Vrba kvůli marodům poprvé povolal Zahustela a Bartošáka

Trenér české reprezentace Pavel Vrba musel udělat změny v nominaci na přípravné zápasy se Srbskem a v Polsku. Kvůli otřesu mozku na dnešní sraz nedorazil pravý obránce Theodor Gebre Selassie, zdravotní problémy do hry nepustí ani Davida Limberského a Matěje Vydru. Místo nich povolal Tomáše Kalase a poprvé pozvánku dostali také Ondřej Zahustel z Mladé Boleslavi a Lukáš Bartošák z Liberce.

Pelta naznačil, že Limberský nebude v nominaci reprezentace

Předseda Fotbalové asociace ČR Miroslav Pelta v rozhovoru pro internetovou televizi DVTV naznačil, že plzeňský obránce David Limberský kvůli řízení v opilosti a následné reakci nebude v nejbližší nominaci národního týmu na kvalifikační zápasy s Tureckem a Nizozemskem. Tu trenér Pavel Vrba oznámí za týden.

Vrba mluvil s Limberským, vyřadit z reprezentace ho nehodlá

Reprezentační trenér Pavel Vrba mluvil s obráncem Davidem Limberským o jeho nehodě v opilosti z minulého týdne. Vysvětlili si určitá pravidla a kouč, jenž v minulosti vedl Limberského i v Plzni, chystá jisté kroky, které však neupřesnil. Naznačil, že vyřadit jednatřicetiletého levého beka z národního týmu nehodlá.

Plzeň se distancovala od gesta, jímž Limberský slavil gól

Viktoria Plzeň se distancovala od gesta, jímž její obránce David Limberský slavil první gól v nedělním ligovém duelu v Příbrami. Reprezentační zadák napodoboval točení volantem, přitom jen o čtyři dny dříve naboural své auto v opilosti. Vedení znovu mělo s Limberským pohovor a přijme další opatření, která ale blíže nespecifikovalo.

Limberský v prvním duelu od nehody vstřelil dva góly

David Limberský v noci ze středy na čtvrtek v opilosti naboural a o den později mu vedení Plzně sebralo kapitánskou pásku. V dnešním duelu šestého ligového kola v Příbrami ale reprezentační bek zůstal v základní sestavě a poprvé v kariéře dokázal vstřelit v jednom utkání nejvyšší soutěže dva góly...

Limberský již není kapitánem Plzně a dostal rekordní pokutu

Vedení Viktorie Plzeň zbavilo Davida Limberského kvůli autonehodě v opilosti funkce kapitána týmu a udělilo mu nejvyšší pokutu v historii klubu. Jakékoliv další porušení profesionální smlouvy by podle generálního manažera Adolfa Šádka mělo pro hráčovo působení ve Viktorii fatální následky. Limberský trest od klubu přijal a za své chování se omluvil...

Limberský v opilosti havaroval a hrozí mu tříleté vězení

Obránce Plzně a české fotbalové reprezentace David Limberský podle serverů iDnes.cz a iSport.cz v opilosti naboural své luxusní auto, snažil se od nehody utéct a vyhrožoval policistům. Jednatřicetiletému kapitánovi Viktorie hrozí až tříleté vězení...

Podle Limberského svazovala fotbalisty blízkost postupu na ME

Podle beka Davida Limberského Čechy v druhém poločase dnešního duelu kvalifikace mistrovství Evropy v Lotyšsku svazovala blízkost postupu. Reprezentanti se totiž v přestávce dozvěděli, že Turecko vede 2:0 nad Nizozemskem, a k účasti na závěrečném turnaji tak v tu chvíli stačilo vyhrát v Rize. Národní tým po pauze inkasoval, ale nakonec udržel vítězství 2:1 a slavil postup.

Plzeňští jsou s losem spokojeni, vidí reálnou šanci na postup

Hráči Plzně jsou s losem Evropské ligy poměrně spokojeni. Úřadující ligoví šampioni považují základní skupinu se španělským Villarrealem, Rapidem Vídeň a Dinamem Minsk za velmi vyrovnanou, ale věří, že mají reálnou šanci bojovat o postup.

Limberský: Chceme dát Vojvodině gól, a ne pouze bránit náskok

Podle kapitána Davida Limberského nebudou plzeňští fotbalisté v odvetě play off Evropské ligy na hřišti Vojvodiny Novi Sad pouze bránit solidní náskok 3:0, což se jim nevyplatilo v předkole Ligy mistrů s Maccabi Tel Aviv. Západočeši prý ve čtvrtek půjdou za gólem, který by domácí zřejmě definitivně dostal ze hry.

Pro Limberského je vyřazení s Maccabi největší zklamání kariéry

V 31 letech už toho reprezentant David Limberský zažil hodně a vyřazení ve 3. předkole Ligy mistrů s Maccabi Tel Aviv je pro něj asi největším zklamáním kariéry. Po úvodní výhře 2:1 měli fotbalisté Plzně souboj velmi dobře rozehraný, ale vlastní pasivitou si nechali postup utéct.

Limberský pohárovou minulost neřeší, má před sebou novou výzvu

Dvanáct zápasů, dvanáct výher. Takovou bilancí se mohou pyšnit fotbalisté Plzně v předkolech Ligy mistrů. Pro kapitána Davida Limberského to však nyní nehraje roli a soustředí se na novou výzvu v podobě duelu s Maccabi Tel Aviv.

Limberský je rád, že v Plzni dostal smlouvu a nemusel na východ

Kapitána Plzně Davida Limberského potěšilo, že se s Viktorií hladce domluvil na nové smlouvě a nemusel použít záložní plán, kterým byla nabídka nejmenovaného klubu z východu. Reprezentační obránce chce zřejmě poslední profesionální kontrakt kariéry dodržet a v západočeském klubu zůstat minimálně do 35 let...

Nahradit Horvátha v kabině nejde, řekl nový kapitán Limberský

Obránce David Limberský stál s končícím Pavlem Horváthem u zrodu současné plzeňské éry a zažil s ním všechny úspěchy včetně tří titulů a dvou postupu do Ligy mistrů. Reprezentační levý bek převzal v této sezoně po čtyřicetiletém veteránovi kapitánskou pásku a je po něm lídrem týmu, nahradit Horvátha ale podle něj nejde.

Limberský: Potvrdilo se, že poslední krok je vždycky nejtěžší

Podle obránce Plzně Davida Limberského se znovu potvrdilo, že poslední krok je vždycky nejtěžší. Hráči Viktore potřebovali k zisku mistrovského titulu porazit v 28. ligovém kole Jihlavu, což se jim povedlo, i když podle svého kapitána se na domácí výhru 2:0 docela nadřeli.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele