Další články

Limberský končí s hraním, v Domažlicích bude pokračovat jako sportovní ředitel

Na konci roku sliboval bývalý hráč Viktorie Plzeň David Limberský (40) fanouškům velké překvapení, když prohlásil, že před ním stojí nová výzva, která je v řešení. Nyní už je jasno. Někdejší ikona západočeského klubu končí v roli hráče a nově bude v třetiligové Jiskře Domažlice působit v roli sportovního ředitele.

Soud s Limberským pokračuje

V Karlových Varech pokračuje soud s fotbalistou Davidem Limberským a dalšími třemi muži, kteří čelí obžalobě z vydírání. Čtveřice mužů podle obžaloby zastrašováním vymáhala po muži z Karlových Varů peníze, které společně investovali do takzvané těžby virtuálních měn. Limberský ale tvrdí, že je nevinen a že pouze chtěl vrátit peníze, které investoval a z nichž nebyl očekávaný výnos.

Limberský stanul za vydírání před soudem v K. Varech, cítí se nevinen

David Limberský dnes stanul před karlovarským okresním soudem, který projednává žalobu na něj a další tři muže kvůli vydírání. Čtveřice mužů podle obžaloby zastrašováním vymáhala po muži z Karlových Varů peníze, které společně investovali do takzvané těžby virtuálních měn.

Státní zástupce obžaloval Limberského a další tři muže z vydírání

Státní zástupce podal podle zjištění Práva obžalobu z vydírání na Davida Limberského a další tři muže. Jsou podezřelí, že pod pohrůžkou zbraně vymáhali po muži z Karlovarska čtyři miliony korun, které mu fotbalista poskytl na nákup výpočetní techniky k těžbě kryptoměn.

Soud odmítl dovolání podnikatele, který podvedl Limberského s Daridou

Nejvyšší soud odmítl dovolání podnikatele Čeňka Pazderky, jenž si má odpykat sedm let za podvody a zpronevěru. O peníze připravil někdejší reprezentanty Davida Limberského a Vladimíra Daridu, a to při transakcích s auty. Měl by jim také uhradit škodu. Soud rozhodoval před časem bez veřejného jednání, nyní zpřístupnil ve své databázi odůvodnění.

Jágr, Hložek, Vaclík či Souček. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Terezce

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 8. rokem charitativní podtext celé akce.

Nádherná tečka za kariérou, teď se budou dít věci, řekl Limberský po rozlučce

Bývalý plzeňský obránce David Limberský označil svůj rozlučkový zápas za nádhernou tečku za hráčskou kariérou. Osmatřicetiletý někdejší reprezentant se po exhibičním utkání mezi výběrem "Zlaté éry" Viktorie a současným A-týmem Západočechů neubránil slzám a slíbil, že při oslavách se budou dít věci.

Limberský se loučil s kariérou, jeho "Zlatá éra" porazila 6:5 plzeňský A-tým

Bývalý plzeňský obránce David Limberský se v exhibiční utkání rozloučil s profesionální kariérou. Jako kapitán dovedl výběr "Zlaté éry" Viktorie z let 2011 až 2018 k vítězství 6:5 nad současným A-týmem Západočechů, který v uplynulé sezoně získal prvoligový titul. Osmatřicetiletý Limberský při své rozlučce vstřelil dva góly, tím druhým duel rozhodl v nastaveném čase.

Limberského při rozlučce 17. května povede Vrba, Krmenčík pozvánku nedostal

Rozlučkový zápas bývalého plzeňského fotbalisty Davida Limberského s profesionální kariérou se uskuteční v úterý 17. května. V Doosan Areně proti sobě od 18 hodin nastoupí současný A-tým Viktorie proti výběru "zlaté éry" Západočechů, který povede aktuální sparťanský trenér Pavel Vrba.

Limberský ukončil v 37 letech profesionální kariéru

Plzeňský obránce David Limberský ukončil v 37 letech profesionální kariéru. Zkušený obránce, bývalý klubový kapitán i reprezentant odehrál v dresu Viktorie 544 zápasů a pomohl k pěti mistrovským titulům. O svém rozhodnutí informoval na klubovém webu.

Čtyřstovka je úžasné číslo, smekl před Limberským trenér Guľa

Plzeň vyhrála v 21. kole první ligy v Brně 1:0 a přispěli k tomu i dva jubilanti. Útočník Jean-David Beauguel ve svém 150. utkání v nejvyšší soutěži vstřelil vítězný gól a obránce David Limberský si připsal 400. start. Oba dva hráče po zápase pochválil trenér Viktorie Adrian Guľa.

Limberský by nikdy neřekl, že dosáhne na 400 zápasů v lize

Plzeňský bek David Limberský by si nikdy nepomyslel, že odehraje 400 zápasů v české lize. Sedmatřicetiletý bývalý reprezentační obránce byl rád, že jubileum oslavil výhrou a jeho tým zvítězil v duelu 21. kola v Brně 1:0. Zkušený levý bek se s postupujícím věkem paradoxně cítí stále lépe, za což poděkoval trenérům.

Koscelník mi mohl ukončit kariéru, kritizoval Limberský rozhodčí

David Limberský po prohře 0:2 s Libercem v 18. kole první ligy kritizoval rozhodčího Miroslava Zelinku, který hostujícímu Martinu Koscelníkovi za tvrdý zákrok na sedmatřicetiletého obránce udělil pouze žlutou kartu. Poté přitom sudí vyloučil stopera Viktorie Filipa Kašu, když podobně fauloval Michala Sadílka. Limberský tvrdil, že mu Koscelník mohl ukončit kariéru.

Limberský označil prohru s Alkmaarem za největší zklamání kariéry

Plzeňský obránce David Limberský označil vyřazení ve druhém předkole Ligy mistrů od Alkmaaru za fotbalovou tragédii a zřejmě největší zklamání v kariéře. Viktoria v Nizozemsku po gólu šestatřicetiletého beka vedla, ale domácí vyrovnali v páté minutě nastavení z penalty a v prodloužení dokonali obrat na 3:1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele