Jako kdybychom vyhráli 4:0, pochvaloval si Mazzarri

20.11.2011, 10:54
Aktuality
Velmi spokojen byl se včerejším výkonem svých svěřenců Walter Mazzarri, byť jeho Neapol jen remizovala bez branek s Laziem. Podle energického kouče mohli Partenopei vyhrát i čtyřbrankovým rozdílem, což jim do dalších zápasů přidá na sebedůvěře...

”V šatně jsem řekl chlapcům, že to bylo, jako kdybychom vyhráli 4:0. Zřejmě nám neuznali platný gól a myslím, že Federico Marchetti, byť je to skvělý brankář, dnes překvapil i sám sebe,” uvedl Mazzarri a pochvalil gólmana římského celku.

”Fotbal nemá logiku a není exaktní vědou. Když míč nechce do branky, tak tam prostě nespadne, je to osud. Já se raději dívám na výkon než na góly. Hráli jsme velice dobře se špičkovým mužstvem a to dám může dodat další sebedůvěru,” dodal zkušený kouč, jehož tým nyní čeká v Lize mistrů Manchester City. ”Nyní už o tom můžeme přemýšlet. Nebude to snadné, City je tým fenoménů,” řekl Mazzarri.

Jeho protějšek Edy Reja se mohl radovat nejen z čistého konta, ale také z posunu na průběžné první místo tabulky Serie A. Byť jen dočasného, protože hned dneska se může zpět do čela vyšvihnout Udinese, popřípadě Juventus. Neapol je v tuto chvíli šestá se sedmibodovým odstupem, ale ztrátou jednoho jediného bodu na páté Palermo.

”Můj tým ukázal skvělý charakter a temperament, zejména v prvním poločase. Chlapci byli zkrátka skvělí, tohle je důležitý výsledek. Fakt, že jsme nedostali gól v Neapoli, je znak vyspělosti,” prohlásil Reja, který nemohl nevyzdvihnout svojí oporu mezi třemi tyčemi. ”Soupeř nás po přestávce dostal pod tlak, ale Federico Marchetti byl nepřekonatelný,” dodal Reja.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

i kdyz vubec netusim kdo je Mazzari jsem 1. a to mi stačí

Reagovat
REPLIKATOR

1. idiot

Reagovat
smazaný uživatel

ale 1. a to je duležitejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dobou je tu tech znudenych deti nejak moc...Ale to take cekat od kloučka

Reagovat
smazaný uživatel

*co

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký to má význam?

Reagovat
smazaný uživatel

jak málo stačí k dětské radosti...

Reagovat
smazaný uživatel

pane bože...

Reagovat
Alberto Aquilani

To Lázio má stále šťastie , som zvedavy na pippa , opäť asi podali skvely vykon ? :D

Reagovat
Pipo123

Hej stále máme štastie a preto sme tam kde sme nie ? v niektorých zápasoch to štastie pomohlo to je jasné, včera to bolo len o Marchettim ktorý sa nám nejako rozchytal a zbiera nám body.

Reagovat
smazaný uživatel

takze dajte teraz city 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

A potom nech Neapol dá ešte Villareal, a City potom pôjdu do EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

ked da neapol city aj villareal maly postupil dalej v lm nie nahodou?

Reagovat
FuckT

talianksky komentator neveril temu, ze nam ten gol neuznali, to bola fakt pekna akcia, ani ma nesere, ze sme strarili 2 body, ale ten gol bol nice :) mohol platit a vysledok byt 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele