říct, že je Ukrajina zklamání, která hrála na hřišti favorita skupiny a ještě k tomu málem brala bod.

Reagovat
Bakary3

a to jeste na začátku prvni pule byli naprosto bozi

Reagovat
Pablos

Tys moc ten jeho příspěvek nepochopil se mi zdá. Kde sakra mluví něco o tom, že by Ukrajina neměla Sev. Makedonii porazit ?

Reagovat
Bakary3

On to myslel Shevchenko tak, že nemůže vědět, jak zvládne ukr druhej zápas a proto nechápe jeho hodnocení po jednom zápase, kde ještě hrála slušně.

Reagovat
Tomik111

On to nějak myslel, ale píše o něčem, co vůbec nepíšu. Porozumění textu nula.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pablos

Mně ale se nezdálo, že hráli slušně ...zklamali mě. Měli jen světlou chvilku kdy z ,,ničeho" dali dva góly. Čekal jsem od nich teda spíš ofenzivnější výkon, ke všemu proti Holandsku, který takhle hraje, takže se otvírají i šance na druhé straně, přesto do zápasu šli jak kdyby to měli jen ubránit a pak že jim výjde jeden brejk. Zklamali mě za první zápas a docela dost, pro mě to je černý kuň turnaje... a od něho jsem čekal jiný výkon.

Reagovat
Bakary3

zajímavý, mně ze začátku naprosto nadchli a pak jim to nešlo, možná to bylo spíš kvalitou holanďanů... Mě zklamalo / mrzelo, že pak tolik odpadli, na druhou stranu jsem si říkal, že to tempo asi nejde udržet

Reagovat
Pablos

Úplnej začátek jsem nestihl, viděl jsem asi až od 20min. To si mě teď nachytal na švestkách dobře teda

Reagovat
Bakary3

Tam vypadali kolikrat jak Barcelona v nejlepších letech, jak si to strkali

Reagovat
Pablos

kdo by to byl řekl, tak to jsem netušil podle toho co jsem koukal, tak jsem myslel, že byli zalezlí od začátku

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Tomik111

Píši zatím, tedy po jednom zápase. Zároveň píšu, že asi postoupí, takže to znamená, že Makedonii asi porazí. Zkus si to přečíst ještě jednou. Nelíbila se mi herně. Nizozemsko nemá kdovíjakou sestavu a Ukrajina se mi prostě nelíbila. Mohla šťastně remizovat.

Reagovat
Pablos

Jak My s Chorvatskem na minulém Euru, jen jim ten lucky bod nevyšel no. Ale sestava Holandska mi něják špatná nepříjde s ostatním souhlas.

Reagovat
Tomik111

S tou sestavou. Vypadl van Dijk, brankář. Chybí mi tam pořádný střelec, ale to je možná jen pocit, protože jsem z té generacu RvN apod. Nebo ještě jinak. Obvykle jsem řadil Nizozemsko na roveň ostatních favoritů, ale letos určitě ne.

Reagovat
Pablos

Taky jsem z té generace a ještě dříve. A určitě je netipuji někam vysoko to také né. Ale vyloženě ta sestava mi příjde obhajitelná na tvrzení favorita skupiny. Přesto můj favorit před Eurem byla Ukrajina. Proto asi také sdílím to zklamání s tebou.

Reagovat
Shevchenko

Je to tvůj názor, podle mě tam bylo několik daleko horších týmů. A dávat je na stejnou úroveň zklamání jako Turecko, které hraje úplně příšerně, je mimo. Prostě hodnotit po jednom těžkém zápase (který z jejich strany nebyl úplný propadák) mi přijde poněkud zvláštní.

Reagovat
Tomik111

Samozřejmě, že to nebyl propadák. Já jen od Ukrajiny čekal, že budou černým koněm turnaje a klidně i to Nizozemsko porazí nebo bude hrát vyrovnaně. Tím myslím herně. Nikoliv výsledkově. Neřadím je na úroveň Turecka. Pouze mě oba týmy zklamaly. Turecko samozřejmě hrůza. Ukrajina, jak už jsem psal, má stále prostor postoupit a naplnit moje očekávání, ale moje předturnajové nadšení opadlo. Dost možná neoprávněně. Přeji jim pořád úspěch. Hodnotit po jednom zápase ti může přijít zvláštní, ale psal jsem zatím, čili po jednom zápase.

Reagovat
Trand

Teď neřeším celkové kvality hráče, ale ten náběh, kterej udělal Aaron před prvním gólem, to je přesně to, co nám strašně chybělo od jeho odchodu, z tý zálohy prostě nikdo jinej ty náběhy nedělal a netlačil se do zakončení.

Reagovat
pa3ce

Presne. Ja by som ho bral späť všetkými desiatimi, aj napriek tej kritike čo na neho ide od Juve fanúšikov.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele