Konečně jsme se ubránili a vyhráli, uvedl brankář Dukly Rada

26.11.2016, 21:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
ratusek

Táhněte spolu s Teplicema z ligy. nechat vyhrát Příbram a porazit Zlín

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zlín není žádná síla.. A Příbram se pomalu zvedá. Letos to bude Jihlava a Slovácko nebo Brno..

Reagovat
matZz

tak to určitě ne

Reagovat
vanGomm

Příbram,že se zvedá?Ta pokud by nedostala od Teplic a Dukly ty dva dárečky,tak mají po 15 kolech 2 body a měli by to spočítané už po podzimu.Když by totiž Dukla makala stejně tak,jako se Slavii a Zlínem i té v Příbrami,tak tam nemohla prohrát.Ale co se od nich dá čekat,když v tom rozhovoru řekne,že chtějí v klidu přezimovat.Už pro tyto řeči jsem pro snížení počtu na 10 max.12 týmů,aby se ten jejich klidný střed minimalizoval.Dost možná,že by tam právě tyto týmy co po tom klidu ve středu tabulky tak touží pak ani nebyly.Což by bylo jen dobře.

Reagovat
ratusek

Přesně, ambice typu "co nejdříve se zachránit " nebo "klidný střed" snižují kvalitu ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to stálo za vyliž. Body jdou zaslouženě do Prahy i když to zdržování v závěru zápasu si mohli odpustit. Nechápu jak rozhodčí může nastavit jen 3 minuty.

Reagovat
andrew96

Úroveň našich sudích je žalostná, ti chlapi ani nemají žádnou autoritu u hráčů.

Reagovat
ratusek

"Já mám snad nějakou autoritu" jinak jo, to nastavení je šílený, asi se bojí, že by se ve 4.minutě nastavení stalo něco těžkého na posouzení. Ale jo, uroven je tristní, bojí se dávat exotům karty, nechají na sebe z 10 centrimetrů řvát přímo do xichtu a někdy sprostě atd.

Reagovat
vanGomm

Oni by na ně přestali řvát stačí začít za tohle chování vylučovat a během 1-2 kol by bylo po řvaní a o tom to totiž všechno je.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele