Beckham trénuje, Villa nepřijde. Wenger dál hledá

29.01.2013, 12:53
Aktuality
Manažer Arsenalu Arsene Wenger se dál snaží během zimního přestupového okna svůj tým posílit, zatím ale nenašel vhodného hráče. Příchod Davida Villy z Barcelony je nereálný, s Gunners se nyní začal připravovat David Beckham, který se ale posilou klubu taktéž nestane.

"Pořád se snažíme, je ale těžké v lednu získat hráče, kteří vám opravdu pomohou," říká Wenger. Arsenal zatím nezískal ani jednu posilu, z klubu naopak odešli na hostování Marouane Chamakh a Johan Djourou.

Arsenal měl podle anglických i španělských médií velký zájem o Davida Villu, který v Barceloně nepatří ke klíčovým hráčům. Gunners na něj údajně nachystali dvanáct milionů eur. "Barcelona ho nechce prodat, vedení to dalo jasně najevo. Není zde žádný prostor pro jednání," uvedl Wenger.

Jedinou novou tváří v šatně Arsenalu tak je David Beckham, jemuž skončila smlouva s Los Angeles Galaxy. "Volal mi, jestli si s námi může zatrénovat. Delší dobu nic nedělal, je to čistě kvůli kondici," řekl dnes novinářům Wenger na adresu sedmatřicetiletého záložníka.

Beckham se vrátil do Londýna v prosinci po téměř šesti letech v Galaxy, s nimiž vyhrál dva tituly. S Arsenalem už po sezoně zámořské MLS krátce trénoval před pěti lety, předloni se udržoval fit v jiném londýnském celku Tottenhamu. Kam nyní jeho další fotbalové kroky povedou, se zatím neví.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com, čtk

Komentáře (510)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele