Další články

Marchetti bude definitivně chytat za Lazio

Federico Marchetti má období výkonnostní stagnace a nejistoty definitivně za sebou. Sedmadvacetiletý brankář, který se dostal do podvědomí širší fotbalové veřejnosti na loňském mistrovství světa, dnes dokončil svůj přestup do římského Lazia, s nímž podepsal pětiletou smlouvu...

Musleru v Laziu nahradí Marchetti

Lazio již našlo náhradu za brankáře Fernanda Musleru, který míří do Galatasaraye. Z Cagliari se do hlavního města přestěhuje Federico Marchetti, jenž strávil celou sezonu kvůli neshodám s vedením klubu na tribuně a postrádá tak herní praxi. Italský gólman však nyní Cagliari odpustil...

Marchetti: Jak moc mi chybí fotbal? Strašně moc

Federico Marchetti se loni na světovém šampionátu po zranění Gigiho Buffona stal italskou jedničkou, od té doby se ale hodně změnilo a z italského reprezentačního brankáře se stal nechtěný hráč v Cagliari. 28letý brankář letos ještě nenastoupil a přiznává, že fotbal mu hodně chybí...

Marchetti by mohl zakotvit v Janově

V minulé sezóně předváděl Federico Marchetti dobré výkony, kterými si vysloužil místo v italské reprezentaci při mistrovství světa a v létě chtěl odejít za lepším. Cagliari ho však nepustilo a poté, co si Marchetti stěžoval novinářům, ho vyloučilo z týmu. Nyní se možná 27letému gólmanovi blýská na lepší časy.

Reprezentant Marchetti žaluje Cagliari, aby ho pustilo jinam

Brankář italské reprezentace Federico Marchetti si chce vynutit odchod z Cagliari u soudu. Jeho agent Giuseppe Bozzo navíc žádá kompenzaci za podzimní sezonu, v níž sedmadvacetiletý účastník mistrovství světa v JAR z rozhodnutí klubu nechytá.

Marchetti chce opustit Cagliari, klub mu nebude stát v cestě

Italský reprezentační brankář Federico Marchetti je na přestupovém trhu k dispozici potenciálním zájemcům. 27letý gólman veřejně odhalil svůj úmysl z Cagliari odejít a vedení sardinského celku se rozhodlo, že mu nebude stát v cestě.

Marchetti přežil děsivou autonehodu a chystá se zastoupit Buffona

Když se jako malý chlapec proháněl po hřišti jako útočník, asi by jej nenapadlo, že na něj jednou bude celá Itálie spoléhat při mistrovství světa jako na brankářskou poslední instanci. Federico Marchetti teď je nejsledovanějším fotbalistou z Apeninského poloostrova, protože každý čeká na to, jak gólman z Cagliari dokáže zastoupit zraněnou jedničku Gianluigiho Buffona.

Buffona trápí na MS ischias, není jisté, zda se do branky vrátí

Další účinkování italského brankáře Gianluigiho Buffona na mistrovství světa je ohroženo. Dvaatřicetiletého gólmana přinutil v pondělním utkání obhájců titulu proti Paraguayi (1:1) střídat ischias a vážné problémy se sedacím nervem potvrdilo i dnešní vyšetření.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele