Musíme zůstat nohama na zemi, řekl Rada po výhře nad Plzní

02.08.2015, 10:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
Andis

Skutečná síla Plísně bez penalt naopak proti ní třeba proti po třech letech

Reagovat
smazaný uživatel

A co bys chtěl po jedné výhře dělat proboha ?? Výhra sice nad Plzní, nicméně oslabené. Ano, výhra se počítá...ale tyto reakce mi přijdou, jako by DUkla vyhrála LM Přítom před týdnem, si nechají dát 3 góly od "40ti" letého Doška, čímž padli se Slováckem ...které po oslabení vidím spíš v dolní tabulce letos

Reagovat
Andis

No jo neber to tak vážně Spíš by měl mít člověk radost že Plíseň ochutnala svojí medicínu, díky který jí rozhodčí poslední léta vyloženě tlačili. Nemusíš za tím hledat kdo ví co

Reagovat
smazaný uživatel

Masopuste pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

Ale je pravda že voni sou v tom neproměňování vyloženě mistři

Reagovat
mario23

Kozel by měl už z Dukly odejít, když věčně zůstávají těsně pod pohárovým umístěním... Zdá se mi, že tam začíná stagnovat... K čemu jim je porazit Plzeň, když pak dostanou na Slovácku nebo beztak nechaj body třeba v Ostravě, či v Jihlavě. Každopádně dobře pro Spartičku, aspoň trochu přibrzdili Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta bude hrát letos maximálně o střed tabulky. 2 zápasy s týmy bojujícími o sestup a málem z toho měla pouze 1 bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi celkem prorok. A taky teda debil, to hlavně.

Reagovat
mario23

Reagovat
Andis

Cože Procházka jak srazil toho Bogela ve vápně a nic prostě

Reagovat
dantetomas

ja ze je to Iago Aspas...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Plzeň vyhrála 6:1, tak nikdo nemohl řící ani popel. Příbram měla jen neskutečné štěstí. A to ještě Plzeň nastoupila v béčkové sestavě, aby pošetřila hráče na LM.

Reagovat
Riviera Kid

Trolling je fakt umění.. A ne každý to umí.

Reagovat
smazaný uživatel

řekl fanoušek, krerý onanoval při vítězství Chelsea nad béčkem Barcelony...

Reagovat
Riviera Kid

Co?

Reagovat
Josifek

JJ, výhru Příbrami v Olomouci jsem úplně nečekal, ty případe, ale nevím, proč to taháš sem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

ty si dobře mimo, už to nehul.

Reagovat
Josifek

Tomuhle blbci by tráva mohla leda pomoci, aspoň by byl v klidu. Tohle vidím na jinačejší dróógy

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň ani s pomocí rozhodčích nedokáže porazit Dukla, bohužel jasné dvě desítky pro Duklu odpískané nebyly, mohl to být větší debakl.

Reagovat
mario23

1 byla jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal koukatelný,Plzeň i Dukla se snažili hrát kombinačně,což se cení.Jinak rozhodčí klasika,ale s Berbrem a Peltou to lepší nebude,na to náš fotbal dojede.

Reagovat
pedro-pedro

Nechápu tyto žabomyší války v diskusích.Přinejmenším podzimní část sezony se bude ve Spartě i Plzni hodnotit podle účasti v evropských pohárech a podle toho, který pohár to bude. Pokud by remíza Sparty s Jihlavou a prohra Plzně na Dukle měla být drobným zaváháním, které bude vykoupeno účastí pohárech zvláště v LM tak to asi nikomu z vedení klubů vadit nebude. Pokud ale například Sparta bude hrát jen EL a ne LM zatímco Plzeň bude přinejmenším z ekonomického hlediska podzimním vítězem Plzeň. Je docela dobře možné, že facka hned na úvod sezony může naopak oba kluby ještě posílit v tom smyslu, že opravdu nic nepodcení.

Oba kluby to mají v LM více než dobře rozjeté a proto zcela klíčové pro celý podzim a možná i celou sezonu budou středeční odvety. Bylo by velice příjemné již ve středu vědět. že na podzim budou v evropských pohárech 2 české kluby.

Reagovat
mario23

Si asi zapomněl, že je ještě čeká 4. předkolo LM , pokud postoupí...

Plzeň má cestu do skupin LM lehčí, než Sparta, u tý bude úspěch vyřadit CSKA a pak se modlit ve Sporting ve 4. předkole.

Reagovat
pedro-pedro

Nezapomněl pokud oba projdou přes 3. předkolo do 4. předkola LM mají evropské poháry jisté

Reagovat
meno

Si asi zapomněl, že když rupnou ve 4. předkole LM, tak jsou furt ve skupině EL

Reagovat
smazaný uživatel

Wow skupina EL to někoho zajíma skupina s čobolama,bulharama a svycarama

Reagovat
meno

wow jsou v tom prachy o kterých se ti ani nezdálo, body do koeficientu jsou tam lehčí a pořád se tam český fotbal ukazuje na evropské scéně, byť ne tak atraktivní jako je LM wow

Reagovat
OTASi

Reagovat
twl

Plzeň byla lepší i s N-týmem to je na pováženou-proti sehrané dukle to je bída bych řekl.Největší chybou bylo nasazení kozáčíka šanci měl dostal Bolek, Díky kozáčikovi je prohra.Druhý zápas druhá hrubice,trenér by ho mněl na chvíli zchladit jako za Vrby,aby zjistil že místo nemá jisté.Dále potom plzeň zemřela na Vůcha tolik šancí co zazdil,dále ďuriš mám ho rád jak pracuje,ale neudržel žádnej balon to byl zápas pro holendu.S ním by jsme to vyhráli 0:5 takhle vyhrála dukla 1:0 další koubkovo přehmat jako,když zmrvil utkání v Tel Avivu,kdy pošle holendu do otevřené obrany,kde spíš potřebujete rychlého hráče a nemusí to být útočník tam stačil poslat i Vůch,bohužel náš trenér udělal spousta chyb,mněl by se líp připravovat na utkání a né mentálně odpočívat(děkuju za ,,kladné reakce,,A opravení hrubých chyb(byl to úmysl a 'Ironie)

Reagovat
smazaný uživatel

Za Uhrina..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele