Další články

Premier League v kostce (20. kolo)

Tottenham to dokázal, zdánlivě nezastavitelná Chelsea našla přemožitele. Po třinácti zápasech jí vystavil stopku Dele Alli, který proměnil jediné dvě střely Spurs na branku. Mauricio Pochettino přechytračil Antonia Conteho, jehož systém se třemi obránci poprvé zkolaboval. Zpět ale k Allimu, jenž prožívá fenomenální střelecké období.

Premier League v kostce (15. kolo)

V sobotu jsme si užili gólovou hitparádu, v neděli pak taktické bitvy, které zase mohly promluvit do pozdějšího boje o ligový titul. Premier League má za sebou parádní víkend, jenž navodil ideální atmosféru před blížícím se vloženým kolem. Největší senzaci mají zase jednou na svědomí Lišáci z Leicesteru. Jamie Vardy hattrickem zničil Guardiolův Manchester City.

Premier League v kostce (13. kolo)

Před víkendem to byl jen řadový zápas dvou celků hrajících v bídné formě. Zápas dvou mančaftů, které velmi pravděpodobně v určité fázi sezóny zabředly/zabřednou do pásma sestupu. Nakonec ale Swansea a Crystal Palace udělaly ze vzájemného duelu fantastickou show, která oslnila celou Anglii. Šlágr Chelsea a Tottenhamu pak i přes vysokou kvalitu působil jako chudý příbuzný.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele