Další články

Rada prodloužil smlouvu s Duklou

Dukla Praha si pojistila služby brankáře Filipa Rady. Čtyřiatřicetiletý gólman dva dny před startem jarní části ligy prodloužil s posledním týmem tabulky smlouvu a na Julisce by měl působit až do června 2022.

Rada: Slavia nás vyškolila, na její fotbal jsme neměli

Brankář Dukly Filip Rada po debaklu 0:5 na hřišti Slavii uznal, že domácí fotbalisté byli v malém pražském derby herně jinde a dejvický tým vyškolili. Třiatřicetiletý gólman ale doufá, že svěřenci Jaroslava Hynka se z nejtěžší ligové porážky v sezoně oklepají a zaberou hned v následujících domácích zápasech.

Konečně jsme se ubránili a vyhráli, uvedl brankář Dukly Rada

Jedním z pilířů fotbalistů Dukly Praha v jejich cestě za vítězstvím ve Zlíně byl brankář Filip Rada, kterému se podruhé v sezoně podařilo udržet čisté konto. Kromě několika pohotových zákroků, při nichž vytáhl v poslední chvíli střely soupeře, se blýskl i gestem fair play.

Rada podruhé po sobě "přežil" penaltu, vychytal bod Dukle

Brankář Dukly Praha Filip Rada ve druhém utkání po sobě "přežil" penaltu. Před týdnem doma proti Plzni jej nepřekonal hostující Jan Kovařík, který překopl branku, a dnes v zápase 3. kola v Liberci pro změnu Rada chytil pokutový kop domácímu Josefu Šuralovi. Ten vzal remízu 1:1 na sebe.

Musíme zůstat nohama na zemi, řekl Rada po výhře nad Plzní

Brankář Dukly Filip Rada považuje domácí vítězství 1:0 nad mistrovskou Plzní za velmi cenné, zároveň však upozorňuje, že pražský tým musí v následujících ligových bojích zůstat nohama na zemi.

Rada měl radost, že Dukle pomohl k cennému bodu proti Bohemians

Filip Rada výrazně pomohl Dukle k remíze 0:0 v malém pražském derby s Bohemians 1905. Třicetiletý brankář v zápase 21. kola zneškodnil několik dobrých šancí "Klokanů" a měl radost, že se k němu také po delší době přiklonilo štěstí.

Rada litoval chyby, kterou Dukle zkomplikoval derby se Slavií

Hráči Dukly včera na Julisce sice Slavii výrazně přehrávali, po dvou chybách se ale nakonec museli spokojit pouze s remízou 2:2. O jednu z hrubek se postaral i brankář Filip Rada, kterému při snadném zákroku vypadl míč z rukavic, a Milan Škoda poslal hosty do vedení 2:1.

Brankář Dukly Filip Rada: Pokřiky proti tátovi se mi nelíbily

Brankář Dukly Praha Filip Rada se v pátečním duelu na Slavii počtvrté v kariéře postavil proti svému otci trenérovi Petru Radovi a potřetí z rodinného souboje odešel s vychytanou nulou. Po remíze 0:0 ho těšilo, že je s devíti čistými konty v sezoně momentálně nejlepším gólmanem ligy, mrzely ho ale pokřiky slávistických fanoušků směrem k tátovi.

Otec a syn Radovi se před první vzájemnou bitvou nehecují

Jindy by to byl jen jeden z mnoha ligových zápasů, ale sobotní duel mezi fotbalisty pražské Dukly a Teplic bude mít punc výjimečnosti. Patřičný říz souboji dodá skutečnost, že branku domácích bude hájit Filip Rada a Severočechy jako trenér povede jeho otec - Petr Rada, který navíc v Dukle prožil nejlepší část své kariéry.

Brankář Rada litoval, že jeho chyby přišly zrovna proti Plzni

Fotbalový zápas Dukly s Plzní měl smutného hrdinu v domácím brankáři Filipu Radovi. Gólman Dukly se dvěma velkými chybami podepsal pod porážku 2:4. Soupeři v podstatě daroval první a třetí branku. Litoval, že spoluhráčům pokazil prestižní zápas s úřadujícím mistrem, ale netroufl si odhadnout, jestli Duklu připravil o šanci bodovat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele