Plzeň o rok prodloužila smlouvu s Limberským

Bývalý reprezentační obránce David Limberský o rok prodloužil smlouvu s Plzní. Západočeský klub o dohodě s šestatřicetiletým fotbalistou, jehož původní kontrakt měl skončit po této sezoně, dnes informoval na svých internetových stránkách.

Muž obžalovaný z podvodu na Limberském prý poškodil i jiné hráče

Několika prvoligovým fotbalistům způsobil potíže a škody čtyřiatřicetiletý Čeněk Pazderka, který u soudu v Plzni čelí obžalobě ze zpronevěry a podvodu. Tvrdil to dnes hráč Viktorie Plzeň David Limberský. Podle obžaloby mu způsobil Pazderka škodu za téměř 5,6 milionu korun. Žalobkyně zmiňuje jako poškozeného také Vladimíra Daridu.

Limberský: V Řecku nebudeme favoriti, ale chceme překvapit

Plzeňský obránce David Limberský kvůli karetnímu trestu nezasáhl do úvodního domácího zápasu s Olympiakosem Pireus (0:0), o to víc se těší na úterní odvetu druhého předkola Ligy mistrů v Řecku. Podle pětatřicetiletého fotbalisty sice Západočeši nebudou favority a čeká je těžká práce...

Limberský: Kdybychom se Slavií prohráli, bude to už hodně těžké

Obránce David Limberský cítí, že plzeňští hráči mají před šlágrem se Slavií nůž na krku. Pokud by Viktoria doma prohrála, tak by na pražského lídra ztrácela už devět bodů a byla v hodně obtížné situaci. Pětatřicetiletý obránce, který si v neděli může připsat jubilejní 350. prvoligový zápas, proto chce Slavii vrátit podzimní porážku 0:4 a stáhnout její náskok v čele tabulky.

Limberský dostal za narážky na Tvrdíka pokutu 20 tisíc korun

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace uložila pokutu 20 tisíc korun plzeňskému Davidu Limberskému za nesportovní chování vůči předsedovi představenstva Slavie Jaroslavu Tvrdíkovi. Bývalý reprezentační obránce během prosincového posledního utkání ligového podzimu v Jablonci zveřejnil na svém instagramovém účtu příspěvek, v němž obvinil šéfa pražského klubu ze zrušení gólu domácích a z utrácení cizích peněz. Druhý den se omluvil.

Limberského výroky o Tvrdíkovi se bude zabývat disciplinárka

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace zahájila řízení s Davidem Limberským. Důvodem je komentář na sociální síti instagram, ve kterém obránce Viktorie Plzeň po dohrávce 17. kola nejvyšší soutěže mezi Jabloncem a Slavií zkritizoval šéfa pražského klubu Jaroslava Tvrdíka.

Limberský: Po třetím gólu jsme tlačili hodiny, aby zápas skončil

Plzeňský obránce David Limberský přiznal, že po třetím inkasovaném gólu na hřišti AS Řím už se spoluhráči toužili po tom, aby nepovedený úterní zápas skupiny Ligy mistrů skončil. Debakl 0:5 byl podle čtyřiatřicetiletého fotbalisty odrazem reality.

Kdybychom všichni zalezli, je to čekání na smrt, řekl Limberský

Obránce David Limberský věří, že když Plzeňští předvedou v úterním druhém utkání skupiny Ligy mistrů na stadionu AS Řím stejný výkon jako v první půli úvodního domácího duelu s CSKA Moskva, budou favoritovi důstojným soupeřem.

Plzeň podle Limberského může v Lisabonu jenom překvapit

Podle plzeňského obránce Davida Limberského bude Sporting ve čtvrtečním úvodním osmifinále Evropské ligy favoritem a Viktoria může v Portugalsku jenom překvapit. Roli outsidera však čtyřiatřicetiletý fotbalista považuje za možnou výhodu.

Pořád je to otevřené, řekl Limberský po remíze v Bělehradu

Přestože hráči Plzně ve čtvrtek uhráli v Bělehradu nadějnou remízu 1:1, obránce David Limberský považuje dvojzápas druhého kola Evropské ligy za stále otevřený. Levý bek Viktorie byl nadšený z atmosféry na stadionu Partizanu i spontánního potlesku od horkokrevných domácích fanoušků.

Limberský a Petržela prodloužili smlouvy s Plzní do roku 2020

Obránce David Limberský a záložník Milan Petržela prodloužili smlouvy s Plzní. Oba čtyřiatřicetiletí fotbalisté se Viktorii upsali do roku 2020, původní kontrakty jim končily v létě.

Limberský: Podzim byl neuvěřitelný a dlouho se nebude opakovat

Dlouholetý plzeňský obránce David Limberský označil výtečnou podzimní část sezony za něco neuvěřitelného, co se dlouho nebude opakovat. Zkušený levý bek také ocenil přínos staronového trenéra Viktorie Pavla Vrby, který je podle něj jedinečný.

Limberský věří, že Plzeň bude mít větší motivaci než FCSB

Obránce David Limberský věří, že hráči Plzně budou mít ve čtvrtek větší motivaci než bukurešťský FCSB, který už má jistý postup ze skupiny Evropské ligy. Čtyřiatřicetiletý bek zápas bere i trochu osobně, protože Viktoria v této sezoně bývalou Steauu nedokázala v předchozích třech soubojích porazit.

Komličenko má za zranění Limberského loktem trest na osm utkání

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace zastavila činnost Nikolaji Komličenkovi z Mladé Boleslavi na osm soutěžních zápasů. Ruský útočník byl potrestán za úder loktem, kterým plzeňskému obránci Davidu Limberskému způsobil zlomeninu v obličeji.

Komličenkův loket a zranění Limberského bude řešit disciplinárka

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace se bude zabývat úderem lokte Nikolaje Komličenka z Mladé Boleslavi, který v duelu 8. kola první ligy způsobil plzeňskému obránci Davidu Limberskému zranění v obličeji. Případ bude komise projednávat až 5. října, v neděli tak proti Jablonci může ruský útočník nastoupit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele