Beckham se s Tottenhamem rozloučil jídlem londýnských dělníků

Záložník Los Angeles Galaxy David Beckham se s fotbalisty Tottenhamu, se kterými se připravoval během přestávky zámořské MLS, rozloučil pozváním na tradiční jídlo londýnských dělníků - masovou placku se šťouchanými brambory.

Redknapp si chce počkat, až bude Beckham volný

Manažer Tottenhamu Harry Redknapp má stále v plánu přivést do klubu Davida Beckhama. Kouč londýnského klubu je odhodlán si počkat, až bývalému kapitánovi anglické reprezentace vyprší letos v listopadu smlouva s Los Angeles Galaxy.

Beckham v Tottenhamu kvůli pojištění asi hostovat nebude

Bývalý kapitán anglické reprezentace David Beckham z Los Angeles Galaxy během přestávky zámořské MLS v Tottenhamu hostovat nebude. Důvodem jsou podle trenéra londýnského klubu Harryho Redknappa komplikace s pojištěním.

Redknapp by si do Tottenhamu rád přivedl Beckhama

David Beckham by stejně jako v předchozích dvou letech opět rád na hostování do Evropy a v Anglii se mu otevřela zajímavá možnost. Po zkušeném záložníkovi touží manažer Tottenhamu Harry Redknapp, který avizoval, že se zkusí dohodnout s hráčovým klubem Los Angeles Galaxy...

Beckham změnil názor a chce opět hostovat v Evropě

David Beckham změnil názor a rád by během přestávky zámořské MLS opět hostoval v některém z evropských klubů. Pětatřicetiletý záložník Los Angeles Galaxy si tak chce udržet šanci na návrat do anglické reprezentace.

Manažer Evertonu Moyes láká Beckhama

Manažer Evertonu David Moyes nabízí angažmá slavnému anglickému záložníkovi Davidu Beckhamovi. Toho čeká příští rok podle smlouvy poslední sezona v týmu Los Angeles Galaxy.

Mansúr je nejbohatší

Nejbohatším mužem v anglickém fotbale je majitel Manchesteru City šejk Mansúr, jehož majetek podle magazínu FourFourTwo činí 20 miliard liber (asi 562 miliardy korun). Nejmovitějším hráčem je záložník David Beckham (100 milionů liber), trenérům pak vládne italský kouč Anglie Fabio Capello (36).

Beckham neplánuje další hostování v Evropě

David Beckham neplánuje v dohledné budoucnosti další hostování v Evropě. Anglický záložník se chce v nadcházejícím období dostat do formy v americké MLS, kde působí v celku Los Angeles Galaxy.

Beckham se po půl roce vrátil na fotbalové trávníky

David Beckham se po půlroční přestávce vrátil na trávníky. Po operaci achillovky a nutné rekonvalescenci si zahrál závěrečných dvacet minut sobotního utkání zámořské MLS, ve kterém jeho tým Los Angeles Galaxy porazil Columbus 3:1. Tým se díky tomu posunul zpět do čela Západní konference.

Beckham by se chtěl po zranění vrátit již příští týden

Angličan David Beckham by se rád vrátil po dlouhodobém zranění na hřiště již příští týden. Přestože mu lékaři předpovídali návrat po operaci achillovky až na říjen, slavný záložník chce být na lavičce Los Angeles Galaxy již pro zápas zámořské ligy MLS s Columbusem 11. září.

Pro Beckhama jsou dveře otevřené, otočil Capello

Fabio Capello sice před nedávném oznámil, že již nepočítá se služby Davida Beckhama a nezahrne ho do výběru pro nadcházející mistrovství Evropy. Zkušený záložník to nesl s nelibostí a nyní mu svitla naděje, Capello mu totiž možná ještě dá šanci.

Zklamaný Beckham odmítne rozlučku s národním týmem

Angličan David Beckham je zjevně rozladěný z toho, že už se s ním v anglické reprezentaci nepočítá, a podle nejmenovaného zdroje odmítne i benefiční rozlučku s národním týmem. Tu mu nabídl současný kouč Fabio Capello nedlouho poté, co o něm ve středu prohlásil, že už je pro potřeby anglického týmu starý.

Beckham už si zřejmě za Anglii nezahraje, podle Capella je starý

Dny Davida Beckhama v anglické reprezentaci jsou zřejmě sečteny. Kouč Albionu Fabio Capello totiž krátce před včerejším přípravným duelem proti Maďarsku prohlásil pro televizi ITV, že záložník Los Angeles Galaxy je pro národní tým již trochu starý.

Beckham by chtěl reprezentovat Británii na olympiádě v Londýně

David Beckham dal veřejně najevo svou touhu hrát v dresu Británie na olympijských hrách v Londýně, které se uskuteční za dva roky. Záložník, jenž během svého působení v Los Angeles Galaxy hrál také na hostování za AC Milán, zároveň připustil, že se v budoucnu již pravděpodobně neobjeví v některém z evropských klubů.

Capello označil neuznaný gól za klíčový okamžik

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello se jen těžko smiřoval s neuznaným gólem. Zjevnou chybu rozhodčích označil za klíčový okamžik zápasu a podivoval se nad tím, že k ní může dojít. Nicméně po prohře 1:4 uznal, že Němci hráli dobře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele