Další články

O Pranjiće stojí Moyes, hráč se angažmá v Evertonu nebrání

Hodně rychle by mohl mít Danijel Pranjić jasno o další budoucnosti. Chorvatskému reprezentantovi vypršela smlouva v Bayernu Mnichov a zakotvit by mohl v Anglii, po několika měsících o něho má znovu zájem manažer Evertonu David Moyes, který hráče sledoval z hlediště v nedávném utkání se Španělskem...

Pranjić je v Bayernu nepotřebný, v zimě může odejít

Dny Danijela Pranjiće v mnichovském Bayernu jsou už pravděpodobně sečteny. Chorvatský obránce nastupuje jen sporadicky, a proto si bude v zimě hledat nového zaměstnavatele. Jeho úmysl schvaluje také trenér Jupp Heynckes.

Pranjič další posilou Bayernu, přijde i Bosingwa?

Mnichovský velkoklub pořádně zbrojí na další sezónu, další posilou bude Danijel Pranjič z nizozemského Heerenveenu. Chorvatský reprezentant je první posilou, která přichází na přání nového kouče Louise van Gaala.

Chorvatská reprezentace - záložníci

V dalším pokračování seriálu o chorvatské reprezentaci si můžete přečíst něco o její záloze. Zde hraje tolik individualit, že jsme se rozhodli dát jí samostatný prostor. Nekorunovaným králem je zde pochopitelně Luka Modrič, opora zálohy Tottenhamu.

30.12.2008 Životopisy 102 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele