Limberského při loučení s fanoušky mrzely jejich pokřiky

Zástupce kapitána plzeňských fotbalistů David Limberský si domácí rozlučku se sezonou představoval lépe. Nejenže se spoluhráči uhrál s Brnem jen remízu 1:1, ale zápas výrazně ovlivnily i vulgární pokřiky fanoušků, kvůli čemuž se zápas přerušil a Plzeň vypadla z tempa.

Penalta byla jasná, připustili zklamaní hráči Plzně

Nejhorší možný způsob porážky si museli vytrpět plzeňští fotbalisté v dnešním finále Poháru České pošty se Spartou, když je jen vteřiny dělily od vítězství 1:0. Jenže soupeř v nastaveném čase srovnal z pokutového kopu po ruce Milana Petržely a následně rozhodl v penaltovém rozstřelu.

Limberský se sám smál tomu, s jakou obranou Plzeň dohrávala

Ve třiceti letech už plzeňský David Limberský zažil téměř vše, nyní si k zážitkům může připsat i premiérový start ve středu obrany Viktorie. Za celou kariéru nikdy na stoperu nehrál, až dnes proti Mladé Boleslavi. Záskok však zvládl velmi dobře a pomohl k výhře 2:0, i když se prý sám musel smát tomu, že Viktoria hrála většinu druhé půle bez klasického stopera.

Limberskému by se proti CSKA líbil postupový gól v 94. minutě

Podle Davida Limberského by bylo nejlepší, kdyby v úterním utkání Ligy mistrů s fotbalisty CSKA Moskva vstřelila Plzeň postupový gól v 94. minutě, aby soupeř neměl čas reagovat. Plzeňský obránce věří, že se spoluhráči uhraje potřebné vítězství a potřetí za sebou se objeví v evropských pohárech i na jaře.

Limberský nečekaně nastoupil, nechtěl v tom spoluhráče nechat

Plzeň vytasila v utkání s Bayernem Mnichov "tajnou zbraň", když se v sestavě objevil i levý bek David Limberský, který měl původně být ještě několik týdnů na marodce. Viktoriánům to však příliš nepomohlo, když si odvezli debakl 0:5. Reprezentační bek byl přesto rád, že se rozhodl spoluhráčům alespoň trochu na hřišti pomoci.

Plzeň trénovala v Allianz Areně už i s uzdraveným Limberským

Plzeň dnes trénovala na utkání podzimu proti obhájci prvenství v Lize mistrů Bayernu Mnichov už i s uzdraveným Davidem Limberským. Reprezentační levý bek však ještě nepůjde do zápasu, připraven by ale měl být na ligové utkání s Teplicemi.

Limberský má natržený sval a bude chybět šest týdnů

Plzeňský David Limberský si z pátečního ligového utkání s Jihlavou odnesl natržený zadní stehenní sval na pravé noze a bude Viktorii chybět minimálně šest týdnů. Přijde tak o tři utkání Ligy mistrů (s CSKA a dvakrát s Bayernem Mnichov) a také o závěr kvalifikace o mistrovství světa s národním týmem.

Limberský si poranil stehenní sval a zřejmě přijde o duel s CSKA

Plzni bude s největší pravděpodobností ve středečním utkání Ligy mistrů proti CSKA Moskva v Petrohradu scházet levý obránce David Limberský. Reprezentační zadák musel v polovině první půle dnešního ligového duelu v Jihlavě střídat a podle prvních informací si zřejmě natrhl zadní stehenní sval.

Limberský přirovnal Arménii k Mariboru, také půjde o všechno

Reprezentant David Limberský vnímá páteční kvalifikaci o postup na mistrovství světa s Arménií jako utkání o všechno. Zápas přirovnal k nedávnému duelu Plzně s Mariborem v závěrečném předkole Ligy mistrů. Podle krajního obránce bude klíčem k úspěchu především eliminace ofenzivní síly zakavkazského soupeře.

Limberského trápí únava, ale reprezentaci oželet nechtěl

Přestože kvůli náročnému programu cítí plzeňský David Limberský velkou únavu, oželel šanci na odpočinek a chce v reprezentaci bojovat o základní sestavu před závěrem kvalifikace. V Plzni však dostal příkaz, aby se snažil vyvarovat zranění a byl tak připraven na vrchol podzimu.

Limberský litoval: Pokračovat nešlo

Davida Limberského hodně mrzelo, že v pátečním zápase s Itálií musel ze hřiště už po dvaceti minutách. Pokud by to jen trochu šlo, chtěl by důležitý kvalifikační duel dohrát, ale zranění stehenního svalu mu to znemožnilo. Plzeňský obránce byl z remízy 0:0 zklamaný, protože podle něj byl český tým na Letné lepší než vicemistři Evropy.

Limberský: Jestli neporazíme Hradec, titul si ani nezasloužíme

Jako férové vyústění ligové sezony berou fotbalisté Plzně sobotní poslední kolo, ve kterém musejí k jistotě zisku titulu porazit sestupující Hradec Králové. Podle obránce Davida Limberského jsou si vědomi toho, že pokud se jim to nepodaří, tak si titul ani nezaslouží.

Limberský se reakcí fanoušků Sparty nebojí, spíše se na ně těší

Plzeňský David Limberský se těší na bouřlivou atmosféru při sobotním ligovém utkání na Spartě. A to i přesto, že po nafilmované penaltě z podzimního vzájemného duelu je pro sparťanské fanoušky nenáviděným hráčem. Reakcí fandů se však reprezentační bek nebojí. Naopak se těší na to, jaké peklo mu sparťané připraví.

Limberský považuje dánský fotbal za podobný tomu českému

Podle reprezentanta Davida Limberského bude páteční kvalifikační duel s Dánskem soubojem dvou podobných stylů. Plzeňský obránce však věří, že úspěch bude slavit česká škola a uhraje důležité tři body, které by mohly být rozhodující v boji o účast na mistrovství světa.

Limberský věří, že Plzeň bude hrát v Istanbulu zase s lehkostí

První zápas osmifinále Evropské ligy proti Fenerbahce musel plzeňský obránce David Limberský kvůli trestu za žluté karty sledovat jen z tribuny, ve čtvrteční odvetě v Turecku už ale nebude v sestavě Viktorie scházet. Reprezentační zadák věří, že se Západočeši vrátí ke své typické ofenzivní hře a zabojují o postup.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele