Hvězdný David Beckham po sezoně ukončí kariéru

Bývalý kapitán anglické reprezentace David Beckham po sezoně ukončí kariéru. Osmatřicetiletý hvězdný záložník, který působil v Manchesteru United, Realu Madrid a stal se celosvětovou ikonou, rozhodnutí oznámil čtyři dny po zisku mistrovského titulu ve francouzské lize s Paris St. Germain.

PSG nabídlo Beckhamovi prodloužení smlouvy

Anglický fotbalista David Beckham dostal od vedení Paris St. Germain nabídku ročního prodloužení smlouvy. Stávající kontrakt osmatřicetiletému bývalému záložníkovi Manchesteru United a Realu Madrid skončí v červnu.

Beckham je pyšný na slova Ancelottiho, k němuž chová respekt

Trenér Paris Saint-Germain Carlo Ancelotti stojí o to, aby záložník David Beckham podepsal novou smlouvu a tuto možnost nevylučuje ani sám anglický internacionál. Brzy 38letý fotbalista přišel do francouzského klubu v zimě a upsal se mu do konce sezony...

Nejlépe vydělávajícím hráčem světa je po dvou letech Beckham

Nejlépe vydělávajícím fotbalistou v sezoně 2012/13 je podle magazínu France Football anglický záložník David Beckham. Hráč Paris St. Germain díky příjmu 36 milionů eur (asi 921 milionů korun) po dvou letech ukončil nadvládu v žebříčku čtyřnásobného majitele Zlatého míče Lionela Messiho z Barcelony.

Beckham si po premiéře v základní sestavě PSG vysloužil chválu

I když pro Paris St. Germain zařídil postup do čtvrtfinále Francouzského poháru přes velkého rivala Marseille dvěma góly Zlatan Ibrahimovic, nejvíc se po utkání mluvilo o Davidu Beckhamovi. Anglický záložník nastoupil poprvé v základní sestavě a svým výkonem potěšil kouče Carla Ancelottiho i sportovního ředitele Leonarda.

Beckham přiznal, že byl před debutem za PSG nervózní

Hvězdný Angličan David Beckham přiznal, že před soutěžní premiérou za Paris St. Germain cítil lehkou nervozitu. Sedmatřicetiletý záložník byl ale nakonec spokojen, že v nedělním šlágru francouzské ligy s Marseille (2:0) prožil jako náhradník vítězný debut a navíc se podílel na druhém gólu Zlatana Ibrahimovice.

Beckhamova premiéra v PSG se minimálně o týden odkládá

Anglický záložník David Beckham si musí na první zápas v dresu Paris St. Germain minimálně týden počkat. Trenér vedoucího celku francouzské ligy Carlo Ancelotti vyloučil, že by sedmatřicetiletý fotbalista zasáhl do nedělního duelu na hřišti Sochaux, jak se původně plánovalo.

Beckham doufá, že v PSG bude oporou a napodobí Giggse a Scholese

David Beckham neočekává, že za svůj nový klub Paris St. Germain bude nastupovat v každém zápase. Sedmatřicetiletý anglický záložník by však ve Francii rád napodobil podobně staré bývalé spoluhráče z Man United Ryana Giggse (39 let) a Paula Scholese (38), kteří jsou i ve svém věku oporami.

Podle starosty se Beckham stane ikonou Paříže jako Eiffelovka

Příchod záložníka Davida Beckhama do Paris St. Germain udělal velkou radost pařížskému starostovi Bertrandu Delanoemu. Podle něj se bývalý kapitán anglické reprezentace zařadí mezi největší turistické atrakce francouzské metropole jako jsou Eiffelova věž a katedrála Notre-Dame.

Beckham se upsal PSG, plat bude dávat na charitu

Slavný anglický fotbalista David Beckham bude do konce sezony oblékat dres Paris St. Germain. S vedoucím týmem francouzské ligy dnes podepsal pětiměsíční smlouvu a jeho plat půjde v plné výši na charitu. Klub a hráč to oznámili na tiskové konferenci.

Beckham se vrací do Evropy, bude hrát za PSG

David Beckham si vyzkouší další ligovou soutěž. Zkušený anglický záložník už působil v anglické Premier League, španělské Primera División, italské Serii A a americké MLS, nyní bude hrát francouzskou Ligue 1, a to v dresu PSG. Beckham se v Paříži podrobuje zdravotní prohlídce a v 17 hodin bude představen na tiskové konferenci...

Beckham trénuje, Villa nepřijde. Wenger dál hledá

Manažer Arsenalu Arsene Wenger se dál snaží během zimního přestupového okna svůj tým posílit, zatím ale nenašel vhodného hráče. Příchod Davida Villy z Barcelony je nereálný, s Gunners se nyní začal připravovat David Beckham, který se ale posilou klubu taktéž nestane.

Ranieri věří, že do Monaka získá Beckhama

Trenér Monaka Claudio Ranieri má pro zimní přestupové období jeden velký cíl - zisk Davida Beckhama. Anglický záložník opouští Los Angeles a Ranieri věří, že je schopen Beckhama do knížecího klubu nalákat, přestože zatím hraje jen druhou ligu.

Beckham se rozloučil s MLS druhým titulem

Slavný záložník David Beckham se rozloučil s působením v zámořské lize MLS obhajobou titulu s Los Angeles, které ve finále porazilo Houston 3:1. Bývalého kapitána anglické reprezentace, který opouští soutěž po šesti letech, vyprovázely při střídání v závěru sobotního zápasu ovace třiceti tisíc diváků vestoje.

Beckhama těší velký zájem, nový klub vybere na přelomu roku

Anglický záložník David Beckham je překvapen tím, kolik klubů ho chce po blížícím se odchodu z Los Angeles získat. Sedmatřicetiletý fotbalista, kterého s Galaxy čeká finále Major League Soccer, se o novém působišti rozhodne na přelomu roku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele