Marchetti by mohl zakotvit v Janově

29.11.2010, 19:55
Aktuality
V minulé sezóně předváděl Federico Marchetti dobré výkony, kterými si vysloužil místo v italské reprezentaci při mistrovství světa a v létě chtěl odejít za lepším. Cagliari ho však nepustilo a poté, co si Marchetti stěžoval novinářům, ho vyloučilo z týmu. Nyní se možná 27letému gólmanovi blýská na lepší časy.

Marchetti celou záležitost předal soudu, aby mu byl kontrakt v Cagliari zrušen a on mohl odejít. Výsledek měl být vyřčen 13. prosince, ale o Marchettiho budoucnosti možná bude jasněji ještě dříve. Zájem totiž projevil Janov.

Grifové sice teprve v létě přivedli z Portugalska Eduarda, jenže pomalu v něj ztrácí důvěru, a tak janovské hledání ideální jedničky pokračuje. A právě Marchetti se více než nabízí.

"S prezidentem Janova Enricem Preziosim jsem zatím nemluvil a k žádné dohodě nedošlo, ale jsem připraven mu Marchettiho prodat, pokud bude chtít," odhalil šéf Cagliari Massimo Cellino, jenž by měl za italského brankáře chtít asi 5 milionů eur. Otázkou je, jak dopadne soudní spor, jinak by mohl Marchetti jít pochopitelně zdarma.

"Už v létě jsme se o tom bavili, ale pak Janov přivedl Eduarda. Nicméně nadále čekám na Preziosiho hovor, s Marchettiho prodejem nemám problém," dodal Cellino.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
terry

Že by konečně nějakej gólman, kterej by dokázal podávat pravidelně kvalitní výkony a vydržel by víc než pár měsíců? Marchettimu by se to mohlo povést. Snad by si přivedl i loňskou formu.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
ACSMan

OT: nevíte jak bych mohl dostat patch na Pro Evo 11 do xboxu? pls

Reagovat
terry

To asi nijak.

Reagovat
homeles8

si ho tam vymysli

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ak to mas stiahnute tak ti to staci v kompe otvorit a hod tam ten patch jak na pc, ak mas original, create team a vela zabavy

Reagovat
smazaný uživatel

za 5 mega dobrá investice..., v ještě lepším případě zdarma. Eduardo jako solidní dvojka a Amelia vykoupen Milánem.

Reagovat
Yanek

To by ovšem šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Janov by to byla skvělá posila a pro Federica konečně nová výzva, které by se mohl chytit.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom čo predviedol na MS by som ho poslal na hosťovanie na Sibír....

Reagovat
smazaný uživatel

omg tak když si ho viděl jen na mistráku.... to je jako řict po zápase na Euru s tureckem že čech neumí chytat....

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, on asi může, že Cannavaro naservíroval soupeřům řadu gólů a že útok Azzurri byl zcela impotentní... Ty máš asi dost

Reagovat
Shevchenko

Na Sibiř bych poslal tebe.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
cresposuper

Srry, to malo byť na Krupyho.

Reagovat
smazaný uživatel

takový angažmá v Novosibirsku... já bych se k tomu nestavěl tak negativně

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaaj len do mňa no....ja netvrdím že hral jediný zle,tam to presral celý tím ale proste nebol žiadnou oporou ako sa na ITA brankárov patrí...dosť ma tam sklamal....

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak Eduardo se mi na MS líbil, ale ty minely co už předvedl , kolik vlastně Janov za něj zaplatil ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele