Beckham se vrací do Evropy, bude hrát za PSG

31.01.2013, 12:49
Aktuality
David Beckham si vyzkouší další ligovou soutěž. Zkušený anglický záložník už působil v anglické Premier League, španělské Primera División, italské Serii A a americké MLS, nyní bude hrát francouzskou Ligue 1, a to v dresu PSG. Beckham se v Paříži podrobuje zdravotní prohlídce a v 17 hodin bude představen na tiskové konferenci...

37letý fotbalista strávil poslední roky kariéry v Los Angeles Galaxy, s nímž před několika měsíci slavil triumf v MLS. Následně mu ovšem vypršela smlouva, stal se volným hráčem a zároveň terčem spekulací.

Jméno francouzského klubu padalo poměrně často a bohatý celek hráče nakonec také získá. Beckham, který v posledních dnech trénoval s Arsenalem, dnes podepíše smlouvu a zítra se zapojí do přípravy se svými novými spoluhráči.

PSG je v tuto chvíli vede tabulku francouzské nejvyšší soutěže, vedle toho ho na jaře čeká osmifinále Ligy mistrů proti Valencii a ve hře zůstává i v Coupe de France.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (383)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele