Beckham je pyšný na slova Ancelottiho, k němuž chová respekt

30.03.2013, 17:12
Aktuality
Trenér Paris Saint-Germain Carlo Ancelotti stojí o to, aby záložník David Beckham podepsal novou smlouvu a tuto možnost nevylučuje ani sám anglický internacionál. Brzy 38letý fotbalista přišel do francouzského klubu v zimě a upsal se mu do konce sezony...

"V mém věku je třeba bavit se jenom o jedné sezoně, v tuto chvíli se ale cítím velmi dobře. Ke Carlovi chovám velký respekt jako k trenérovi i jako k osobnosti. Pokud řekl, že mě zde chce udržet, jsem na to velmi pyšný," nechal se slyšet Beckham.

Beckham naskočil k posledním pěti ligovým zápasům PSG, naposledy hrál včera proti Montpellieru (1:0). Nyní se Pařížané koncentrují na čtvrtfinále Ligy mistrů proti Barceloně.

"Pochopitelně to bude velký zápas, každý byl nadšený z toho, že budeme hrát proti Barceloně. Je to čest a zároveň velká výzva. V týmu je Lionel Messi, ale nejenom on. Jsou hodně jednotní a každý hráč hraje i za druhého, ten tým je harmonický. Bude to skvělý zápas a těší nás, že máme znovu k dispozici Ibru. Lidé chtějí v zápasech proti nejlepším klubům vidět ty nejlepší hráče," vyhlíží Beckham úterní utkání.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ako mu to ide? hraje dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz to tu mazu, tak aspon mi odpovedzte

Reagovat
CubONE

Becks <3

Reagovat
smazaný uživatel

Nejoblibenejsi mimo Italsky tym

Reagovat
FC Porto FC

Nemůžu se dočkat jeho prvního fíku za PSG a toho jak odehraje zápasy proti Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si že nějak výrazně zasáhne do zápasů s Barkou.... max střídání na posledních pár minut, ale nějakej přímak by mohl stihnout a aspoň korigovat na 1:3

Reagovat
Le Gunner

Vlastňák si podle mě z přímáku nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, s gólovou remízou bych byl spokojenej, na Noucampu určitě vyhrajeme

Reagovat
Godwinson

Nestoudná cenzura

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele