Premier League v kostce (20. kolo)

08.01.2017, 00:35
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Tottenham to dokázal, zdánlivě nezastavitelná Chelsea našla přemožitele. Po třinácti zápasech jí vystavil stopku Dele Alli, který proměnil jediné dvě střely Spurs na branku. Mauricio Pochettino přechytračil Antonia Conteho, jehož systém se třemi obránci poprvé zkolaboval. Zpět ale k Allimu prožívajícímu fenomenální střelecké období.

Mladičký záložník se trefil už ve čtvrtém utkání v řadě. V posledních třech zápasech navíc skóroval dvakrát. Za zmíněné období tedy nastřádal sedm (!) gólů, což je na "neútočníka" naprosto nevídané. Tottenham díky němu docela zdramatizoval boj o čelo tabulky - Chelsea sice vede o pět bodů před Liverpoolem, ale šestý Manchester United je vzdálen "jen" dalších pět.

Série Chelsea sice skončila, ale dvě další pokračují. Tottenham vyhrál popáté v řadě a zmíněný Manchester United dokonce pošesté. Delší šňůru přitom Rudí ďáblové natáhli naposled na začátku roku 2013 ještě pod vedením legendárního Sira Alexe Fergusona. Radost kalí snad jen skutečnost, že k vítězství nad West Hamem výrazně dopomohl chybující tým sudích okolo Mikea Deana.

Úspěšný debut na lavičce Swansea má za sebou Paul Clement, byť se do pomyslného křesla usadil teprve v průběhu zápasu poté, co začal duel na tribuně. Crystal Palace naopak ani napodruhé pod Samem Allardycem neuspěl. Třetím odvolaným manažerem během 12 dnů je dnes už někdejší šéf Hullu Mike Phelan, který nepřežil porážku na hřišti West Bromwiche.

Dvacáté kolo nicméně patřilo především Arsenalu, a to jak z negativního, tak z pozitivního hlediska. Wengerův tým v naší kostce opanoval hned pět rubrik - vedle zápasu kola spolu s Bournemouthem měli Gunners nejlepšího hráče, břídila kola, střelce nejhezčího gólu a největší hvězdu kola dle statistik WhoScored.com.
Zápas 20. kola: Bournemouth vs. Arsenal

Tohle bylo takové déjà vu jiného zápasu Arsenalu na jihu Anglie. Před rokem a pár dny "rupli" Kanonýři na hřišti Southamptonu 4:0 a i v Bournemouthu to po hodině hry vypadalo na podobný debakl. Svěřenci Eddieho Howea hráli jako z partesu a vedli o tři góly. Arsenal se však zmohl na zvrat a pod vedením skvělého Girouda nakonec vyrovnal na konečných 3:3.



Lepší záznam nebo pozápasové rozhovory si můžete prohlédnout zde.
Gól 20. kola: Lucas Pérez

Arsenal má patent na parádní góly. Minulé kolo ozářil Giroud, proti Bournemouthu vstřelil fantastickou branku Lucas Pérez. Francouzský kolega mu obloučkem narýsoval balón do šestnáctky a někdejší střelec La Coruňi se dlouho nerozpakoval. Levačkou napálil míč dokonale k tyči. Nádhera.


Zákrok 20. kola: Darren Randolph

Obrovská porce štěstí, Darren Randolph však prokázal i skvělý reflex. Antonio Valencia uklízel míč do prázdné branky, a byť neuspěl především vinou vlastních neseřízených mířidel, gólman West Hamu přidal do mlýnu svou trošku. Máchl paží přesně tam, kam šel míč a zastavil ho na brankové čáře.


Hráč 20. kola: Olivier Giroud

Alexis na hrotu není pro Arsenal dogma, Olivier Giroud dostal konečně dostatek prostoru, aby se za svěřenou důvěru odvděčil. Po neskutečném škorpióním gólu měl tentokrát prsty ve všech třech brankách Gunners, kteří nicméně přesto uhráli na půdě Bournemouthu jen bod. Francouzský forvard nicméně závěrečnou půlhodinu zářil a po dvou asistencích se v nastaveném čase prosadil i sám.


Břídil 20. kola: Héctor Bellerín

Španělský zadák platí za jednoho z nejlepších pravých obránců Premier League, není-li vůbec nejlepší. Utkání proti Bournemouthu ale Héctoru Bellerínovi vůbec nevyšlo; až se na česky i anglicky mluvicích fórech psalo o jeho opilosti. První gól Cherries umožnil děsivou poziční hrou a následnou hrou 1 na 1 s Danielsem. Pak se nechal odstrčit Fraserem, odlétl jako papírová vlaštovka a padla další branka.


Hvězdy 20. kola dle WhoScored.com

1. Olivier Giroud (Arsenal) - 9.04
- gól, 2 asistence, 4 vyhrané vzdušné souboje, 4 střely, z toho 2 na bránu

2. Vito Mannone (Sunderland) - 8.86
- 13 zákroků, 1 chycený centr

3. Nicolas Otamendi (Man City) - 8.83
- 3 přerušené akce soupeře, 14 odklizených balónů, 13 vyhraných vzdušných soubojů
Ideální sestava 20. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Liverpool vypálil na bránu Sunderlandu patnáctkrát, ale stejně dal jen dva góly. Vito Mannone předvedl famózní výkon a zachránil svému týmu alespoň bod. Bod za remízu získal i Leicester na hřišti Middlesbrough, za což vděčí především skálopevnému výkonu Roberta Hutha, jenž získal plusové sympatie i v pozápasovém rozhovoru, kdy přiznal penaltový zákrok na Traorého.

Ryan Shawcross dokázal vedle čistého konta zaměřit svou pozornost i na útočení a zápas s Watfordem rozhodl vítězným gólem. Skvělou defenzivní práci a branku k tomu si připsal i zadák Swansea Alfie Mawson. Jeden z těch méně zkušených borců pomohl Paulu Clementovi k vítěznému debutu.

Taky Charlie Daniels byl coby bek výtečný směrem dopředu. Arsenalu jeden gól dal a na další nahrál. Ani jedna branka Gunners navíc nešla na jeho vrub. Pravá strana hřiště byla v týdnu královstvím Matta Phillipse, který táhne West Bromwich za fantastickým umístěním. Jeho dva parádní rohové kopy tentokrát popravily Hull.

Tottenham ukončil dlouhatánskou sérii Chelsea, k čemuž nejvýrazněji přispěl netušený kanonýr Dele Alli. Kromě dvou gólů toho zas až tolik nepředvedl, ale... je to snad potřeba? Spurs navíc skvěle bránili, hlavně Victor Wanyama uprostřed zálohy zatarasil cestu k vlastní bráně. Jeho výkon byl pro vítězství stěžejní.

Ryan Fraser si od zázračného střídání proti Liverpoolu počkal až na další velkoklub, aby opět rozzářil svou hvězdu naplno. Gól a vybojovaná penalta, to je jeho účet proti Arsenalu. Možná si podobný osud užije i forvard Evertonu Enner Valencia, který pobyl na hřišti půl hodiny, aby totožným zápisem zničil Southampton. Všechny však předčil Olivier Giroud, o němž se dočtete výše.
Statistické okénko 20. kola

- Fernandinho uviděl za ostrý zákrok na Gudmundssona třetí červenou kartu v průběhu posledních šesti soutěžních zápasů

- Dan Gosling vystrnadil Adama Lallanu z piedestalu pro nejběhavějšího hráče Premier League, proti Arsenalu mu napočítali 14 kilometrů

- Christian Eriksen rád střílí a je suverénně nejaktivnějším šutérem Spurs, potřeboval by ale seřídit mířidla; proti Southamptonu, Watfordu a Chelsea vypálil 12x, ale prostor mezi třemi tyčemi netrefil ani jedinkrát...

- ...nahrávat ale umí parádně a i díky němu Tottenham Chelsea porazil; Mauricio Pochettino tak potvrdil svou odbornost na londýnská derby na domácí půdě, z jedenácti vyhrál sedm a neprohrál ani jedno

- Jermain Defoe patří mezi legendy Premier League a do historických análů se zapsal i po utkání s Liverpoolem; stal se totiž teprve čtvrtým hráčem, který dokázal nastřílet minimálně 10 gólů v deseti různých sezónách (Shearer, Rooney, Lampard)
Nejvtipnější momenty 20. kola

1. Mike Dean bublinky tuze nerad...


2. ...Sandstorm od Darude má ale v oblibě

3. Dele Alli nepotěšil jenom Pochettina

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (941)

Přidat komentář
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Tristní timing vydání článku, Alli v černém a nezmínění kontroverzní červené v zápase Arsenalu.

Chybí mi tam Eriksen, který byl strůjcem úspěchu oproti v zápase nevýraznému, ale efektivnímu Allimu

Jinak samozřejmě hezká subjektivní analýza.

Fraser a Daniels naprosto zaslouženě v sestavě, hráli neskutečně.

Giroudy oslavy místo snahy o vstřelení 4. branky.

Reagovat
Usty

Ten článek bude pravděpodobně na nejvyšším místě na main page celé dopoledne, a pak třeba dva dny na Nepřehlédněte. Něco jako tristní timing v případě Kostek neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nevěděl, takže

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

To aby zůstalo aspoň něco, v čem bude Ozil na konci sezóny individuálně lepší než Eriksen. V počtu nominací do Ustohalovy kostky.

Reagovat
Svatej

Jinyma slovana je furt lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Pár vylízanej slovanů na EF si to furt myslí, no. A že jste tak trochu jiný, to je taky pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj timing komentáře je taky tristiní, neměl se objevit vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

"Španělský zadák platí za jednoho z nejlepších pravých obránců Premier League, není-li vůbec nejlepší."

Zdroj?

Reagovat
I am Mancunian

Marek Ustohal

Reagovat
Rezan

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Reagovat
13

Ještě že to usty píše takhle, nechci si ani představovat co by se dělo, kdyby rovnou napsal, že je Hector nejlepší (což je).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

autor?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Walker = Valencia > Azpi = Bellerin > Clyne

Zvládneš to?

Reagovat
13

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Nejak se ti tam zamotal Valencia, oprav si to

A znamenka taky nesedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Takže další

Reagovat
Rezan

Já mám Valenciu dost rád, ale tohle to je trochu moc. Já bych ho mezi beky vůbec nepočítal.

Reagovat
kiwwi

a kde by si ho pocital, medzi brankarov?

Reagovat
13

Je Millner bek?

Reagovat
kiwwi

hra Milner na bekovi uz 4 sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak pokud hodnotíš kdo je nejlepší v lize právě teď, tak samozřejmě, že Milnera musíš počítat mezi krajní obránce.

Reagovat
13

kdyby prave teď, tak to možná není bellerin. podle schopnosti a toho co predvadi posledni dve sezony ho tam mam a jediny kdo se s nim muze porovnavat je Walker.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
nani92

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Však je skvělý. Nejlepší třeba ne (na druhou stranu moc velkou konkurenci nemá)...

Reagovat
Cobra

Reagovat
13

jmenovitě kdo je v PL na postu pravého obránce lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Walker

Reagovat
Riviera Kid

Takže jeden. Čili jeden z nejlepších bude.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak v odborný práci, všeobecně známá fakta se nezdrojují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

možná Walker, i když ten má vždycky dobrý třeba půl rok, pak zase spadne do průměru... Já bych zvolil Valenciu, ten je skvělý (když není zraněný)...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně neuvěřitelný věci se tu dočtu. Walker je od doby, co se dostal ze zdravotních problémů, naprosto konzistentní.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
kiwwi

to Valencia u nas zaraba tak malo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ti nejlepší platí, tak Valencia by mohl zarábat celkem slušně, no.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Tešíme sa na ManU

Reagovat
Busby babes

to my na vas taky.

Reagovat
Lacko_Boh

kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

pozdrav mamu

Reagovat
Lacko_Boh

hlavne ze na vine si hovoril ze toto nie je tvoj nick. . Mamina dakuje a s usmevom na teba spomina.

Reagovat
smazaný uživatel

Song o Spurs, který není úplná sračka

https://www.instagram.com/p/BO92quhhzO0/

Reagovat
smazaný uživatel

One club je lepší

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
tomasinho

Reagovat
blade115

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hyrax

Reagovat
SunFells

Úplná zas ne. A ani ten song nakonec.

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jak to vidí fanoušci Čelzí, ale osobně bych řekl, že Wanyama byl nejlepší hráč na hřišti... Eriksen a Alli zařídili góly, ale Wanyama, tím, že hrál jako magor, absolutně nedovolil žádnej bordel ve středu hřiště. Nutno říct, že Kanté a Matič nejsou normálně žádní nazdárci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
QooBo

Reagovat
TopinB

Reagovat
hyper01

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

wenger

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Pocheho a Pepka vubec netrefili v obliceji.

Reagovat
Rišty

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
PJ

Reagovat
Manik...

Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Jose to vyřeší za všechny

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Bellému na břídilství těžko přidává Fraserův faul na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak faul pravíš

Reagovat
SunFells

Ano, bylo to dost zřetelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dost měkké. Byl úplně dezorientovanej, nechápu, co s tím míčem chtěl dělat. Je snad jedním z nejrychlejších hráčů v lize, ne? Neměl by pro něj být problém utéct Fraserovi a zahrát to do autu.

Reagovat
Miguel19

No co jsem viděl ten zápas, tak Fraser vypadal ještě o jeden stupeň rychlejší jak Bellerín

Reagovat
SunFells

Bellerín je patrně nejrychlejší hráč v lize, ale Fraser je také dost rychlý a měl našlápnuto. Přesto to Bellerín zvládl a měl k míči blíž než on, když ho fauloval, při té rychlosti stačí málo a je vidět, že to způsobil kontakt, bylo to bez odezvy. Nebyl důvod to hrát do autu, v takových situacích je často a má ve zvyku si posunout míč směrem k autu na otočku a nechat soka proběhnout.

Reagovat
SunFells

Respektive nebyl důvod ...ti nejlepší to prostě jak lopaty do autu nepráskaj a snaží se nevýhodné situace proměnit ve výhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

A to taky neudělal, přestože mohl. Jenom se snažil nějak pokrýt míč tělem, ale úplně špatně. Nakonec to vypadalo, že Fraser jde spíš z boku, než zezadu (což by byl jasnější faul) a kdyby nezvedl ruku, mohl ho možná odstavit i naprosto čistě, rameno na rameno.

Reagovat
SunFells

To neudělal, protože došlo k faulu žejo Myslím, že snažit se míč pokrýt v takové rychlosti s borcem na zádech je blbost a nevytěžil by z toho. Taky to není korbič jako Walker, aby byl zvyklý mít v tomto převahu.

Reagovat
Nikikrew

samozrejme ze to bol faul

Reagovat
Euphael

výjimečně má ten chuj pravdu

Reagovat
SunFells

Liskni si

Reagovat
kiciN

Reagovat
Miguel19

Faul to byl, ale stejně byl za břídila.

Reagovat
SunFells

Třeba jo, ale tamto ve videu je nesmyslné.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

na druhe strane, za to same pisknul penaltu.

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

A nemohl si ho prostě odstavit tělem místo toho, aby spadl?

Reagovat
SunFells

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by to ustál v pohodě, zkoušel to zahrát na faul, faul to byl, ale holt nevyšlo.

Reagovat
SunFells

Podle mě ses s takovou situací nikdy nepotkal a nevytasil bys takovou myšlenku, kdyby se nejednalo o hráče Arsenalu

Reagovat
Mastný Chobot

Podľa mňa súhlasím.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Mastný Chobot

To sa nikdy nedozvieme.

Reagovat
smazaný uživatel

Sklenice je vždy poloplná.

Reagovat
Mastný Chobot

Lobda je gulatá, začína sa od 0-0, vo fodbale sa môže stať všetko a dnes už neexistuje slabý súper.

Reagovat
Svatej

Me hlavne prekvapuje ze ho fraser uz predbihal a celkove byl v tom souboji rychlostne lepsi

Reagovat
minoLFC

Bude dnes nejaký solidný stream na LFC alebo môžem stráviť poobedie inak?

Reagovat
smazaný uživatel

Chod sa prejsť, von je pekne, sviežo

Reagovat
13

koukni raději na biatlon, Gábi bude zářit

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či ho to moc zaujme, biatlonový národ je len jeden

Reagovat
13

tak by ho mohla zaujmout aspoň ta Koukalka.

Reagovat
Nihilister

O kom mluvíš snad né o nás ?

Reagovat
smazaný uživatel

Cesi su totiz jediny ktory tomuto sportu fadia. Ja na to obcas tiez popravdu cumim,ale zrovna kvoli Koukalke.

Reagovat
smazaný uživatel

A je ešte nejaký iný?

Reagovat
Nihilister

Já neznám nikoho kdo by to sledoval ... a když o tom lidi mluví na netu tak je to jen kvůli tomu ,že se to zrovna probírá , protože někdo udělal úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Christian Eriksen rád střílí a je suverénně nejaktivnějším šutérem Spurs, potřeboval by ale seřídit mířidla; proti Southamptonu, Watfordu a Chelsea vypálil 12x, ale branku netrefil ani jedinkrát...

No, ono to není tak úplně přesné (navzdory statistikům), on tu bránu proti Watfordu doslova trefil..

Reagovat
smazaný uživatel

To sa beztak ráta ako strela mimo.

Reagovat
SunFells

Pokud nastřelil konstrukci, tak je to střela mimo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Opakovanie je matkou múdrosti?

Reagovat
SunFells

Ty jen hádáš, já to potvrzuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa len dobre, že ti nerozumiem.

Reagovat
SunFells

Říká se, že vy jednodušší to máte v životě snazší no.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, prečo sa práve ty dištancuješ od jednoduchého človeka, pretože keby jednoduchosť kvitla, tak si celý rok ružový ako Japonská čerešňa v máji.

Reagovat
SunFells

Protože vidím tebe, ty fazolo v nebesích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

*japonská

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, autokorekcia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to já vím, že se to tak počítá. Spíš jsem jen poukazoval na to, že bránu trefuje. Naštěstí tak blbě, že z toho ty góly nepadají...

Reagovat
smazaný uživatel

''Jermain Defoe patří mezi legendy Premier League a do historických ANÁLŮ se zapsal...'' :D:D

Reagovat
SunFells

Reagovat
C-M@ster

Je to legrační, protože anál může znamenat i řitní otvor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

wau

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Svatej

Reagovat
guzman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

za analýzu

Reagovat
TopinB

*anál-ýzu

Reagovat
Infi

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
hyper01

Reagovat
Glonden2

"Boring C-M@ster"

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kucka

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
lenckoj

Reagovat
icemike

- ...nahrávat ale umí parádně a i díky němu Tottenham Chelsea porazil; Mauricio Pochettino tak potvrdil svou odbornost na londýnská derby, z jedenácti vyhrál sedm a neprohrál ani jedno...nechybi tam něco...jako treba "doma"? Protože na SB jsme vyhrali 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle tam chybí.

Reagovat
blade115

Určitě, venku má naopak mizernou bilanci.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? Možná s Chelsea. S Wengerem ještě v lize neprohrál ani venku a o ostatních londýnských derby se mi čísla hledat nechce, ale vedem si dobře. Aby taky ne, když Kane má v derby průměr gól na zápas.

Reagovat
blade115

No pokud dobře koukám, tak je to bilance 2-4-4, přičemž ty dvě výhry jsou už dva roky staré.

Reagovat
Svatej

stejne jses parchant, co si to vubec dovolujes neco tak negativniho zminit?

Reagovat
smazaný uživatel

S kým?

Reagovat
blade115

Výhry? S WHU a QPR ze začátku 14/15.

Reagovat
smazaný uživatel

CP, 2x Watford...?

Reagovat
blade115

CP jsem teda asi přehlédl a Watford se počítá do londýnských derby? Já měl za to, že to není tak úplně Londýn.

Reagovat
blade115

To já vím, že novináři je tam cpou, ale oficiálně Watford částí Londýna není. Leží jen v oblasti, která je velmi blízko Londýna.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham oficiálně nebyl součástí Londýna až do roku 1963.

Reagovat
blade115

Super.

Reagovat
vitasrp

Loni třeba vyhráli na Crystal Palace, takže ta bilance bude pravděpodobně špatně.

Reagovat
Svatej

jste nejlepsi

Reagovat
Mato178178

Jusuf malli ..

Najprv mal ísť do dortmundu potom do Valencia tak mala vraj záujem sevilla potom southampton a nakoniec skončil vo wolfsburgu.

Reagovat
Mato178178

Kŕmia nás tu zvastami

Reagovat
Mastný Chobot

Lucas Perez has contributed to 11 goals (6 goals, 5 assists) in 12 appearances for Arsenal this season. #afc.

ale nechcem ho vídať napravo

Reagovat
mul

kam teda s nim ? vlavo alexis, AM ozil, a hrot Olie

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis může hrát i zprava. Já osobně bych to preferoval. Pro něj není problém se zbavit obránce a těch gólů, pak dá mnohem víc než zleva. Osobně se divím, že to hraje tak málo týmů, napadá mě snad jen Bayern z těch lepších.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Giroud, Alexis, Lucas, Welbeck, Walcott, Ox a Iwobi na 3 posty je docela přetlak. Oxovi bych ještě přes leden sehnal hostování. Včera byl přímo otřesnej. Litoval jsem Southgatea, že tam jel jen kvůli němu.

Reagovat
Jardin

Co máte pořád s přetlakem, raději ať je z čeho vybírat než mít úzký kádr.

Reagovat
SunFells

On tam hlavně žádný přetlak neexistuje, navíc tam kluk míchá hrušky s baňama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na hrot máme Girouda. Na křídlo Iwobiho, Oxe. A zbytek jsou univerzálové, kteří zahrajou všechno. Tam to bez dvou zranění odnese jeden z těhle hráčů tribunou.

Reagovat
SunFells

To těžko, když tři z nich budou pravidelně v základu, další tři budou obvykle na lavičce, máš tam 7 borců. Mít dobře zdvojené posty musí mít každý klub u špice, tím spíš takový, kterého často postihují zranění a že tam těch náchylných na zranění je - včetně jednoho, co rok nehrál ....poté, co odehrál krátkou dobu po dalším dlouhodobém zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox potřebuje někde odehrát sezónu kde bude nastupovat pravidelně na 90 minut. U nás nemá tohle jeho paběrkování význam. Navíc jestli vydrží Danny a vrátí se Walcott, tak skončí na tribuně. Ať někde ukáže jestli dokáže udržet půl roku formu, jinak ho bude lepší prodat, protože na to fakt nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro tak dobrý jako Janssen.

Reagovat
afc

Reagovat
kiwwi

https://pbs.twimg.com/media/C1k5eD4WgAAEm2W.jpg

Rooneyho goly rozmenene na drobne

Reagovat
Manik...

Tos sem neměl dávat, to tu každý bude tvrdit, že je jen doklepávač

Reagovat
kiwwi

myslim ze podobne to budu mat vsetci top kanonieri...trochu ma prekvapuje, ze ma viac golov hlavou ako lavou nohou

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

na co tam psali i jeho IQ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
ZB 07

Reagovat
vladis271

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Euphael

Reagovat
hyper01

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
miezto

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Busby babes

Outside box 36...

Reagovat
Counter

mrazik approves

Reagovat
Busby babes

a neni to malo Antone Pavlovici?

Reagovat
smazaný uživatel

Ustohal zase velmi aktuální a rychlý

Reagovat
Ligter

až budeš velký, tzn. strávíš dny studiem, prací a např. chlastáním ve větší míře, tak pak bych teprve mluvil o práci redaktora

Reagovat
smazaný uživatel

a školáček se ozval pokud na tu práci nemá tak ať to nedělá, kdyby to byl aspoň článek, který je náročný na přípravu, ale tohle co by spíchnul můj pes za hodinu to neberu.

Reagovat
kiwwi

nechapem co ti to dava to znevazovanie roboty druhych

toto je predsa doplnkovy clanok, nie clanok o prestupe alebo preview, ktore maju svoj vyznam len ked su aktualne

Reagovat
Busby babes

tak to necti, ne? sorry, ale tyhle vykriky jsou fakt trapny a hloupy. Tady si porad nekdo stezuje, ze se tu objevuji clanky. Koukni do jinych sekci, jak casto se tam objevi novej clanek, poodbna shrnuti nebo tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nečti články od Ustohala ty, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry špatně, měla to být reakce na Kelsa.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

On na tu práci má a vykonáva ju fakt dobre.

Reagovat
blade115

Vždyť tyhle články jsou právě největší pakárna... Samotný text sepsat je otázka chvíle, ale naházet tam všechny ty obrázky, videa, formátování, to mě vždycky vysíralo nejvíc. Ale tak ty máš jistě bohatější zkušenosti.

Btw, často je extrémně náročný se k tomu psaní vůbec dokopat a takovéhle blitky, ať už od tebe nebo slepičáků, tomu vážně nepomůžou...

Reagovat
Azazelo RD

On nemá, ale jeho pes to umí.

Reagovat
Usty

Díky Hlavní pakárna jsou teda hodiny a hodiny backgroundu, aby byl článek co možná nejobjektivnější.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

A pak vždycky přijde nějaký čurák a řekne ti, že ne.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Za sebereflexi

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná by neškodilo začít prázdným listem, než pokaždé přepisovat souhrn zápasu modráků a postupně nahrazovat soupisku Chelsea hráči, kterým se v daném kole dařilo.

Reagovat
Svatej

neskutecnej trolling

Reagovat
vitasrp

Přesně tohle totiž dělá, hm.

Reagovat
Usty

Ty jsi ale filuta!

Reagovat
fenixLFC

obrazky a taketo veci spravis relativne rychlo ale najst si info o vsetkych zápasoch aby si vedel ktory bol najlepsi kto zahral najlepsie atd. to zabere velmi vela casu

Reagovat
blade115

Mě to teda vždycky hrozně sralo, občas mi to trvalo déle než napsání samotného článku... Info k tomuhle je samozřejmě další věc, už kvůli tomu bych se do toho sám nikdy nepustil...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ligter

neskutečně se dá srát s jakýmkoliv článkem a vůbec nic to nevypovídá o jeho kvalitě a že tohle určitě není něco jednoduchýho napsat imho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
JIMMY-PO

a kolko % z tvojich daní mu štát posiela, alebo koľko mu platíš priamo ty aby bol on povinný pridávať v čase než v akom sa jemu chce

Reagovat
JIMMY-PO

pridávať články ..v čase inom

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus něco říc o Tomášovi a rozbiju ti hubu ty kriple počuranej

Reagovat
Svatej

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

A nebylo by lepší zatahanit a za nitky a domluvit BAN ?

Reagovat
risk je zisk

jsi nemocný člověk.

Reagovat
Melda

Reagovat
pantondavo

Doufám, že Arsenal letos nedosáhne na LM, protože to co předvádí v posledních dvou zápasech (včera v FA cupu to bylo fakt k pláči) je ostudný na tým v TOP 4.

Reagovat
SunFells

Tak ještě že sezónu určují dva zápasy.

Reagovat
pantondavo

Tak jasně že jsem si trochu zapřeháněl, ale včera při prvním poločase jsem myslel, že Barcelona má modrobílý dresy, jak si je dávali. To jsem neviděl u jinýho týmu z TOP pozic.

No a ty tři góly v lize, břídil by se mohl dělit mezi Bellerina a Čecha, ty góly byly z velký části i jeho, však byl jak cedník.

Reagovat
afc

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze nehraje Kalas ale aspon to hned pada

Reagovat
smazaný uživatel

Aké povolaný naspäť do Chelsea.

Reagovat
Coutinho10

to jako fakt ? pro Fantu velkej problem...toto budu muset nak prekopat

Reagovat
Kang & Kodos

Kelso

Reagovat
blade115
Reagovat
Mastný Chobot

článok jak baklažánové vínko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Snad si aspoň jednou kopne.

Reagovat
blade115

No on se tam párkrát dostane, ale pro Zoumu je tohle problém.

Reagovat
Miguel19

Tjn. Určitě bude před ním díky herní praxi. Zouma je tím pádem v prdeli..

Reagovat
blade115

Jako pokud ho Conte nechce využívat třeba na tom wingbackovi, jak tu chlapci spekulovali, tak se ze Zoumy stala pátá volba na tři posty v klubu, co nehraje Evropu, a pod trenérem, co obranu v podstatě nerotuje... No a na Terryho už můžeme úplně zapomenout...

Reagovat
Error

Nepůjde ještě hostovat nakonec?

Reagovat
blade115

No to už by mi vůbec nedávalo smysl...

Reagovat
Mimalu

proč? Zouma někde tu herní praxi nabrat musí a v nějakém horším týmu by tu šanci dostat mohli s tím, že když se chytne, tak do konce sezóny budou mít top hráče.

Reagovat
Error

Souhlasím no. Pokud by to bylo v tomhle přestupáku výměna kus za kus Zouma - Aké, tak bych nenamítal. Ono přeci jen Aké pokryje více postů a má tak šanci nějaké minuty posbírat, kdežto Zoumovy možnosti jsou dost omezené a taky by se mohlo stát, že do konce sezóny nastoupí už jen v limitovaném počtu zápasů v poháru, do ligy nemusí ani nakouknout. Back-up ať klidně dělají Ivanovič s Terrym a v létě se prohodí společně s Christensenem.

Reagovat
blade115

Aha, já to pochopil, že Ake má jít ještě hostovat někam jinam... U Zoumy by to eventuálně smysl dávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

no samozřejmě, že jsem ho přivedl zrovna tenhle tejden

Reagovat
Hokaido

Tak minimálně ti zvedne team value, to taky není špatný. Teď jeho cena půjde rychle nahoru, obránce Chelsea za 4,4 bude kupovat strašně moc lidí.

Reagovat
blade115

Podle mě se ho naopak spousta lidí rozumně zbaví.

Reagovat
Hokaido

No jak jsem se teď nad tím zamyslel, tak už si nejsem vůbec jistej.

Reagovat
Coutinho10

byla by to hezka pohadka, kdyby hned zapadnul do zakladu, ale moc tomu neverim

Reagovat
Mimalu

hmm, nevím jaké s ním má Conte plány, ale v tomto okamžiku si moc nedovedu představit, že to pro něj bude lepší než současný základ v PL. Snad to nebude úplný provar, pokud bude hrát tak často jako Chalobah či Michy, tak to bude hodně smutné

Reagovat
Coutinho10

dost velkej problem

Reagovat
Svatej

... achjo

Tak my konecne dokazeme najit v tyhle soutezi nejakymu hraci hostovacku takovou, kde dostane prostor a po par zapasech ho sundame, aby drepel na nasi lavicce.

Pokud s nim Conte nepocita do zakladu, tak je to hloupost, tu jeho pozici mohl v pripade absence Cahilla kratkodobe odehrat i Zouma

Reagovat
Error

Ale mazec. Aké vydává rozhovory, jak netuší, jestli to na konci sezóny bude na Chelsea stačit a za 2 dny bum - povolaný zpět. On podle mě taky neměl ponětí, že se něco chystá.

Reagovat
blade115

Je to zvláštní no... Přitom ti hráči se všichni shodují, že i když jsou na hostování, tak je s nimi klub pravidelně v kontaktu.

Reagovat
Svatej

Jinak jeste me napadlo, ze si mozna Conte uvedomil slabinu na Azpiho strane, tak tam bude chtit soupnout Cahilla a Akeho naopak nalevo, jen pak nevim co s Azpim.

Reagovat
Usty

Chceš říct, že Azpi je slabina, nebo to špatně chápu?

Reagovat
Svatej

Chci tim rict, ze se Contemu muze jevit jako slabina jeho hra ve vzduchu, kde jsme posledni prohrali zapas a nebyl to prvni souper, kterej to pres nej zkousel urvat

Reagovat
Miguel19

Nemyslím si, že ten problém vyřeší zrovna Aké

Reagovat
Mimalu

tak to už je o přebrání si hráčů, pokud Azpi zůstane proti dvoum hráčům jako v prvním případě, tak by s tím horko těžko dělal jakýkoliv hráč

Reagovat
Whitemedia

Jojo a vyřeší to Akém, který v tom taky vůbec nezáří.. Azpi je náš nejlepší obránce, ten bude hrát furt, dokud bude zdráv

Reagovat
blade115

Akeho by tam dal maximálně proto, aby měl v sestavě levonoheho stopera, jinak je hloupost kohokoliv z těch tří posadit, když hrají tak dobře. Jeden zápas nemění nic na tom, že Azpi tam od začátku hraje výborně a už si tak nějakým čtvrtým rokem drží velmi vysoký standard. Jeho posadit by byl vážně hřích.

Reagovat
Svatej

Pro vsechny - Ja sam Azpiho v sestave chci, tohle me spis napadlo jako dalsi z moznosti, jak ho vyuzit, aby tym ve vzduchu jeste vic netrpel, protoze uz tuplem si neumim predstavit, ze jedinej poradnej hlavickar v obrane bude Luiz.

Necekam, ze by to tak skutecne mohlo byt, jen se v tom jeho povolani zpet snazim najit nejakou logiku, protoze na WB bych ho urpimne vubec nechtel.

Reagovat
Svatej

* a na lavicku uz vubec ne

Reagovat
vitasrp

Tak hlavně ten poslední zápas se prohrál kvůli tomu, že oba hráči (Azpilicueta/Moses) udělali chybu v pozičním postavení. Ty chybějící centimetry by pro mě byly primární příčinou ve chvíli, když by s ním Cesar prohrál osobní souboj, ale on se do něj v podstatě ani nedostal.

Reagovat
Mimalu

však je Azpi z té trojice nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze Conte ho chce na LWB místo Alonsa, kterej byl v posledních zápasech hroznej. Naprosto logicky krok místo toho kupovat v lednu náhradu. Podle mě to přes Alonsa do základní sestavy nevíš mít moc složité.

Reagovat
blade115

Do konce sezóny by to i šlo, ale v létě bych na ten post teda radši viděl plnohodnotnou posilu. U Akeho by mi to ale moc smysl nedávalo - zaujme skvělou hrou na stoperu a Conte si ho stáhne, aby hrál wingbacka? To teda nevím, ty posty jsou dost odlišné.

Reagovat
mikelinos

Chtěl bych tam vidět Kennedyho, ale to s ohledem na další hostování asi neklapne

Reagovat
blade115

Reagovat
Coutinho10

#LFC XI against @Only1Argyle: Karius, Alexander-Arnold, Gomez, Lucas, Moreno, Stewart, Can, Ejaria, Ojo, Woodburn, Origi #LIVPLY

#LFC substitutes against @Only1Argyle: Mignolet, Klavan, Clyne, Wijnaldum, Lallana, Firmino, Sturridge #LIVPLY

ale jo...dobrá těšim se

Reagovat
smazaný uživatel

Ojo ale nedivil bych se kdyby to byl pro nás konec těch změn je opravdu hodně

Reagovat
Coutinho10

lavičku máme silnou...takže 2. poločas to jistí kazdopadne tihle hraci nehrajou poprvi a ukazali, ze to v sobe maj a....takze si nemyslim, ze by meli nak propadnout WoodBurnovi to celkem padalo, kdyz hral...tak snad da neco i dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Snad máš pravdu a postoupí se. A snad se na to bude dát koukat. Hodně se těším na mlaďochy.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Však hrajou čtvrtou ligu. To musí být vítězství.

Reagovat
vrabejka

Lepší sestava než proti Sunderlandu, snad chlapci zamotají Kloppovi hlavu.

Reagovat
Coutinho10

snad si reknou o zaklad i v lize jenom skoda, ze to neni na NovaSport

Reagovat
Godwinson

Běží to na Eurosportu

Reagovat
Coutinho10

Eurosport nema prava na FA Cup ne ?

Reagovat
Godwinson

Nevím, jestli je má nebo nemá, ale běží to tam, jak včera, tak dnes

Reagovat
Coutinho10

na obou Eurosportech mam teda lyzovani...tak fakt nevim

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
mickey mouse

na německém jenom ne?

Reagovat
Godwinson

Já jinej nemám, tak jsem to bral tak ... sry

Reagovat
Coutinho10

j vpoho ale i tak dik za tip

Reagovat
fff

Minimalne zabavne by to mohlo byt .

Reagovat
Coutinho10

jj lepsi nez City nebo United...kde bylo po par minutach po zapase

Reagovat
fff

Hlavne na Gomeza som strasne zvedavy, rovnako Woodburn.

Reagovat
Coutinho10

j na Woodburna se taky tesim...celkem mu to tam padalo, hral dobre..tak snad se trefi i dnes

Reagovat
nani92

mladíci

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že Can zo seba vydá maximum, lebo túto sezónu je až na výnimky slabý, ale snáď sa dostane do rytmu na konci mesiaca / vo februári.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
I am Mancunian

to co je za zostavu

Reagovat
Coutinho10

davame aspon sanci mladym a nadejnym narozdil od vas

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super ze aspon niekto ma guliska v tej sutazi dat sancu mladochom

Reagovat
r.mrazik

Man seeking woman a Taboo s Hardym

Reagovat
smazaný uživatel

aaah, Taboo skvělý, jak se očekává? Vypadá to na další hitovku?

Reagovat
patas92

Vypadá

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Godwinson

McGeady hraje v Prestonu To je taky smutnej příběh

Reagovat
Coutinho10

j taky sem vcera cumel

Reagovat
Zaschrona

Jsem prekvapeny, ze si ho tam celkem chvaleji. Konecne nasel svoji uroven.

Reagovat
avicii

link na nas zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pamatujete si někdo, jak vypadal odkaz na webovky nějaké online knihovny s odbornými články? Byly tam dostupné zadarmo a vcelku ve velkém počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

sci-hub.cc? via @imp

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to je ono, super.

Reagovat
smazaný uživatel

a díky :)

Reagovat
Coutinho10

skoda Ejaria....

Reagovat
smazaný uživatel

Ojo

Reagovat
smazaný uživatel

Olo*

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Can hezky mirena a Origi mel bejt duraznejsi

Reagovat
smazaný uživatel

proč to nenechal woodburnovi

Reagovat
Counter
Reagovat
Busby babes

ja asi nikdy nepochopim, jak ozrala, gambler a dement jako je Merson muze delat ve Sky...

Reagovat
Counter

A vtipné je, že Merson na angažování Nevilla do Valencie pěl samou chválu Ale jako v tomhle není sám, moře "expertů" říká na téma zahraničních manažerů v PL to samé.

Reagovat
Busby babes

k tomu snad jeste jen: Yeah, I'm sure Ancelotti would drop everything at Bayern & beg for the Hull job. Tuchel. Allegri. To name a few.

Reagovat
smazaný uživatel

hádzanáá

Reagovat
vladis271

Až teraz som došiel z gymu. Klopp sa toho nebojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se pochválil, že chodí do gymu.

Reagovat
smazaný uživatel

to ti tak někdo sežere

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sa chváli a nemiešaj jazyky

Reagovat
Counter

Jak se chtěl pochlubit, že byl v gymu.

Reagovat
Mastný Chobot

pokémon

Reagovat
nani92

s takým súperom by sa nikto nebál

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

*bal by sa len Jose

Reagovat
nani92

jj, druholigista a štvrtologista je zanedbateľný rozdiel

Reagovat
avicii

myslim ze aj tebe je jasne ze by Jose pouzil menej mladikov aj proti 4ligistovi

Reagovat
nani92

áno, kedže máme o dosť širší káder a treba herne uspokojiť viacero hladných krkov..Klopp nasadil tiež náhradníkov a prázdne miesta doplnil mladými, to sa cení

Reagovat
avicii

suhlas, mate sirsi kader, ale aj v tom vasom vcerajsom zapase tem mohli byt okrem Rashe aspon 2 mladici...

Reagovat
nani92

mohli, ale José radšej stavil na to, aby sa opať Martial s Rashfordom dostali do pohody s posledných zápasov, čo mu nevyčítam...nemusel hrať Carrick či Mata ale namiesto nich by aj tak hral Basti a Lingard..+ Young ak je na odchode

Reagovat
vladis271

a)máme zranenia

b)už začínaš cukať, čo je roztomilé.

Práve kvôli tomu, že je toľko zranených a kvalita na lavičke logicky poklesla kvôli tomu ho to mohlo zvádzať nasadiť to najlepšie a neriskovať. Cˇo by Mourek na jeho mieste určite spravil, že mojko.

Reagovat
nani92

no práveže kvoli tomu že máte tie zranenia by tam to najlepšie nenasadil, aby neriskoval dalšie zranenia

Reagovat
kiwwi

no vidis a my zranenia nemame, mame sirsi kader a hrali sme proti silnejsiemu superovi...to su tri dovody preco nebolo viac miesta pre mladikov

nevyse my momentalne fakt nemame velmi ani koho - co je lepsie tak je v A time - Rash a TFM alebo po hostovaniach

ale aj tak si nemyslim, ze by Mourinho nasadil nieco ine kebyze hrame aj proti slabsim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Prosím ťa. Ak by nešiel s plnou poľnou proti 4ligistovi tak by nasadil mix lavičky a základu. Možno nejakí dvaja z akadémie by boli na lavičke.

Reagovat
nani92

z lavičky majú najlepší výhľad

Reagovat
Manik...

ses šel prohlížet, zaběhat na pás, a domů?

Reagovat
TopinB

Náhodou, pokud je to nějaká studentská posilovna, tak ten výhled na steppery může byt dost solidní

Reagovat
Manik...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nikikrew

Viete kedy je los 4 kola?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že zajtra pred posledným zápasov 3. kola

Reagovat
Whitemedia

Team to face Peterborough: Begovic, Zouma, Terry (c), Cahill, Ivanovic, Fabregas, Chalobah, Loftus-Cheek, Pedro, Batshuayi, Willian

Today's subs: Eduardo, Azpilicueta, Aina, Kante, Moses, Hazard, Diego Costa

Reagovat
Error

Reagovat
Godwinson

Zouma

Reagovat
blade115

Aina měl být v základu ... Ale jinak perfektní. Kdo vůbec hraje toho levého wingbacka? Willian?

Reagovat
smazaný uživatel

Loftus prostě nikde nesedí, jestli bude hrát wingbacka tak ho možná uvidíme poprvé běžet

Reagovat
Whitemedia

S Kenedym se letos každopádně moc hezky nejedná, snad mu to vynahradí a pošlou ho ve zbytku sezony na nějakou vydařenou hostovačku..

A Aina měl být v základu..

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma/Terry, pojď miiii Batsman s Loftusem a Fabrem za zády, no ty vole

Reagovat
Svatej

Vubec to nechapu

Reagovat
Kovi81

352 asi, willian levy wing back, aspon tak si myslim, ze by to mohlo byt

Reagovat
Fairplay

Taky bych to tak viděl. Stejně se předpokládá, že budeme hrát hodně dopředu, a tudíž to bude něco jako 3-3-4

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Manik...

Zouma, Batshuayi

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sport365.live/en/home/587243bb389e3

i Anglický stream kdyby někdo chtěl

Reagovat
Coutinho10

ale zustanu uz asi u toho HD

Reagovat
off-olda

OT: Koukalová / Puskarčíková

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
ZB 07

Fantazie!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mimalu

Reagovat
andrew96

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

co ten uchyl sahal Emremu do podpazi a do ucha

Reagovat
R.Meireles

to bylo něco

Reagovat
Coutinho10

to sem fakt nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

prevaha jasna, chyba tomu viac sanci...

Reagovat
Coutinho10

coze roh

Reagovat
Coutinho10

aha tak faul..dobre dejme tomu

Reagovat
REPLIKATOR

Slušná bída

Reagovat
smazaný uživatel

chýba tomu odvaha...

Reagovat
smazaný uživatel

hodně podobný zápas jako proti MU

Reagovat
smazaný uživatel

Asi budu jediny komu se zapas libi Na tento zapas jsem se tesil hodne dlouho. LFC x PAFC

Reagovat
smazaný uživatel

zápas druhých

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ake skoda, teraz hladat nahradu vo fantasy

Reagovat
Coutinho10

tak zatim to je spis jenom optickej tlak, takze asi bude nutny, aby nekdo z lavicky tomu dal myslenku a nemuseli sme se bat opakovanyho zapasu

Reagovat
Coutinho10

skoda Origi...hezkej centr od Woodburna

Reagovat
Coutinho10

Danny na plac

Reagovat
avicii

ten rozhodca doteraz musel piskat len na dedinach

Reagovat
Coutinho10

prisel a malem hned gol..skoda

Reagovat
smazaný uživatel

och, to je slabota.,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno ty standardky kope jak někde za barákem na plácku. Nechápu, proč se do toho trochu neopře

Reagovat
smazaný uživatel

Na Nova sport asi stream neni co? Rád bych si poslechl, co tam zas budou plácat za nesmysly. :D

Reagovat
Coutinho10

davaj vas

Reagovat
smazaný uživatel

já na to koukám, ale zatím jen na srbským acestreamu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, já myslel link na nás :)

Reagovat
Coutinho10

jo a ja az ted pochopil tebe leda zkus sport365.live tam obcas bejvaj linky i z Novasport

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Pozdě, ale přece. Náš počítač s Windowsy? Pokud ano, tak si stáhni aplikaci Global TV. Já to objevil nedávno a je to skvělá věc, máš tam moře programů včetně Nova Sport 1 i 2 HD. Fakt super věc.

Reagovat
Coutinho10

tak uz fakt neni na co cekat...Lallana a Firmino na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Team v. Aston Villa: : Vorm, Trippier, Carter-Vickers, Alderweireld, Wimmer, Davies, Dier (C), Dean, Winks, Sissoko, Son, Janssen.

Reagovat
Mastný Chobot

Dean vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Zouma

Reagovat
nani92

hm, Klopp tam už poslal to najlepšie čo má, ten sa toho nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Co to zkoušíš?

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

nevie no.

Reagovat
vladis271

zas ako bezmyšlienkovito kopká.

Reagovat
nani92

to je jediné čo vieš napísať, ked vieš že to Klopp opäť prekaučoval

Reagovat
vladis271

Logicky ked nasadzuješ takúto zostavu existuje riziko, že to nedajú To nie je prekaučovanie to je akceptovanie riziko za účelom dať šancu mladíkom.

A ten tvoj pôvodný detinský komentár je mimoriadne trápny, lebo logicky sa snažil striedaniami vyhrať zápas. Nedávaš to teda vôbec.

Reagovat
off-olda

Ty vole co to hrajeme za hovno?

Reagovat
Whitemedia

A co si zase čekal, když hraje takhle nesehraná sestava..

Reagovat
off-olda

Třeba, že budeme mít míč častěji na kopačkách, budeme tlačit. Ono je to regulérně vyrovnané a to je ostuda. Sehraná nesehraná...

Reagovat
Miguel19

Už 3 tutovky.. Škoda že to samé u hostů

Reagovat
off-olda

Ta jedna jejich snad ani nešla nedat.. Stále nechápu, že to nebyl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Ojo je oproti Manému slabý ako čaj...

Reagovat
Miguel19

Ivanovič mi teda fakt nechyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá z rohu gól.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

my ho fakt asi nedame

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno s Lucasem nemají ani na Plymouth

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ostatní jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!!!

Krásně on.

Reagovat
B3n

hraje teda LWB ?

Reagovat
Miguel19

Jojo.

Reagovat
B3n

Dík

Reagovat
off-olda

Začíná být nějak produktivní.

Reagovat
Miguel19

Proč ?

Reagovat
off-olda

Neměl, nemám a nebudu ho mít nikdy rád. Je mi neuvěřitelně nesympatický. Na světě už neběhá o moc víc nesympatičtějších hráčů, namátkou - Vertonghen, Busquets, Alba...

Reagovat
Cobra

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude trefovat takové šibenice, tak proč ne :)

Reagovat
eder

16 rohů a nic z toho, to už je celkem k zamyšlení...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Karius si to málem hodil do brány

Reagovat
Whitemedia

Loftus jaký sprint

Reagovat
Mimalu

snad to nebude brát, že má pro dnešek splněno

Reagovat
B3n

Reagovat
Whitemedia

klasika

Reagovat
B3n

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Vorm, Carter-Vickers, Wimmer, Toby, Davies, Winks, Diers, Sissoko, Trippier, Janssen, Son

Reagovat
Miguel19

Cesc byl teďka dobře posranej jestli náhodou nevytasí rudou..

Reagovat
smazaný uživatel

Lucasove strely

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Alli, Nkoudou, Onomah, Pau, Honza, Walker-Peters, Wanyama

Reagovat
smazaný uživatel

Honza

Reagovat
fajdax

Muže mi někdo prosím říct, jaký hrajeme rozestavení?

Reagovat
smazaný uživatel

3421?

Reagovat
icemike

Podle twitteru klasika 3-4-3, ale nevidim to

Reagovat
Miguel19

3-4-3

Reagovat
fajdax

Ivanovic hraje wing backa?

Reagovat
Error

Liverpool 2 zápasy navíc Mickeyho, teď opakování Plymouthu... Sice bez Evropy, ale stejně na vytížení zase dojedou.

Reagovat
13

zrovna u toho FA nevidím důvod proč by nemohla podobná sestava nastoupi opět.

Reagovat
kiwwi

lebo budete chciet postupit?

Reagovat
13

uvidíme

Reagovat
nani92

Liverpool akadémia len tak rozkvitá

Reagovat
eder

Nevadí.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

cahill

Reagovat
avicii

uf trochu ostuda, zapas navyse

Reagovat
vladis271

to je riziko ked naasadíš takú zostavu. Niektorí manažéri do toho idú, iní nie.

Reagovat
Coutinho10

hmmm tak nic no

Reagovat
Swarley

tak víš co, šance...to může říct přece každej, že byl lepší, to nic neznamená...

Reagovat
nani92

ale mladí si zahrali, nabrali sebavedomie teraz, ked vedia že nemaju na štvrtoligistu a tak..nedeľa

Reagovat
Swarley

to jsou ty pravé liverpoolské hodnoty - nevyhrávat, respekt...

Reagovat
Counter

Jakože drtivá převaha a výsledná remíza značí, že na ně nemají?

Reagovat
Swarley

drtivá převaha? kde žiješ? na to liverpoolští nehrajou, to je přece blbost a nic to neznamená...každý může mít víc výher...

Reagovat
Counter

To je v otázce "nemaju na štvrtoligistu" docela bezpředmětné.

Reagovat
Swarley

to já souhlasím, ale tohle je tvrdá liverpoolská realita...gól nedali, na šance se nehraje, takže z jejich pohledu asi nemají...

Reagovat
smazaný uživatel

Trocha ti to začína prerastať cez hlavu.

Reagovat
Swarley

náhodou, je s váma sranda

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

maličko

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
13

to i nanimu

Reagovat
I am Mancunian

nezvlada, ze sa nam opat dari

Reagovat
Swarley

bude hůř

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak, keď sa snažia byť so zajom nasilu vtipní.

Reagovat
Swarley

Olo, toto mi pišeš už roky

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
eder

FA Cup je svátek sám o sobě, tam to nikdo tak nebere, že nemá na štvrtoligistu, spíš naopak - rozdíly se smazávají.

Reagovat
nani92

romantik

Reagovat
eder

Možná. Ale fans P.A.F.C. byli dnes skvělí a opakovačku si zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pre diváka oveľa zábavnejšie

Reagovat
avicii

zaujimave chalani mufanski, ale ked vy ste takto remizovali s tretoligistama tak to som tu cital, ako super ze si chalani este zahraju a tak pokrytci

Reagovat
nani92

a chalani liverpoolski sa nám vtedy určite vysmievali..vesmír je v rovnováhe, netreba byť citlivka

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Ostuda!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci ale zamotali Kloppovi hlavu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
hefy

Slováci, co to dneska hrajete za podivnej přítelák s Ugandou?

Reagovat
smazaný uživatel

skúšame C-čko, no...

Reagovat
hefy

Je tam někdo kvalitní? Malece znam z FM a Oršulu z Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel

Úprimne? Nepoznám ich.

Reagovat
nani92

ked migranti nejdu k nám, musíme my k nim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež nechápem. Niekto asi zarobil. Nemá to žiadny zmysel.

Reagovat
Nikikrew

a s prehrou 3:1 , to teda mame kvalitnu ligu ked uz nevieme ani Ugandu porazit ( vsetka cest Africanom)

Reagovat
eder

Klopp si dnešní zápas asi za rámeček nedá, ale Argyle opakovaný zápas celkem přeju.

Reagovat
off-olda

Friend je hrozný tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

To první stáhnutí byla asi jasná penalta, ale spíš to měl vidět čárovej.

Reagovat
C-M@ster

Úplně OT:

Moh by mi nějakej slovenskej hokejovej fanoušek vysvětlit, co ta Orange U20?

Hraje ligu, co vím, tak minimálně 5 let - nese to nějaké ovoce?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi áno. Získali sme bronz, takže nejaký úspech to prinieslo. Chlapci sú dlhšie spolu a hrávajú pravidelne.

Reagovat
C-M@ster

Tak jsem si pogooglil a 2007 byla založena Orange U20 a tady jsou celkové výsledky:

http://image.prntscr.com/image/3eb1740c08ca4f2babe4aef5a100317b.png

Tím týmem asi prošli všichni jako Pánik nebo Tatar? Nebo to někteří obešli a šli třeba hrát AHL?

Reagovat
smazaný uživatel

Presné informácie nemám. Niektorých tento projekt určite obišiel a hrávajú v juniorských súťažiach v NA.

Reagovat
off-olda

Pedro :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Whitemedia

přeháníš

Reagovat
Whitemedia

tak asi ne

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Whitemedia

dpč

Reagovat
off-olda

Na co jsi původně reagoval?

Reagovat
Whitemedia

Opožděný přenos, zrovna tam Pedro projel souboj a ztratil míč.. to, co udělal, jsem viděl později..

Reagovat
off-olda

Aha Nemáš Nova Sport jo?

Reagovat
Whitemedia

Těžko říct, jestli tam někde je a nebo není, televizi zapínám jen kvůli MS/ME ve fotbale

Reagovat
Counter

1.11: EFL semi

1.15: Man United vs LFC

1.17 or 1.18: FA Cup replay

1.21: LFC vs Swansea

1.25: EFL semi

1.31: LFC vs Chelsea

Tohle Liverpoolu zrovna nepřidá.

Reagovat
Error

Prý jim to nevadí.

Reagovat
Mastný Chobot

to je asi najdebilnejšie písanie dátumu na svete

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Ještě to mohlo být v římských číslicích

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayern +

Reagovat
blade115

Eventuálně to můžou hrát dvě odlišné jedenáctky a každá z nich bude mít týden volno. To nemusí být tak strašný.

Reagovat
Miguel19

Pedro

Reagovat
Mimalu

prostě Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

trochu sem to čekal. Nevidím v tom žádnou tragédii. Aspoň si mladí zahrajou zápas navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

pedro

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Loftus (y)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Spíš Willian

Reagovat
Error

Ale Loftus zatím pěkný výkon, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Klopp genius. Schvalne remiza, aby v dalsim zapase mohl nechat hrat hrace sirsiho kadru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak dlouho myslíte že bude trvat, než se čínská liga stane světově doopravdy sledovanou ?

Reagovat
smazaný uživatel

nestane nikdy

Reagovat
eder

Já bych to nepodceňoval, vždyť číňanů je asi desetkrát víc než lidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš ? Já bych řekl že pokud takhle budou pokračovat dál, budou tam chodit jak mladí borci z Evropy, tak staří pardálové místo MSL, tak za dva tři roky to může být docela sledovaná soutěž. Samozřejmě nikdy se nevyrovná nejvyšším evropským soutěžím, ale slušnou sledovanost by rozhodně mít mohla.

Reagovat
Talker

Mladí borci z Evropy? Kdo tam chodí? Oscar se nedá brát za mladého borce, jeho kariera postupně umírala.

Reagovat
smazaný uživatel

To že jeho kariéra v Chelsea uvadal snad nemá vliv na jeho věk Ať už bude hrát jako Messi nebo jako Moreno, tak věk mu to snad nijk neovlivní. Jinak z těch jmen mladších hráčů co si vybavím tak J. Martinéz, Lavezzi, Kakuta, Teixeira, Oscar, Witsel, Mikel, Gudelj,Hulk...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak tam budú maximálne traja legionári, tak podˇa mňa nestane.

Reagovat
Miguel19

Díky omezení nikdy.

Reagovat
nani92

nikdy, čínska liga bude ako čínske oblečenie, je ho všade plno,ale stojí za hovno

Reagovat
patas92

Jakože v Indonésii to děti šijou šikovněji?

Reagovat
Kaze

Protoze znackove obleceni nedelaji Cinane

Reagovat
smazaný uživatel

počul som dobre? Najmladšia zostava v histórii LFC? Klopp sa nebojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Grujič je zraněnej ještě by ten průměr šel dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

3 odchovanci v základnej zostave. Slovom TRAJA.

Reagovat
Nikikrew

Liverpool

Reagovat
nani92

nesmej sa im

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

si si vcera vydychol co polcas ste mohli mat 3:0

Reagovat
Nikikrew

Mohli uplne v klude

Reagovat
Whitemedia

Michymu ten půl rok sezení na lavičce očividně pomohl..

Reagovat
off-olda

Reagovat
Kovi81

ale gol dal

Reagovat
Whitemedia

však to byla moje taktika

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Error

Reagovat
off-olda

Michyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Mimalu

Michy

Reagovat
Miguel19

M I CH Y !!!

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

John Terry to je pán. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Loftus-Cheek hrá veľmi dobre, minimálne striedať v ligových zápasoch by mohol.

Reagovat
Mimalu

hraje dobře, snad si to nepokazí a přesvědčí Conteho, aby se aspoň dostával na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

On ale musí hrát dopředu. (SOZ?) Dozadu hraje strašně nezodpovědně. Zatím se jeví jako dobrý tvůrce hry.

Reagovat
Error

Po dnešku se má rozhodnout, jestli odejde hostovat nebo ne. No, nabízí zajímavé možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezabúdaj, že hrá proti treťoligistovi.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Svatej

nekaž nám radost..

Reagovat
blade115

Právěže po dnešku bych se nestyděl ho poslat na hostování. Chalobah bude ne středu dostávat přednost pod Contem vždy - je pracovitejsi, zkušenější, zodpovědnější. RLC musí hrát víc vepředu. Tam by se jedině musel spokojit s tím, že by byl čtvrtá volba na křídlo, ale to znamená hrozně málo herního času. Možná by pro něj ten Newcastle byl lepší, tam by mu to mohlo sednout.

Reagovat
Kovi81

taky bych to tak videl, do konce sezony se bez neho urcite obejdeme

Reagovat
Miguel19

Už sem chtěl zjebat Braňa, že při brejku 4 na 2 posílá centr..

Reagovat
Kovi81

taky ve mne hrklo, co dela

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná šňůra Manchesteru United se natáhla už na 8 zápasů, nejvíc od září 2009.

Reagovat
off-olda

Z těch co nehrají základ nejlepší asi Chalobah. Podrží balon, rozehraje. Super

Za ním hned RLC, na kterém je vidět, že se fakt snaží.

Michy a Zouma takový nijaký. Na nich je ztráta herní praxe vidět strašně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll nie je ani medzi náhradníkmi. Asi odíde, už je najvyšší čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Following

Jan Vrábel

‏@vrabejka

Fuck you Klopp this IS your fault!!!!

4:58 PM - 8 Jan 2017 from Buchlovice, Česká republika

Reagovat
smazaný uživatel

#KloppOut

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

fakt zážitek ten jeho twitter, navíc ta přidaná hodnota

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je dobrý: http://puu.sh/tfs76/cc26e8a20c.png

Týpek má teď timeline plnou porna a pak se diví, když mu lidi dávaj unfollow.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Pospovič

Reagovat
fantomas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hyper01

Reagovat
elChe

Taky se divím, já mu teda v tomto případě udělím naopak follow....

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Slovensko taky válec

Reagovat
minoLFC

ešte, že som dal na vašu radu - inému programu...

Reagovat
off-olda

RLC

Reagovat
Hachim Mastour

When asked about a bid from Arsenal, Petrachi told Sky in Italy: "We received and refused a €65m (£56m) offer from Arsenal for Andrea Belotti, but it does not reflect the value of the player.

"Anyway, he is going nowhere for now. We want to enjoy him, then we'll see what happens.

Reagovat
Mastný Chobot

to určite

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Reagovat
tunkic

Jojo, urcite

Reagovat
off-olda

Wilda

Reagovat
Mimalu

Will

Reagovat
Miguel19

W I L L I A N !!!

Parádní výkon dnes..

Reagovat
Error

Easy, pojďme s Ainou

Reagovat
blade115

Tohle jsme po té prohře přesně potřebovali.

Reagovat
Miguel19

Wau, to je bago

Reagovat
smazaný uživatel

ááá škoda chalobah , by byla super akce

Reagovat
Miguel19

Chalobážek je boží

Reagovat
fajdax

Totální exhibice

Reagovat
blade115

Conte Skvělé střídání.

Reagovat
off-olda

Jak už jednou někdo vtipně poznamenal. Conte je v euforii a neví co dělá.

Reagovat
Miguel19

Sám velký Miguel.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Aina

Reagovat
Svatej

Ainaaa, to se mi zdá ?

Reagovat
Miguel19

Divný, že Zouma zůstal na RCB a Braňo šel na LCB...

Reagovat
B3n

Z hlediska zkušeností mi to příjde logický. Přecejenom je asi lepší to víc ulehčit Zoumovi a nechat hrát toho zkušenějšího "přes nohu".

Reagovat
off-olda

Dost zvláštní faul teda...

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

Terryho už to nebavilo?

Reagovat
Miguel19

Terry

Reagovat
Mimalu

jasná no

Reagovat
off-olda

Terry uklouzl, toho frajera se stejně ani tak nedotl a červená..

Reagovat
smazaný uživatel

No ja by som radšej vystriedal Pedra..

Reagovat
off-olda

Proč Kanté?

Reagovat
blade115

Proč asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Aina mi zatím přijde pozičně docela mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

No tuhle červenou si mohl odpustit....tuto sezonu už jsem viděl několik odpuštěných červených...*cough* United* cough*

Reagovat
Mimalu

nemohl, písknout to musel a pak nepřipadalo v úvahu nic jiného než rudá

Reagovat
smazaný uživatel

On opravdu nechal na hřišti Pedra a dal dolu Williana? :D

Reagovat
Whitemedia

Vidíš, jak ta taktika vychází?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně :D

Reagovat
blade115

To je teda hrozně k smíchu no. Zvlášť když teď dal Pedro další gól.

Reagovat
Whitemedia

Ty tomu nerozumíš

Reagovat
blade115

No vždyť, proto jsem taky na EF ...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
off-olda

Co mi to děláš...

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!!

Tvl, dobře pornoherec z NDR...

Reagovat
čutalista

jojo má samý supr nápady, jako třeba dát gól a tak

Reagovat
Error

Reagovat
Miguel19

Conte s Costou

Nemám strach, že by Costa nezůstal..

Reagovat
blade115

Dokud má Atletico ban, tak sei taky spí dobře, no...

Reagovat
Miguel19

Já někde četl, že jsme jim řekli 180 mega

Reagovat
čutalista

Abra si řekl o vyšší kapesný no

Reagovat
blade115

Vůbec bych se s nimi nebavil, rovnou je hodit do ignore, Griezmanna nám stejně nedají...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Error

Tottenham fakt hraje takovou sračku, jak to ze statistik vyplývá?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno. Úplne nekreatívny smerom dopredu. AV tomu tiež neprispieva svojou hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

3 stopeři a ještě Dier před nimi... trochu prokauč od Poche ta první půle. GKN místo jednoho ze stoperů a 4-4-2 se Sonem na hrotě a mohlo by to být lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ typický Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro si maže hejtry na chleba

Reagovat
B3n

Reagovat
Counter

PD > PL

Reagovat
B3n

Že Tě prsty nebolí

Reagovat
minoLFC

neprovokuj, lebo zachviľu sú tu

Reagovat
kvasha16

PD>League One

Reagovat
vladis271

Pepek dží madafaka approves

Reagovat
Mimalu

taková paralympiáda

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli si tímhle Michy řekne o víc prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co chtěl dokázat tím že všechno hrál na sebe, kdyby hrál tak jak se má tak má mnohem větší šanci že by dostal více prostoru, to že 3. ligovému týmu přejde přes hráče nikomu nic nedokáže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Jaktože se nevyhrálo? To nebyly pořádný šance na vstřelení aspoň jednoho gólu?

Reagovat
nani92

mladosť - pochabosť

Reagovat
vladis271

och, toľká sebakritika, pozerám, že máš ešte šancu.

Reagovat
avicii

velmi malo sanci, prevaha len na lopte...

Reagovat
Wat

Takže jakási nezkušenost, mysleli si, že se gól vstřelí sám?!

Reagovat
avicii

tak nejak..

Reagovat
fenixLFC

ani nie, ibaze proti desiatim za loptu sa zle hra ked nevies dostatocne rychlo kombinovat....tak to stewart furt skusal z dialky a origi tomu tiez nepomohol. par sanci bolo ale inak to fakt bolo len o tom drzani lopty

Reagovat
smazaný uživatel

hádzaná

Reagovat
cristiano.K.

když si nevytvoříš šanci nemůžeš vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen střídanej v 60. minutě Tragédie.

Reagovat
FUnk

vykon dobry nebyl, ale kdyz hrajem se samyma obrancema..... tvorivost dopredu nula....

Reagovat
smazaný uživatel

On je úplně mimo. Všiml sis, jak tam Winks obral Grealishe, proběhl celé hřiště a dával to do vápna, jak mu Janssen nabíhal metr v ofsajdu a strašně se zlobil, že míč nešel na něj?

Reagovat
FUnk

spatny vyber mista ma to je jasne....

Reagovat
smazaný uživatel

ale jinak má předpoklady se chytit. Letos to nějak přetrpí a příští rok snad bude líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by mu pomohlo, kdyby je Poche někdy postavil s Kanem najednou. Ale najdi takovej zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

První zápas proti Gentu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je hroznej. Dal bych mu šanci ještě na jaře jinak pryč s ním za odvoz.

Reagovat
smazaný uživatel

Vincent Janssen at Tottenham: 23 games, 0 goals from open play.

Yaya Sanogo at Arsenal: 19 games, 1 goal from open play.

Reagovat
Mastný Chobot

v Borussia #NeverForget

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z mala mojich vyhernych tiketov

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluju

Reagovat
SunFells

Reagovat
jk

závist

Reagovat
Svatej

co má závidět?

Reagovat
jk

já mu závidím

Reagovat
Svatej

Ach ok

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim,

nevite nekdo, kde by se dala sehnat sala z dnesniho zapasu LFC x PAFC? Byl by to pro me asi nejvetsi fotbalovy suveryn.

Dikes za kazdou radu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč proboha ten N'Koudou nehraje častějc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Conte says it is fantastic to have Zouma back and he praises the performances of Chalobah, Loftus-Cheek, Batshuayi and Aina

Conte says Nathan Ake has been recalled from loan because he has shown he deserves to be in the Chelsea squad

Conte says Ake could play in the back three or midfield and he will look in training to see if he could also play wing-back

Conte says Batshuayi today showed great work-rate and fitted into the way he wants the team to play

Conte says it was important for Batshuayi's confidence that he scored and now he must continue in this way

Antonio Conte has confirmed post-match that he wants to keep Ruben Loftus-Cheek

Reagovat
Mimalu

nj s každým je spokojený, každý si zaslouží být v prvním týmu, ale hrát budou pořád ti samí a střídat se bude max v 80. minutě

Reagovat
Talker

Tak on takový prostě je asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Conte says <place some random text here>

Reagovat
Error

Conte says: Always tell your mummy before you go off somewhere

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to nějaká alternace na Simon says, tak Loftus-Cheek v Chelsea skončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Klopp: "I don’t know how big Plymouth is, but everyone from Plymouth was in the 18-yard box."

a nejakej nas fanousek: I wouldn't be complaining if Rosie Huntington-Whitely was in my 18-yard box.

Reagovat
smazaný uživatel

To googlování za to stálo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut Ozil says he'll only stay at Arsenal if Arsene Wenger signs a new deal

Ok, tak choďte obidvaja

Reagovat
tunkic

Reagovat
Miguel19

Njn, přišel by pořádný kouč a už by si nekopl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

hej a Ramsey nas spasi na podhrote

Reagovat
Mastný Chobot

samozrejme rátam s tým, že nový kouč urobí nejaké investície.

Reagovat
Nikikrew

Moze, ale Mesut musi ostat

Reagovat
Mastný Chobot

Nemusí, nie je nenahraditeľný a ak chce vydierať klub, tak nech ide.

Reagovat
Nikikrew

Co je ako na tom vydieranie? Iba vyjadril tuzbu stale hrat pod Wengerom, asi nieco na tom bude predsa. A ak by ne predlzil iba pre toto, tak potom to je cudne a neprofesionalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumný si Dominik.

Reagovat
Mastný Chobot

Kiežby som ti mohol napísať to isté, Oľo, kiežby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumný si len v tomto názore .

Reagovat
Manik...

Reagovat
J0EL

Tazka volba. Radsej Wenger na rok s tym, ze Mesut podpise na 4-5 rokov. Jeden rok navyse nas uz nezabije... Snad.

Reagovat
Mastný Chobot

Akože Mesut teraz povie, že predĺži len, ak ostane Wenger, ten po roku odíde a Mesut už bude mať piči a nebude to riešiť?

Reagovat
J0EL

Bude pod dlhodobou zmluvou

Reagovat
Lacko_Boh

Podobne vyjebal SAF s Persiem.

Reagovat
J0EL

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

to by som neriskoval, vid RvP, ktorý po porušenom sľube od Fergieho nepodával také skvelé výkony

Reagovat
smazaný uživatel

fuha

Reagovat
Lacko_Boh

bez Wengera budeme pre hracov z inych klubov ako Leverkusen..

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

To je možné, ale nie isté. Naopak, isté je, že s Wengerom budeme do 2 rokov ako Leverkusen určite.

Reagovat
Lacko_Boh

suhlasim ze je to mozne ale nie iste. Aj ked viac sa priklanam k moznosti ze po Wengerovi si skorej pohorsime ako polepsime. A kludne sa stavme ze ako Leverkusen s Wengerom neskoncime.

Reagovat
Lacko_Boh

lebo hrame pl

Reagovat
smazaný uživatel

len ozil

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
J0EL

fuu, jednoznacne najhorsia moznost.

Reagovat
blade115

Takhle si diktovat podmínky, když ani nic na hřišti nepředvádí...

Reagovat
Lacko_Boh

no zrovna toto sa mi celkom paci

Reagovat
smazaný uživatel

Na každýho ořijde občas na hřišti horší období. Pořád je to top hráč a s Alexisem jsou zrovna oba v pozici, kdy si ty podmínky diktovat můžou.

Reagovat
smazaný uživatel

"Pořád je to top hráč"

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hachim Mastour

Na svojom poste je TOP TOPOV .

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi úplně nejlepší fakt nepatří, první desítka max.

Reagovat
Hachim Mastour

Máš pravdu.Myslím si, že keby sa spravil zoznam 10 najlepších podhrotov celej histórie.Možno by sa tam zmestil.

Reagovat
Hachim Mastour

*20

Reagovat
smazaný uživatel

aktuálně

Reagovat
tuny

v PL :D

Reagovat
smazaný uživatel

Bojí se, že by přišel někdo, kdo by po něm chtěl, aby makal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hned mě to napadlo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

dneska máš svůj den, tolik palců jsem ti snad nikdy nedal

Reagovat
Lacko_Boh

lebo je tu vacsina voci nemu zaujata. Keby pisal z inych nickov tak by mal pravidelne 30+ palcov. Hore.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Konečně zas ty správně ztřeštěné komentáře

Reagovat
Manik...

upřímně řečeno... spíš píše většinou sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

To proste nepochopíš...

Reagovat
SunFells

Je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to taky neřekl.

Řekl, že musí vědět jestli Wenger odejde, a kdo po něm přijde. Ne že zůstane jenom kvůli Wengerovi....

Reagovat
Hachim Mastour

Presne tak.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Counter

Nic takového neřekl.

Reagovat
Nikikrew

Ani pořádná suma 56 milionů liber podle sportovního ředitele turínského FC Gianluky Petrachiho nepřesvědčila italský klub k prodeji elitního střelce Andrey Belottiho do Arsenalu. Belotti v této sezoně za klub i reprezentaci vstřelil celkem 17 gólů a Petrachi zopakoval, že v lednu není na prodej

Co to , AW zmenil styl?

Reagovat
Mastný Chobot

skôr Gianluca Petrachi nemá čo na práci len si vymýšľať.

Reagovat
Pipo123

Tomu neveria ani v Turíne

Reagovat
Busby babes

jako ze videli email s adresou Arsenalu, precetli si castku a rekli si: ne, to si z nas nekdo dela prdel?

Reagovat
J0EL

Stale je to pravdepodobnejsie.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Busby babes

OT: ma nekdo Kindle? v cem spravujete kolekce? Me nechce nic poradne fungovat a rucne na ctecce se mi to moc delat nechce...

Reagovat
Busby babes

papirovych mam doma taky plno.

Reagovat
GeneralGoat

Calibre

Reagovat
Euphael

Něco pro ownyho

Vincent Janssen at Tottenham: 23 games, 0 goals from open play.

Yaya Sanogo at Arsenal: 19 games, 1 goal from open play.

Sanogo > Janssen

Reagovat
vladis271

OT: Môže mi niekto vysvetliť poinut man in the high castle? Dal som tomu šancu aj potom čo ma prvá séria dosť, no nezdieľam som všeobecné nadšenie. Videl som prvú časť druhej série. Nerád sledujem niečo kde nvm o čo scenáristovi ide. Čo sú teda tie filmy? Alternatívna realita? Predpovede možnej budúcnosti?

Reagovat
Lacko_Boh

toto je sen

Reagovat
SunFells

Je to Vlado o lásce.

Reagovat
vodka

Reagovat
C-M@ster

Já viděl jen první sérii, ale filmy jsou naše realita - jejich alternativní realita... vole.

Reagovat
TopinB

Seriál jsem jenom začal, ale co si pamatuju z knihy, tak ty jejich filmy (v knize knížka) jsou alternativní realita, kde sice němci prohráli, ale jinak, a i ten vývoj poválečný byl jiný

Reagovat
C-M@ster

Aha, tak to tam tuším nebylo vidět. Nebo jsem to v tom nějak neviděl prostě.

Reagovat
iamek

Reagovat
nani92
Reagovat
Mastný Chobot

ľudia to neocenia, ale ja to cením, Zayo, a to je hlavné.

Reagovat
nani92

cením, že ceníš

Reagovat
smazaný uživatel

Alternativní minulost.

Reagovat
Blasphemer

Celé je to sen obří želvy, která pluje vesmírem.

Reagovat
vodka

a stojí na ní 4 sloni

Reagovat
Mustang™

Nebyla ta šance Valencii v Zákroku kola jasnej offside?

Reagovat
SunFells

Na Manchester se offsidy nevztahují.

Reagovat
C-M@ster

Rozkaz zněl jasně, Messiho nenechte střílet:

https://streamable.com/j2j2o

Reagovat
Swarley
Reagovat
C-M@ster

Umístěno jak prase, ale i tak ztráta 5 bodů na real, kterej má zápas k dobru.

Reagovat
Swarley

jako jo, to je úplně čistá šibenice, nádherná trefa

jako zatím ve Španělsku hodně zajímavé, Sevilla pěkně...to bych nečekal, že bez Emeryho ještě půjdou nahoru...

Reagovat
SunFells

Vždyť pod Emerym to byla v lize tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

apon ze sa mu brankar uhol

Reagovat
Swarley

no nevim, tahle by se chytala dost těžko i za předpokladu, že by ti řekl kam to půjde...

Reagovat
kvasha16

viem ale keby nespravil ten polkrok, mal sancu sa po nej aspon natiahnut, takto bol len divakom

Reagovat
Swarley

čekal nejspíš druhej roh, tak se tam zkusil s předstihem přesunout...ale tohle se chytá fakt těžko, to je naprosto perfektně kopnuté...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

co to tam ten komentator splieta ze takes little deflection of the wall?

kazdopadne neuveritelne kopnute

Reagovat
Coutinho10

j viděl sem teda jenom 2. poločas, ale Barceloně tam taky odpustil jasnou penaltu po ruce Piqueho, takze to je fity fifty...jinak dobře Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel mi strašně vtipný Pique, který si hodí sprint přes celé hřiště, aby reklamoval ruku. Škoda že jí prostě nemohl vidět, ale hádat se tam bude do krve.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to jsem psal včera- ve hře v životě takovej sprint nepředvedl, ale tohle úplně krásně demonsturje jeden z důvodu, proč španělskej fotbal moc nemusím i když se na to občas pěkně kouká.

Reagovat
SunFells

Už má Enrique sbaleno?

Reagovat
C-M@ster

Chceš ho místo Wengera, jo?

Reagovat
SunFells

Asi ani místo Puela.

Reagovat
Counter

Proč by měl?

Reagovat
SunFells

Protože nezvládá nejlehčí práci na světě.

Reagovat
Lacko_Boh

on je youtuber ?

Reagovat
SunFells

Jo, ale neúspěšný, proto se o tom neví.

Reagovat
Coutinho10

koukam na MOTD ze sobotních zapasu FA Cupu a koukam, ze ten borec Akinfenwa nakonec odesel z Wimbledonu po postupu do League One zase do League Two do Wycombe a hned zaridil postup golem na 2:1 do 4. kola FA Cupu...neskutečný zvíře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele