O Pranjiće stojí Moyes, hráč se angažmá v Evertonu nebrání

01.07.2012, 19:45
Aktuality
Hodně rychle by mohl mít Danijel Pranjić jasno o další budoucnosti. Chorvatskému reprezentantovi vypršela smlouva v Bayernu Mnichov a zakotvit by mohl v Anglii, po několika měsících o něho má znovu zájem manažer Evertonu David Moyes, který hráče sledoval z hlediště v nedávném utkání se Španělskem...

"Těší mě, že se o mě zajímá tak úspěšný trenér a byl bych poctěn, kdybych mohl hrát za Everton. Byli jsme hodně blízko k dotažení přestupu už v lednu, pak se ale Bayern rozhodl si mě ponechat. Nemohu říci, že jsme na všem domluveni, ale příští týden očekávám další vývoj celé situace," řekl Pranjić.

Třicetiletý obránce či záložník přišel do Bayernu před třemi lety z Heerenveenu a pouze ve druhé sezoně měl místo v základní sestavě. V té uplynulé nastoupil jenom k sedmi ligovým zápasům, jeho jméno pak bylo v posledních týdnech spojováno s možným odchodem do Nizozemska, Ruska, Turecka, Francie, Itálie a Číny.

"Jsem hladový a chci znovu hrát, bojovat se spoluhráči o úspěchy a hrát pro fanoušky. Všechno tohle mi chybělo, když jsem v Bayernu seděl na lavičce. Bude mi 31 let a po fyzické stránce se cítím skvěle. Už jsem dospěl jako hráč i jako člověk a podle mého názoru jsem připraven předvádět ten nejlepší fotbal mé kariéry," prohlásil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (526)

Přidat komentář
smazaný uživatel

NO já jsem hlasovej nikdy nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

odchod Bainese?

Reagovat
smazaný uživatel

to je tka 50:50 ale myslím si že bude hrať skôr ľavý kraj zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

Měla zájem Chelsea, ale to už asi padlo. Cole se ke konci sezóny zlepšoval, snad bude pokračovat. A na šanci čeká Bertrand, klerý se jeví jaky velmi dobře a je to angličan.

Reagovat
66pepo66

Som si isty, ze ak odide, tak do United.

Reagovat
Rarášek

Jo,ide do MU

Reagovat
Zaschrona

Baines nikam nejde. Pranjic prichazi jako hrac na kridlo, pripadne stredu zalohy a v pripade nutnosti muze zaskocit na levem beku.

Reagovat
smazaný uživatel

Poprípade sa Baines posunie do stredu namiesto Felliho ktorý bude hrať na 90% podhrot (ale to je len moja teoria nikde to neni napýsané)

Reagovat
Zaschrona

Myslis asi Pranijce ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jj samozrej dik

Reagovat
Rarášek

To že bude hrát Pranjič Založníka mě nezajímá,Baines de do MU

Reagovat
Zaschrona

A zdroj?

Reagovat
Rarášek

Face Mu

Reagovat
Zaschrona

Moje osvedcene zdroje v EFC rikaji, ze zatim to jsou ciste a pouze jen spekulace.. Nicmene, pokud prijde nabidka 18+ milionu liber, tak asi opravdu Leighton pujde..

Reagovat
Rarášek

Já si myslím,že by to mohla být i pravda..Evra půjde do pryč,a budou potřeovat někoho..Baines je ideální(bohužel) ..

Reagovat
smazaný uživatel

chytré, odůvodnit si příchodem záložníka odchod beka

Reagovat
smazaný uživatel

v Bayernu byl v obraně.... nebo hrál beka snad Ribery?

Reagovat
smazaný uživatel

přišel k nám jako záložník, pak ale kvůli neschopnosti Braafheida zaskakoval v obraně...

...pak už u nás ale hrál jen DM/CM a teď za repre nastupoval v záloze

...bránit mu moc nejde, takže by byla blbost ho pořizovat do obrany, protože jeho kvality jsou v útočné hře

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc odchod Bainese visí ve vzduchu... tak jsem si myslel, že Moyes myslí na záplatu levého kraje.... tak příště bez tý ironie kámo

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda záplata

Reagovat
smazaný uživatel

Je mozny, ze by LB hral Sylvain

Reagovat
kiwwi

myslis, ze by to zvladal? (rychlostne a kondicne)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestli celou sezonu, ale pri absenci Bainese tam hral nekolik zapasu v rade a mne spadla brada uzasem, pocinal si tam jeste lip nez na stoperovi

Reagovat
vodka

taky měl ale životní formu letos

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
kiwwi

tak on je suprovy obranca - nieco ako King, proste prirodzeny futbalista, ma to v sebe a svoje nedostatky si vie prave tymto vykorigovat, ale na celu sezonu to nevidim nijako...je to moj oblubeny hrac, ale neverim, ze dokaze zopakovat takuto zivotnu sezonu...je uz stary, da sa povedat na konci kariery, rychlostne by uz na rychlych kridelnikov a bekov asi nestihal a kondicne to dlhodobo zvladnut nemoze...na stoperovi este odohra jednu, max dve sezony a pojde do zasluzeneho dochodku

Reagovat
Zaschrona

Ale nic nevisi. Baines proste a jednoduse nikam nejde. To co pisou nektera media jsou neskutecne kraviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona to klidne muze byt nahrada za dvojku Drenthe+Pienaar.

Reagovat
smazaný uživatel

právě to by mi přišlo více logické

Reagovat
Zaschrona

Pienaar temer jiste prijde do EFC nastalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim a doufam v to, na druhou stranu taky hrozi odchod Tima, takze to nebude zas takova zmena z pohledu Pranjicova prichodu

Reagovat
Zaschrona

Prave, myslim, ze Pranjic prichazi jako eventuelni nahrada za Timmyho..

Reagovat
smazaný uživatel

a Steven půjde na střed?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to vidim spis na Fellainiho a Osmana, ale Moyes hrace a sestavy hodne toci, takze neni potreba to nejak striktne rozlisovat

Reagovat
smazaný uživatel

Osman bude hrát zase tak půlsezony křídlo, než Moyes znova pochopí, že je nejlepší ve středu zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by ted mohl hrat Naismith, ne? Ono se neni co divit, ze tam nastupuje Osman, kdyz uvazis ty dalsi moznosti (Anichebe, Gueye)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak většinou tam hrál Coleman pak na jaře ne? Ono teda to taky nebyla zrovna dobrá volba co jsem tak viděl občas.

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman mel strasnou sezonu A Moyes s nim pocita na beka, na kridle je to jen nouzovy reseni, i kdyz v sezone 10/11 se mi tam libil.

Reagovat
Zaschrona

Nejsem si porad jisty jak to s nim DM vidi. Coleman hral u nas na kridle dost dobre, tedy do te doby nez ho zacali pronasledovat zraneni, coz vlastne prislo uz v generalce na minulou sezonu, proti Villarrealu. Myslim, ze tahle sezona nam na to da konecne odpoved na tuhle otazku..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja cetl pred sezonu Moyesovo vyjadreni, ze byl s Colemanovymi vykony na kridle spokojenej, ale ze do budoucna s nim pocita na RB, coz je logicky vzhledem k veku Tonyho a Neva. Je pravda, ze casem mu bude muset prijit nejaka konkurence, protoze je docela krehkej a vzdycky ho nejaky to zraneni na cas vyradi

Reagovat
Zaschrona

No uvidime, ja bych ho taky osobne radeji videl na RB nez na RM, muze tam o dost lepe vyuzit svoje prednosti. Nicmene, problemem muze byt jeho obranna cinnost, tam v tech par zapasech co tam hral, dost problemy..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, obcas propadal pozicne, na druhou stranu i s timto handicapem treba Glen Johnson udelal suprovou karieru

Reagovat
Zaschrona

No, to je pravda.. Nicmene, prave proto tam radsi uvidim Hibba, ktery je vzdycky spolehlivej vzadu..

Reagovat
Zaschrona

No.. Asi bude nejlepsi, kdyz bych to nejak vypsal cely, jak by to eventuelne mohlo na konci leta vypadat.. Howard (Mucha) - Hibbert (Neville, Coleman), Jagielka (Duffy, Hibbert), Heitinga (Distin), Baines (Pranjic, Distin) - Fellaini (Neville, Heitinga) - Coleman (Osman, Naismith), Gibson (Rodwell, Pranjic), Pienaar (Gueye, Pranjic) - Osman (Barkley, Pranjic) - Jelavic (Naismith, Vellios).. Z toho tak nejak vyplyva, ze to chce posilit nutne na pravem kridle, taky to chce nahradniho utocnika a pripadne pokud mozno - ofenzivniho zaloznika a praveho beka.. Idealne tedy za penize z prodeje Yoba, Anichebeho a prave asi Cahilla privest alespon jednoho z dvojky Donovan - Dempsey, nekoho jako je Tranquillo Barnetta a do utoku za pakatel bych rad Markuse Rosenberga..

Reagovat
smazaný uživatel

Ke vsem tem postum, ktery bys rad posilil, existuje z myho pohledu docela vyznamny "ale" Na pravy kridlo vam prisel podle me ten Naismith, prichod pravyho beka by odsunul Seamuse definitivne na lavicku + Tony jeste nekonci, of. zalohu muze hrat s klidem Fellaini i Osman a v kvalite problem nevidim Idealni by byl ten Donovan, dodal by vam dalsi spoustu moznosti do ofenzivni zalohy a zaroven prinesl i zaruku kvality a dalsi ty veci, o kterych si psal v souvislosti s US trhem. Jen toho druhyho utocnika budete opravdu potrebovat, ale mam pocit, ze to Moyes vi a zaridi se podle toho.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, o to, ze si DM poradi se nebojim - In Moyes We Trust! Ale jasne, ma to sva ale. Nicmene, melo by tohle leto prijit 4-5 hracu a prave tyhle posty mi pripadaji nejjasnejsi. U Seamuse si porad nejsem jisty, jestli na to dlouhodobe z hlediska zakladni sestavy kdekoliv napravo ma. S tim ofenzivnim zaloznikem vidim problem v tom, ze nam proste chybi takovy ten rozdilovy hrac typu Dempsey nebo Donovan, ten by tenhle tym zmenil k nepoznani, ale i prave proto to "pokud mozno". Co se tyce Naismitha, tak ten prisel tak nejak podle meho nahradit McFaddena - proste hrac, co je schopny zahrat na pravem kridle, ofenzivni zaloze, pripadne v utoku. Pranjic taky bude spise prvni lepic z lavicky, dokaze pokryt cokoliv v zaloze nebo i leveho beka - takovy hrac, na ktereho by se dalo spolehnout, tady mnohdy chybel. Jeste ale prave porad chybi nekdo, kdo by nahradil Stracqualursiho z lonske sezony, ten se mnohokrat ukazal byt platnym nahradnikem - a Anichebe pravdepodobne odejde a Vellios je prilis mlady na to, aby podaval vyrovnane vykony. Ten pravy bek, pravda, ze asi nema cenu se jim nejak zaobirat, na hrace typu Debuchy asi stejne nemame prachy, tak proc tam rozbijet neco co funguje dost slusne..

Reagovat
smazaný uživatel

No vase nejvetsi vyhra je vlastne ta, ze Spurs se soustredi na toho portugalskyho showmana a Moyes zustane tam, kde je

Naismith muze byt nahradou za McFaddena, ale prave v tom je ten velky rozdil, ze zatimco McFaddenovi uz to zraneni asi definitivne znicilo karieru, tak Naismith ma jeste vsechno pred sebou a nedivil bych se, kdyby aspon do zacatku sezony sel jako jednicka na pravym kridle. Samozrejme zalezi, jak mu vydrzi zdravi Ale zrovna od nej cekam, ze se v PL muze trvale prosadit.

Pranjic muze byt zase lepsi Drenthe, takze uz staci privest jen lepsiho Stracqualursiho a budete zase o neco silnejsi, coz se urcite projevi v druhe polovine sezony, az budete dohanet to, co jste promrhali pred Vanocema

Reagovat
Zaschrona

Moyes si troufam rict, by nikam nesel, i kdyby Spurs po nem sli na 120%.. A co se Spurs tyce, chteli velke jmeno, maji ho mit..

Co se tyce McFaddyho, tak si nemyslim, ze mu zraneni znicilo definitivne karieru. Za tech par zapasu, co u nas odehral, tak nehral vubec marne, celkem dost fandu EFC nakonec i trochu mrzelo, ze jde pryc.. Minimalne na to, aby tahl svuj druhy vyvoleny klub, tedy Motherwell, ma, urcite ma taky na boj o sestavu v horsich klubech PL/lepsich v Champu..

Naismith asi nebudu jeste pro zacatek sezony uplne v top forme, nicmene, melo by to urcite byt zlepseni oproti Faddymu. Co se zranil v minule sezone Rangers, tak pak jejich hra, spolecne s odchodem Jelavice dost uvadla a i to byl duvod, proc ztratili hrozne brzo sance na titul. Navic prave Nikica a byvaly hrac EFC - dnes jeho kouc David Weir, si ho podle vseho hodne prali v klubu mit - je to dobry hrac - dost mozna dalsi z rady skvelych Moyesovych prichodu?

No misto Drentheho uplne bude stacit ten Stevie.. Uvidime, je prakticky jasne, ze to zase dopadne letos jako kazdy rok, ale co kdyby ne a opakovala se konecne sezona 04/05?

Reagovat
smazaný uživatel

no ja sa spolieham hlavne na Donovana (dufam že pride) a Jelaviča

Reagovat
Zaschrona

Mit Landona nastalo, to by byla neskutecna parada, to by nasi zalohu posunulo uplne nekam jinam..

Reagovat
smazaný uživatel

Soucasnej McFadden se ale vubec neda srovnavat s tim McFaddenem pred zranenim, urcite by na SPL nebo Champ jeste mel, ale karieru mu to zraneni znicilo, jinak by mohl hrat o kus vys

No uz se na vas tesim a doufam, ze vam zustanou vsichni ti hraci, o ktery byva zajem, jako Fellaini, Baines. Ja bych si moc pral, aby se v cele PL nemotaly mrdky jako Citizens a Chelsea, ale aby o spici bojovali MUFC, AFC, LFC a THFC a zezadu by se tam snazili procpat NUFC, EFC a treba ta Chelsea.

Mam radost z toho, jak super vlakno jsme tu rozjeli, je super se o PL bavit s nekym, kdo tomu rozumi, a mit tak i nazor z druhe strany, zpetnou vazbu

Reagovat
Zaschrona

No mas pravdu, ze to byl dost jinej Faddy, nez kdyz tenkrat odchazel na 5 mega liber do Birminghamu, ale on nikdy nejak moc nemel nejak na moc vic..

No, ono to je cele o tom, jestli nam proste nekdo z velkoklubu neposle nabidku 18+ za Bainese, 25+ za Fellainiho nebo 10+ za Heitingu/Jagielku, to pak asi pujde kterykoliv z nich, pokud budou chtit jit, Moyes ty penize muze v horizontu 1 roku dobre investovat temer vzdy..

Kazdopadne, cpat se do boju na cele tabulky mnohem casteji je sen, bohuzel jen z historie se zit uplne neda..

Urcite mam z presne tehle veci taky radost - jen by me tedy zajimalo - s fandou z jakeho tabora mam tu cest?

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC

Reagovat
Zaschrona

No vidis, to je muj 2. nej klub v PL.. Sice svetelne roky daleko vzdaleny za EFC, ale prece..

Reagovat
vladis271

LFC je tretí?

Reagovat
Zaschrona

Mozna od konce..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

ale super, že ste tu, aspoň tu Evertonian nebude jediná karamelka. Na druhú stranu ale počítam, že rovnako zmlierliví k LFC ako on vy dvaja nebudete. Dúfam, že aspoň zdieľate jeho "nadšenie" k MUFC

Reagovat
Zaschrona

No, co se me tyce, tak Liverpool i United opravdu nemam rad, ale i kdyz je respektuju, nejake to rypnuti je na dennim poradku.. Nicmene, Rooneyho mam rad!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja mám hlavne problém z plastic klubmy ako shity či chelski.. ako povedal tuším kiwi. united a lfc maju dobrých aj blbých fans a ja sa rozhodujem hlavne podla fans (preto fandím EFC ) tak ale ako klub moc nemusím ani jedných :P

Reagovat
Zaschrona

Stejne tak to mam i ja.. Nicmene, proste se uz s nimi musi pocitat..

Reagovat
smazaný uživatel

Co by delal v boji o titul THFC pokud by to bylo jako driv?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam tam zadny "jako driv", proste bych tam misto tech dvou modrych mrdek radsi videl tym, ktery se tam dostal vlastnim usilim a umenim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyjmenovals tam tymy, ktere vicemene o tituly bojovali pred prichodem Abramovice, akorat jsi tam primichal Spurs, ktere tam nemaji co delat. Stejne je prdel jak se nekteri tady urputne drzi toho stareho a nechteji zadne zmeny. Tradice jsou fajn, ale ceho je moc toho je prilis. Ja jsem naopak rad, ze momentalne je v PL dost tymu s kadrem, ktere by eventualne o titul bojovat mohli (nerikam, ze primo ziskali). Kazdopadne jsem rad, ze tvoje prani se ti nesplni a myslim, ze jeste hodne dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla... Nechapes nic, jako obvykle. THFC by tam patrili, kdyby se tam neprimotali Citizens, protoze proste a jednoduse systematicky dosahli nejakyho zlepseni v prubehu poslednich let. Naopak jsou to prave CFC a MCFC, kteri tam nemaji co delat, protoze by se tam za normalnich okolnosti s nejvetsi pravdepodobnosti nedostali - a pokud ano, nikdo by proti tomu nic nenamital, kdyby k tomu dosli diky vlastnim dovednostem, diky tomu, ze funguji jako spravna spolecnost a jsou ekonomicky sobestacni.

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla...opakujes se jak papousek od te doby co jsi prisel na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si stojim za svym nazorem, az budu mit duvod ho zmenit, udelam to. Nemuzu za to, ze je pro vas zabednene asi prilis slozity na to, abyste ho pochopili

Reagovat
smazaný uživatel

Me se libi, kdyz si clovek stoji za svym nazorem uz jsem to psal vcera domingovi. Je to vlastnost, kterou si na lidech moc cenim. Ale neustale opakovani neceho co uz vsichni vi je proste nudne, trapne, nevim jak jinak to pojmenovat. Tvuj nazor na vec kazdy vi. A cekal bych, ze jsi dost vyspely na to, aby ses na to vysral. Komentuj hru na hristi, klidne i konkretni prestupy, platy - to ti jde a rad si te prectu, protoze vim, ze anglickemu fotbalu rozumis, ale paneboze prestan ty, kiwwi a ja nevim kdo vsechno tady neustale opakovat jake je Chelsea a City zlo atd...pripadate mi jak zaseknute desky nekdy.

Reagovat
smazaný uživatel

A vubec nemuzes vedet jestli by se tam Spurs dostali. Nevis jestli by je trenoval Redknapp, ktery je tam vytahl. Treba by tam byla Villa nebo Everton, v top4 mohla hrat bez problemu CFC i kdyby neprisel Abramovic a prisel by jiny majitel, ktery by jen uklidnil situaci a ani by nemusel blaznit jako Rus. To jsou jen kdyby. Situace je takova, ze tam o ten titul muze bojovat klidne 4-5 tymu a nebo nemusi. Kadr na titul ma nebo bude mit Chelsea, City, United, Arsenal a kdyby jim to dost sedlo tak treba Liverpool a nebo ten Tottenham, pripadne Newcastle, tam nevim jestli se jim bude darit dal nebo to byla jen kometa uplynule sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Co "a"? Pises, ze by se tam Tottenham nejspis dostal nebyt Citizens. Takze ti pisu, ze to je co by kdyby a je to zbytecna diskuze. Navic o tvych tuzbach CFC a City nekde dole v tabulce kazdy vi, takze nechapu pointu tveho prispevku, ktery jsi psal tomu fandovi Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty toho nechapes vzdycky docela dost

Reagovat
smazaný uživatel

Napriklad?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdis, ze je to zbytecna diskuze, do tvyho prichodu zbytecna nebyla.

Porad mi podsouvas nejaky moje tuzby, ja ti rikam, ze kdyby se CFC dostala k titulu prirozenou cestou, klidne bych ji to pral, to stejny Citizens. To je fuk, nebavi me porad ti neco vysvetlovat, kdyz z toho stejne nakonec vzejde to, ze to chapat ani nechces, nebo ze ti to prijde normalni a nechapes, ze to spousta jinejch lidi odsuzuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm fajn, sorry, ze jsem se vam teda vesral do diskuze. Pointa toho co se ti snazim uz ponelikate rict je to co jsem psal pred chvili

"Ale neustale opakovani neceho co uz vsichni vi je proste nudne, trapne, nevim jak jinak to pojmenovat. Tvuj nazor na vec kazdy vi. A cekal bych, ze jsi dost vyspely na to, aby ses na to vysral. Komentuj hru na hristi, klidne i konkretni prestupy, platy - to ti jde a rad si te prectu, protoze vim, ze anglickemu fotbalu rozumis, ale paneboze prestan ty, kiwwi a ja nevim kdo vsechno tady neustale opakovat jake je Chelsea a City zlo atd...pripadate mi jak zaseknute desky nekdy."

Nepochopim lidi, kteri opakuji jednu vec tyden co tyden. Me nesere to, ze Chelsea neprejes, klidne si ji nenavid jako ted, jen mi to prijde jako zasirani diskuzi cist porad tyhle sracky o tom jak bojujem o titul nepravem, kurvime prestupovy trh, atd.

Mimochodem ja pochopil moc dobre, proc nemas Chelsea nebo City rad, nemusis mi to uz nikdy vic vysvetlovat, ja ti vysvetluju jen muj pohled na tvoje a dalsich diskuteru chovani tady a stale se nic nezmenilo, furt tataz pakarna kazdy tyden.

Reagovat
smazaný uživatel

Prisel si s tim ale ty, ne ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem to jen zvelicil. Tentokrat jsi nezabihal do detailu jako vzdy, jen vyjadril sve prani no a ja z toho udelal "kovbojku", protoze uz me to strasne sere obecne tyhle diskuze tady na toto tema. Clovek si tu poradne nepokeca o Chelsea s nikym jinym nez s fandy vlastniho klubu. Ale asi bude pro me lepsi to necist, protoze se nic nezmeni. To je jedno uz, nemusis uz me resit, uz jsem napsal co jsem chtel.

Reagovat
blade115

Příště se na to vykašli hned. Akorát zabíjíš čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale me je to uplne u konecniku, jestli si mas ty s kym povidat o Cukotce

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, to vypadá, že by Everton mohl vzít ještě pár hráčů, co už jsou v BL bez práce

(mj. Ballack, Kringe, Pranjić, Boenisch, Borowski, Rosenberg, Barnetta, Kenia, Boulahrouz, Hinkel, Jarolím, Hitzlsperger a Salihamidzic)

ty nejzajímavější hráče už si zmínil, a jestli by tam někdo z nich šel, tak by to byl jen o důvod víc sledovat EFC v další sezoně

Reagovat
Zaschrona

No uvidime, ja jakozto velky fanda Bundesligy bych nektere hrace bral hodne rad, prave okolo Barnetty a Rosenberga uz jsme se trochu tocili.. Ale myslim, ze spis neprijde krome Pranjice k nam asi nikdo..

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by to byl jediny odchod z EFC... I jeho budu ale hodne postradat, na druhou stranu uz to letos nebyl ten Timmy, na kteryho jsem byl zvyklej

Reagovat
smazaný uživatel

Bude zajímavé, jak se dapatuje.... (Jestli příde) Ale jinak pro Moese za ty jeho nákupy s prakticky nulovým rozpočtem....

Reagovat
smazaný uživatel

taky přijde zadarmo... ale máš pravdu.... ještě Sivoka

Reagovat
havrys99

Strašný sympaťáci Toffies

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze udrzej Jelavice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypada s Drenthem a Fellainim?

Reagovat
smazaný uživatel

Drenthe preč a Fellainiym všeliak ... k nemu sa nedá vyjadriť ale pravdepodone odíde

Reagovat
smazaný uživatel

Drenthe už neni v EFC... a dúfam že Felii nepojde za peniazmi do cfc. Gunerrs sú sympataci tam keby ide mi to ani tak nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne bych ho u nas nechtel...Hrac je to dobry,ale nesedi mi k nam.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem on sa vlastne teraz preorientoval nie úplne na AM ale také vysunuté CM hrá či čo ? a mne by sa v jedinom klube v Londýne páčil (Arsenal)

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Drenthe si nevedl spatne ne?Hodne jeste doufam v udrzeni Bainese.

Reagovat
smazaný uživatel

Drenteho vyhodili kvoli tomu že robil blbosťi v šatni

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosti? Griloval si snad v satne svickovou?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jj a ešte predtým obvinil messiho z rasizmu

Reagovat
smazaný uživatel

Jelavič je pre mňa najväčšie prekvapenie sezóny útočník ako má byť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj Moyes vie čo robí....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo musi dat z primaku

Reagovat
smazaný uživatel

škoda namiesto španielskeho nudného futbalu tam mohol byť niekto iný (dosť by som to prial takým chorvátom)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemecko si dle me zaslouzilo byt ve finale ,ovsem ne na ukor Italie.

Reagovat
smazaný uživatel

nj aj Anglicko by mohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se mi letos VUBEC nelibili...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mne ani na MS ale zaslúžily by si

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, že byli jednoznačně horší?

Reagovat
smazaný uživatel

ešte je dosť možný Donovan toho by som chcel určite...

Reagovat
Zaschrona

Vypada to zatim uzasne. Pravdepodobne prijde jak Pranjic, tak Naismith, posouva se i prichod Pienaara a jeste by meli prijit i dalsi hraci - posilit je potreba hlavne pak prave kridlo, hodne by se hodili i pravy bek a ofenzivni zaloznik.. Hodne se mluvi o Donovanovi, Whittakerovi, Dempseyem, Eliovi, ale i nekolika dalsich hracich. Hlavni zprava je, ze Everton vypada to, letos po dlouhe dobe nemusi prodavat (a diky nove TV dohode PL by ani uz vyhledove zadne leto nemusel).. Snad jen Anichebeho odchod do Wiganu vypada realne, coz je ale za jakykoliv peniz duvod k oslave.. Porad si stojim za tim, ze Everton deli od mnohem vetsi sance na evropske pohary kvalitni zdvojeni pozic, coz by se letos z casti mohlo podarit..

Reagovat
Zaschrona

Aj, samozrejme jsem zapomnel, ze Whittaker uz podepsal s Norwichem..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne by trebalo hrať od začiatku sezony a nie začať v polovici (odkedy prišiel donovan mynulú aj predmynulú sezonu) kedže z velkou pravdepodobnostou bude donovan od začiatku tak by sme mohli hrať dobre celú sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Elia by se mi u vas moc libil,stejne tak Donovan

Reagovat
smazaný uživatel

Donovana by som si aj ja prial asi najviac zo všetkých ostatných prestupoch.

Reagovat
k0udy

Elia je uplny traged, ktery se nikde neprosadil a v PL už vůbec ne.. raději Krasič

Reagovat
Zaschrona

Ja bych ho nechtel, podle me je to dalsi z mnoha protypu hrace, co umi hlavne rychle behat.. Podle vseho ale jen moniturujeme situaci, ze by mohl eventuelne na konci srpna jit k nam hostovat.

Reagovat
hefy

Donovan nepřijde.

Reagovat
Zaschrona

Proc by ne? Galaxy ma 3 DP - Beckhama, Keana a Donovana. Neustale se objevuji zpravy, ze maji zajem o nektere velke hrace koncici v Evrope, coz by znamenalo, ze jeden znich by musel pryc - naposledy, treba dneska, Frank Lampard. Donovan prodava v LA barak, sam dava indicie, ze by se chtel do EFC vratit, Everton o nej ma velky zajem. Pokud neprijde v lete, tak opet na hostovacku v lednu.. A to uz bude mit jen rok do konce smlouvy.. Navic ted dresy EFC dela Nike, ktery ma podle vseho zajem marketingove vyuzit Donovana, jakozto nejvetsi fotbalove hvezdy v USA, to je hrac, ktery tam prodava dresy, fotbal jde v popularite v USA rychle nahoru. Everton se hodne zajima i o Dempseyho a ma uz Howarda. V nejidealnejsim pripade by to mohlo dopadnout tak, ze by v klubu mel 3 nejvetsi hvezdy fotbalu v USA -> marketingovy potencial, ty prestupy by se mohli "sami zpenezit".. Nemluve o fotbalovem hledisku..

Reagovat
smazaný uživatel

Hezka teorie

Reagovat
hefy

Už jsem to tu psal nekolikrát. Donovan prostě pryč nepůjde. Veř mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak som čital ja tak je jednou nohou uz v EFC Moyes ho chce Donovan chce ist a LA samo povedalo ze by im to nevadilo. Tak v com je problem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nabízim job pro člověka, co umí mluvit anglicky, má rád fotbal a nejlépe pokud vlastní automobil :) více na martinvlci@gmail.com

Reagovat
smazaný uživatel

automobil vlastním, len nemám vodičák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

na to se neptal, stačí mít auto

Reagovat
Erdovec

aha, já četl mobil

Reagovat
smazaný uživatel

Dres Evertonu by mu slušel, jak to vlastně vypadá s Pienaarem?

Reagovat
Zaschrona

velmi pravdepodobne prijde na prestup

Reagovat
fantomas

Reports claiming that Emile Heskey has signed a 2-year contract with Sunderland. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim, at je to pravda

Reagovat
kiwwi

to by bol megarofl

Reagovat
vodka

Reagovat
havrys99

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Je fakt neskutečně neskutečná ta představa, že by tenhle člověk měl ještě dva roky působit v PL...

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Rarášek

A on vám všem ješte ukáže!!!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

To by bola parada, pretoze Allardyce by bol schopny ho stiahnut k sebe...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Former England goalkeeper Paul Robinson is expected to complete a £1m move to Besiktas.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to jsou asi lepsi smajlici

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
havrys99

100. pro Toffies opět před Liverpoolem v 12/13

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

to budu len teraz ich vyradia aj z CC a FA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan have told Chelsea they will have to stump up £12million if they wish to strike a deal for Victor Moses.

Reagovat
Arbiter

čemu přesně se směješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu, jak je DW nekompromisni

Reagovat
Arbiter

Reagovat
hefy

To by byla bomba.

Reagovat
Arbiter

to vám ale nedáme...

Reagovat
blade115

Úchvatný. Chceme zkvalitnit kádr a zajímáme se o Maicona nebo Mosese...

Reagovat
fantomas

A MON už má v SAFC "svýho" Cuellara...

Reagovat
havrys99

Procpe ho do základu? Napravo je Bardsley, tak jedině na stopera.

Reagovat
fantomas

Na stoperu to místo určitě bude.

Reagovat
Le Gunner

Jak to vypadá s Mellbergem?

Reagovat
Zaschrona

Pravdepodobne jen kachna.

Reagovat
fantomas

Škoda.

Reagovat
fantomas

Newcastle striker Leon Best is undergoing a medical at Blackburn.

Hip hip hurá, konečně zdrhne do ligy, kam výkonnostně i dovednostně pasuje.

Reagovat
kiwwi

on v tom NU niekomu vadil?

vsak sedel na lavicke

Reagovat
fantomas

Mně vadil, že zabíral místo Rangerovi a jinym talentovanějšim borcum. Bude to takle lepší pro všechny strany. (a v základu začínal hned v 15 kolech, to neni uplně málo).

Reagovat
vodka

tak to už radši uvidím Besta, než toho mamlase Rangera.

Reagovat
fantomas

Já ne no. Tim to můžeme skončit asi.

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Arsenal have turned down a 10 million euros (£8 million) offer from Juventus for Dutch striker Robin van Persie!

8 mil.? Really? Chcu dat Wengerovi ochutnat jeho vlastnu medicinu ci ako?

Reagovat
norton

Reagovat
fantomas

Informace vzešlá z toho fake profilu SS..

Reagovat
kiwwi

Aston Villa have signed midfielder Karim El Ahmadi from Feyenoord on a three-year deal.

Reagovat
smazaný uživatel

@AssouEkotto

Who is the manager pls? LOL

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Erdovec

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Reagovat
EL Gringo

urcite je nahuleny

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi

Brazilian Rafael signs new four-year deal at United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Hell yeah

Reagovat
fantomas

Aaron Ramsey in Team GB squad for Olympics. No Kieran Gibbs.

No zaplaťpánbů za Gibbsyho..

Reagovat
smazaný uživatel

už je celá nominace nebo jen takhle útržkovitě?

Reagovat
fantomas

Teď už celá.

Reagovat
smazaný uživatel

oká a ještě otázku ostatní země to mají povinnost zvěřejnit do kdy?

Reagovat
fantomas

Do dneška snad všichni, aspon myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky .

Reagovat
fantomas

Aha, tak pokud dobře rozumim oficiálnímu dokumentu FIFA, maj na to všichni ještě tejden, do 9.

Reagovat
smazaný uživatel

Do 6.7.

Reagovat
kiwwi

Team GB Men's football squad; Joe Allen, Craig Bellamy, Ryan Bertrand, Jack Butland, Steven Caulker, Tom Cleverley, Jack Cork, Craig Dawson, Ryan Giggs,Aaron Ramsey, M Richards, D Rose, Scott Sinclair, M Sordell, J Steele,Daniel Sturridge,Neil Taylor,James Tomkins

Reagovat
fantomas

Je pěkná, hlavně ta velšská parta je dokupy až neuvěřitelně sympatická.

Reagovat
kiwwi

hmm a kde je Bale?

Reagovat
smazaný uživatel

zraněný myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj zraneny..

Reagovat
kiwwi

a Smalling?

nejak som nezaregistroval nic okolo tychto dvoch a vravelo sa, ze by na olympiadu mali ist

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Zraněnej, Smalling pokud vim stále taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbilo by se mi : Butland - Richards, Caulker, Tomkins, Bertrand - Allen, Giggs, Ramsey - Sturridge, Bellamy, Sinclar.

Reagovat
smazaný uživatel

místo Betranda Taylor

Reagovat
fantomas

Ten střed mi přijde málo defenzivní, na druhou stranu žádný klasický DMko s sebou nebere, zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jsem čekal docela Gibbse na LB.

Reagovat
fantomas

Já asi taky, ale Taylor to zvládne a jako fanoušek Arsenalu sem moc moc rád, ještě by se tam zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A myslím, že by to ta středová trojka zvládla bránit.

Reagovat
kiwwi

skor ratam, ze namiesto Giggsa bude Cleverley a Giggs sa vyuzije inac

Reagovat
fantomas

Jenže na křídlo do 4-3-3 mi už nepasuje.

Reagovat
kiwwi

tak ono nikde nie je pisane, ze sa musi hrat 4-3-3, ja skor ratam, ze bude hrat nejakeho podhrota, resp. bude chodit ako striedajuci hrac kdekolvek, kridlo, stred, podhrot

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě čekám, že vzhledem k tomu co má k dispozici to 4-3-3 bude. Bylo by to ideální.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Rodwell je také zraněný?

Reagovat
fantomas

Neustále.

Reagovat
smazaný uživatel

hráči na které jsem se nejvíce těšil jsou kvůli zranění mimo

Reagovat
fantomas

Jj, Rodwell mě taky hrozně mrzí. Bojim se, že za dva roky se o něm budem moct bavit už jen jako o zabitym talentu. Dost krutě zabitym talentu...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dřív jsem si myslel, že by mohl nahradit Hargreavese, ale teď je mu až moc podobný

navíc na jeho post bude asi dost tlačit Barkley

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Barkley je výrazně ofenzivnější a divil bych se, kdyby si vůbec někdy zpříma konkurovali.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teoreticky se může přeskládat záloha, když bude Jack pořád mimo protože teď tam je na DM jen Fellaini ne? (a případně Pranjić, jestli přijde)

Reagovat
fantomas

No, on to stejně Moyes hraje rád na dva štítový záložníky (ještě tam má Rodwella, Heitingu, Nevillea), takže pro Jacka bude místo vždycky. Naopak Barkley mu podle mě do toho systému uplně nesedí a vůbec bych se nedivil, kdyby do dvou let pláchnul jinam...za předpokladu, že tak dlouho zůstane Moyes teda.

Reagovat
kiwwi

Barkley do dvoch rokov plachne inam, ale nie kvoli tomu, ze nesedi Moyesovi do systemu

Reagovat
Zaschrona

Barkley neplachne. Leda, kdyby za nej nekdo zaplatil tak vysoke prachy, jako kdysi United za Rooneyho - coz by v dnesni dobe delalo aspon 50 milionu liber..

Reagovat
kiwwi

zasa neprehanaj

Reagovat
SunFells

Tomu snad nevěříš

Reagovat
Zaschrona

No, co se talentu tyce, tak treba Tim Cahill o nem prohlasil, ze to je ve svem veku nejlepsi hrac, ktereho kdy videl trenovat.. A i podle me ma pravdu, videl jsem zatim kazdou minutu toho hrace v dresu acka EFC a ten kluk ma skutecne obrovsky talent.. Castka 50 mega je asi prehnana, ale on brzo bude klicovou postavou nasi zalohy.. Alespon ma na to..

Reagovat
SunFells

Mně se taky strašně líbí a přeju mu rychlé prosazení, ale přece jen Wazza v jeho věku byl už v o dost jiné pozici - nejen, že pravidelně hrával, ale byl i nominován na ME, kde se ohromně předvedl.

Ox má v tuto chvíli větší renomé než Barkley a ani on sám nedosahuje té Rooneyho tehdejší.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ale dost je to zpusobene tim, ze Moyes chce dat Barkleymu opravdu hodne casu na rozvoj, u nej je to dost specificke tim, ze mezi 16ti a 17ti skoro nehral kvuli dvojte zlomenine nohy.. Ted v nove sezone by uz se snad mel naplno prosadit a hrat..

Reagovat
smazaný uživatel

aj, na Phila jsem zapomněl a s Heitingou jsem na DM ani nepočítal...

Reagovat
fantomas

Přitom on tam nehraje uplně málo, protože stoperská dvojice Jagielka-Distin je poměrně jasná.

Reagovat
SunFells

A Fella ten konec odehrál spíš pod hrotem se mi zdá.

Reagovat
fantomas

No, ten si tam lítá, jak se mu zrovna zachce, to je fakt.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, on je proste prototyp zaloznika, ktery ma na to vladnout na obou stranach hriste..

Reagovat
Zaschrona

No, v druhe pulce sezony ze stopera vlastne uz neslezl, rozehral se tam do skvele formy, ale bylo to i kvuli zranenim Distina a Jagielky.. I tak je ale proste bran Moyesem jako stoper, ktery se da v pripade zraneni vyuzit na postu DM..

Reagovat
fantomas

Jj, prostě to vnímám tak, že je to backup pro DM (Rodwell) i CB (Distin-Jagz) a jelikož Jack je zdaleka nejčastějc na marodce, je to pro mě poslední roky spíš to DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me ma teda Heitinga daleko vic zapasu odehrano na CB.

Reagovat
Zaschrona

Mas pravdu - v tehle sezone 22 zapasu na stoperovi, 8 ve stredu zalohy.

Reagovat
fantomas

Nj, jenže Jagz neni žádnej jó chronickej marod, příští rok to může bejt kompletně naopak...já na to vážně nekoukal z pohledu jedný sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky ne

Reagovat
fantomas

Tak to je zvláštní, to pak musí mít zhruba půl na půl.

Reagovat
smazaný uživatel

Netusim, kde se to da zjistit, takze to nechame byt

Reagovat
vodka

já si ho teda pamatuju nastupovat hlavně na stoperu. spíš bych řekl tak 75 % na stoperu, 25 % v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Rekl bych, ze jeste nema smysl ho odepisovat. Ano, ma problemy se zranenimi, ale porad se tyka vicemene jen achilovky a slach v koleni, lepe receno - co tak o tom vim, jde tam o uspechane navraty ze zraneni a pak problemy pri rehabilitaci.. Pro novou sezonu by mel by ok, ale z herniho hlediska by bylo potreba, aby ji odehral celou..

Reagovat
fantomas

Dej bůh, at máš pravdu. O něj bych nerad "přišel"..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Jack Cork je DM, ne?

Reagovat
fantomas

Mám pocit, že původně byl, ale teď hraje stopera. Prezentoval se tak i posledně, co sem ho viděl, v Burnley.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted hraje prevazne DM

Reagovat
fantomas

Ok, tak potom je to jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm, rýdzo velšská záloha.

Reagovat
stiflerovamama

Bale je zraneny

Reagovat
stiflerovamama

Sterling ?

Reagovat
kiwwi

ne, fakt..nepreslo ta od minula to vtipkovanie?

Reagovat
stiflerovamama

najvecsi anglicky talent , kludne mohol ist

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
SunFells

A myslí si to i někdo jiný než ta naivnější část fans Live?

Reagovat
stiflerovamama

jj za to ze ty ho nepoznas ja nemozem

Reagovat
SunFells

Ah tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, že to je talent obrovskej to snad popřít nemůže nikdo. Ale že měl jet na LOH je prostě píčovina.

Reagovat
fantomas

"najvecsi anglicky talent"?

Reagovat
SunFells

Já tam nevidím talent obrovský, ale největší anglický talent, asi se mi to jinak zobrazuje

Reagovat
stiflerovamama

ale on je najvecsi anglicky talent

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

druhý krát si to napísal zle. Boha.

Reagovat
vodka

čím to měřals? kdyžtak mně pak pošli ten metr, bych tady chodil po dědinách a dělal agenta...

Reagovat
Zaschrona

Nic proti, ale ten hrac odehral 30 minut v PL a stejnou porci fotbalu mezi chlapy.. I kdyby to byl sebevetsi talent, coz nepopiram, ze neni, tezko muzes chtit, aby jel hrat hned na takovouhle uroven.. To by tam rovnou podobnym uvazovanim taky mohla Anglie vzit Barkleyho a nektere dalsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale myslel jsem, že chceš popřít jeho talent uplně.

Reagovat
SunFells

Ne, nejsem stiflerovamama, abych měl v tomhle takovou mlhu před očima

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
stiflerovamama

Aj tak to vyhra Uruguay s fenomenalnym Luisom Suarezom , najlepsim strelcom turnaja .

Reagovat
tomasinho

Jonjo?

Reagovat
kiwwi

celkom pretlak v tom strede

Reagovat
tomasinho

Jojo, to je. Cork jede jako DM spíše. Aspoň ale bude s týmem v přípravě a na předkolo EL.

Reagovat
kiwwi

200. pre Rafaela da Silvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

pre toho zakeraka ?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

OT: fans Arsenalu, kolik asi bere Walcott? dík

Reagovat
smazaný uživatel

70.

Reagovat
Erdovec

ďýk

Reagovat
smazaný uživatel

musíš prejsť skúškami, ak chceš byť jedným z nás.

Reagovat
Erdovec

teď OT z trošku jiné části Londýna pro fanoušky Spurs nebo prostě někoho kdo to ví, kolik bere Modric? dík

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by mel mit taky 70, protoze v THFC je to snad porad jeste horni hranice

Reagovat
Erdovec

aha, já jsem četl že mu to loni zvýšili aby zavřel hubu, jinak zas dík

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechci kecat, ale podle me se nakonec na nove smlouve nedohodli.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz v tom pripade nema ani tech 70, to by mel mit jeste podle tech drivejsich limitu, tzn. kolem 50.

Reagovat
Erdovec

tak to jo

Reagovat
kiwwi

QPR have announced the signing of Man Utd defender Fabio on a season long-long.

http://lockerz.com/s/221757917

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

season long-long

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Hergot...tak tohle už asi fakt znamená toho Bainese. Každopádně doufám, že hned po návratu prodlouží smlouvu (bude tam mít snad už jen rok).

Reagovat
kiwwi

prave si myslim opak...podla mna toto hostovanie znamena to, ze Fabio by mal od buducej sezony definitivne nahradit Evru

Reagovat
niflheim

Nebo by se počítalo s rotací Baines-Fábio.

Reagovat
kiwwi

to by bolo dalsie zabijanie Fabia, pretoze Baines je podobne ako Evra nezranitelny

fakt ratam s tym, ze toto je posledny krok Fabia v totalnom vydobiti si stabilnej pozicie

Reagovat
vodka

a je to lepší, než aby se za těžké prachy kupoval Baines.

Reagovat
kiwwi

to kazdopadne

Reagovat
Bayern +

QPR podla mna nie je idealnym klubom pre hostovania mladych hracov, i ked pod Sparkym to mozno bude inak.

Reagovat
niflheim

Jó, něco takovýho podobnýho si říkal i Kiko

Reagovat
vodka

1. Machedu nepřivedl Hughes, ale Warnock.

2. V útoku byl přetlak po příchodu Zamory s Cissem.

3. Macheda na PL nemá na základ nikde a pak se ještě k tomu zranil...

Reagovat
niflheim

Já si tam v té větě nevšimnul toho "nie". No Kiko na tu změnu trenéra doplatil, nebýt těch zimních nákupů, tak se jako střídající hráč do hry dostane.

Reagovat
tomasinho

Kiko je narzodíl od Fabia lopata.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, a čo chudák Traoré?

Reagovat
vodka

proč ? přes Traorého se dostane, navíc odchází Young. na krajích obran mají největší slabiny a Fábio svou kvalitou má na to, aby hrál pravidelně.

Reagovat
kiwwi

ja viem, len mi je luto ze sa rozdelia dvojicky a uz som nejak tak ratal s tym, ze by sa tuto sezonu uz mohol presadzovat aj v MU

Reagovat
cristiano.K.

hodíš smutného smajla a pak si tu vlastně pískáš,jak je skvělé,že příští rok nahradí Evru

Reagovat
kiwwi

every time

Reagovat
kiwwi
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Erdovec

+ ty komenty jsou taky zábava na pár minut

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

A není to třeba trochu nadsázka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

je,ale od něj bych to nečekal

Reagovat
vodka

Usty zase jede

Reagovat
fantomas

Ježiš, to psal Usty?

Reagovat
Usty

Reagovat
Wat

Reagovat
mithro

Reagovat
Usty

Vždyť je to fan web

Udivuje mě, že zrovna příznivci MU se smějou článkům na fan webu pokrytectví jak prase

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Ganso has turned down a contract offer from Santos, fueling speculation of a move to the Premier League, with several interested.

uz citam, ze sa onho zaujimame a vraj Brazilski futbalisti budu mat camp na Old Trafforde

Reagovat
ďuriLFC

U náš zase Uruguajčania , čitam že sa zaujimame o Cavaniho . A ?

Reagovat
kiwwi

Cavani odmietol podpisat zmluvu?

Reagovat
ďuriLFC

Neviem, nieje to moj nalepši kamoš. Ale zas Luisov možno že aj hej.

Reagovat
kiwwi

A?

Reagovat
ďuriLFC

Myslim , že pri pripadnom potencionálnom prestupe jedneho či druheho by zavažilo viac to že je Luis Cavaniho kamarát ako to že Ganso nepodpisal zmluvu a bude trenovať tam niekde v MA.

Reagovat
kiwwi

takze ked prestupi Ganso do MU, tak by to bolo hlavne kvoli tomu, ze Cavani sa kamarati so Suarezom?

Reagovat
ďuriLFC

Ty vole, vážne to potrebuješ napisať ešte raz ?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
ďuriLFC

Aha

Reagovat
blade115

Reagovat
vladis271

ale Cavani je strašný bullshit

Reagovat
ďuriLFC

Veď netvrdim že nie

Reagovat
cristiano.K.

to je dobře

Reagovat
kiwwi

300. pre Becksa

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Leon Best has completed his move to Blackburn from Newcastle for more than £3m on a four-year deal.

Reagovat
kiwwi

£3million for Best and will rise if Blackburn are promoted

Reagovat
smazaný uživatel

to je luxuuus neskutecnej

Reagovat
niflheim

Chelsea are lining up a strong swoop for Theo Walcott who has yet to sign a new contract. (Mail)

Paris Saint-Germain are ready to make an £8m bid for John Terry. (Mail)

Roberto Di Matteo is facing competition from Napoli for the services of Porto's 26-year-old full-back Alvaro Pereira. (talkSPORT)

If the Sigurdsson does go to Spurs, then Liverpool will move for Wigan forward Victor Moses, 21. (Sun)

Chelsea could be set to abandon their interest in Wigan forward Victor Moses and instead move for Bayer Leverkusen's Andre Schurrle.(ClubCall)

Tottenham forward Giovani Dos Santos is set to join Malaga. (Daily Mirror)

Spurs are chasing £15million-rated CSKA Moscow midfielder Alan Dzagoev, his agent has claimed. (Sun+Mail)

Liverpool are keen on Swansea winger Scott Sinclair, who is stalling over a new deal, but Tottenham, Aston Villa and Fulham are also interested. (Mail)

Bursaspor want Manchester City defender Kolo Toure. (Mail)

Fulham want £10million for Clint Dempsey and Liverpool are tempted. (Daily Star)

Reagovat
tomasinho

Moses, Sinclair, to jsou mi případné posily. Ale Dempseyho bych bral.

Reagovat
Wat

Tak.

Reagovat
tomasinho

Ale jen pokud by odešel Maxi, taková lepší verze, gólový, ale platnější a lepší celkově.

Reagovat
Honza Matoušek

Liverpool může kupovat ze Swansea?

Reagovat
niflheim

dEst - Swansea Chairman: "We've got an agreement - a 12 month respite" (that Brendan Rodgers won't bid for any Swansea players) ale nebylo to potvrzeno Rodgersem

Reagovat
smazaný uživatel

Se stanu předsedou Swans a člověk se o tom dozví od niflheima na EF...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme, Bursaspor

Reagovat
Wat

Alan do Tottenhamu ani náhodou, tam ho vidět nechci!

Jinak ten Dempsey... Sakra, ať už se rozhoupe.

Reagovat
Wat

* reakce na nifa, samo sebou

Reagovat
miky10

do CFC.

Reagovat
miky10

Alan.

Reagovat
Wat

Samej lepší výběr, fakt.

Reagovat
miky10

Reagovat
Wat

Ani na něj nemyslete, už máte Hazardéra, to vám musí stačit!

Reagovat
smazaný uživatel

tomu čukotkovy nebude stčiť nič.

Reagovat
Wat

Miky je slušnej chlapík.

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale bol som na inom fore a tam ma dost nahnevaly cfc fan tak to preto inak by som to asi nepýsal

Reagovat
Wat

Většinou takoví jsou, ale tady najdeš i celkem normální fanoušky CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Celý dva.

Reagovat
Wat

Jj, 2-3 jsem měl na mysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to myslim, ze vic teda navic moc fanousku Chelsea tady ani nechodi.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by me sralo, ze hrac, ktery se hlasi/hlasil k Chelsea by mohl jit k rivalovi, ale momentalne nevidim u nas moc pro nej misto, takze radsi ne. Cim driv se upece prestup Hulka tim lip.

Reagovat
miky10

Já ho chci místo Hulka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemožeš mať všetko čo chceš

Reagovat
miky10

To já samozřejmě vím, ale vyjádřit přání a svý vlastní ideální představy snad můžu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A jak bys v tom pripade postavil tu utocnou trojku za Torresem v 4-2-3-1?

Reagovat
miky10

Dzagojev, Mata, Hazard. Ale stejně by bylo nejlepší, kdyby na to místo nepřišel do základu nikdo a hrál tam Ramires, jen jsem si Alana oblíbil a dokázal bych si ho u nás představit. Hulka nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že Hulk by bol lepší jak hazard už iba z ľudského hľadiska Hazard mi je dosť nesympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

Dzagojev neni vubec spatny napad to ne. Pokud mu konci smlouva v zime jak jsem nekde cetl, tak ted nebude drahy a v zime by byl uplne zadarmo, ale mam strach, ze by se neprosadil. Hadam ze zkusenosti, ze Rusove v posledni dobe v PL moc nezarili. Akorat tomu Pogrebnakovi celkem verim, ze by mohl davat goly i za Reading. Jinak co jsem zde cetl nazory, tak RW by nebyl post pro nej, smaozrejme se muzou vsichni tri poprechazet a ted jen spekuluju.

U Hulka je minus zase a opet nejspis plat a prestupova castka, Porto nas bude chtit natahnout, ale v nem vidim TOP hrace a je to jeden z mala ofenzivnich Brazilcu u kterych mam tuseni, ze bych mohl v Anglii zavalet a mohli bychom v nem mit rozdiloveho hrace. Nejen pro samotnou hru, ale i pro penalty a primaky.

Reagovat
miky10

Já bych Hulkovi taky dost věřil, ale fakt ho z mnoha důvodů nechci. Ramires na RW je prostě ideální varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

A z kterych duvodu? Ten plat a prestupni cena? Protoze jinak nevidim asi zadny duvod pro ho nechtit. Tak Ramires je v prve rade box-to-box ze jo, ale jak uz tady v diskuzich bylo x krat zmineno, tak se do rozestaveni 4-2-3-1 nehodi a neni pro nej misto. Na kridle ukazal, ze hrat umi, ale nechci na nej spolehat primarne, protoze se mu tam muze prestat darit a dopadnem jak letos se Sturridgem. Chci nekoho kdo na tom poste hraje pravidelne, coz Hulk splnuje.

Reagovat
miky10

Nehodí se do systému a plánovanýho (aspoň doufam) stylu hry, kterým se chce Chelsea prezentovat. Podle příchodů i dalších spekulací o tom, koho se snažíme koupit, to vypadá, že budeme hrát na držení míče, vyžadována bude velká kombinační schopnost, ale do toho mi Hulk úplně nezapadá. Na rozdíl třeba od toho Dzagojeva, Hulk je sobec, kterej směrem dozadu nehne zadkem.

Navíc Ramires dost dobře ukázal, že na tom křídle zahrát umí, v tom se teda skrývá naprosto ideální řešení pro souboj se silnějšíma, kde zatímco s Hulkem by bránilo (Hazard, Mata...) jen 6 hráčů a na stránách by téměř jistě vznikala přečíslení, Ramires by něco takovýho nedovolil, v defenzivní části hry by se ten systém mohl přeměnit na 4321 a tam už problém nevidím. Na druhou stranu je pravda, že jestliže chceme hrát dominantně i v soubojích s top týmama, pak je nějaký světový křídlo určitě potřeba, jenže proti Hulkovi zase stojí ta cena a plat, no. Ne že by to zrovna u nás měl být problém, ale já bych si prostě dokázal představit několik lepších řešení. Je to celkem paradox, já fakt věřím, že by Hulk byl hvězda a že by mu PL sedla, ale nechci ho.

Reagovat
smazaný uživatel

nj nájdeš ale treba pochopyť ze keď ta uz niekto nahneva tak uz pises na vsetkych bez rozdielu

Reagovat
Wat

Házení do jednoho pytle není dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že to sa stava každemu ked je nahnevaný nerozmýšla a iba píše

Reagovat
EL Gringo
Reagovat
smazaný uživatel

Chudák mário už je naňho toľko toho že až

Reagovat
kiwwi
Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

ja rozumiem ze je to humor na najprimitivnejsej urovni, ale ono je to fakt vtipne aj po milionty krat

Reagovat
Erdovec
Reagovat
kiwwi

tieto sa mi prave nepacia

Reagovat
Erdovec

chápu, né každý má tak vybraný vkus a smysl pro humor jako já

Reagovat
smazaný uživatel

ani mne take divné

Reagovat
Erdovec

mě se líbí tohle protože to vypadá i důvěryhodně jako by to nemusela ani být fotomontáž ale jinak to není nic zas tak extra vtipného

http://img.cas.sk/img/1/full/1328414_.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

toto je trochu ine ale tiež celkom fajn na prvý krát pobaví https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/255220_451650824852851_4843625_n.jpg

Reagovat
C0br

Jeden z těch reálnějších no.

Reagovat
smazaný uživatel

http://9gag.com/gag/4655326..toto je jedno z najlepsich co som videl

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vydím prvý krát výborné

Reagovat
Erdovec
Reagovat
smazaný uživatel

to je ten čo robí z futbalu nudu

Reagovat
kiwwi

New signing Shinji Kagawa has been nominated for the FIFA World Player of the Year award.

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby tam nebol aj Ji-sung lebo ich nezpoznajú

Reagovat
smazaný uživatel

no ti sou fakt jak vejce vejci

Reagovat
blade115

Zjevně jen nevíš o co jde.

Reagovat
smazaný uživatel

A o co že teda jde?

Reagovat
blade115

O Charltonův fail, když Parkovi řekl: "Vítej Kagawo," nebo něco na ten způsob.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to nahodou nějakej joke?

Reagovat
blade115

Je to možný, už si to moc nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhlenc...tak to pardon.

Reagovat
smazaný uživatel

Park Ji-Sung: "I think we will sign Kagawa, I say this because I just bumped into Bobby Charlton, he patted me and said "welcome to the club, Shinji".

Reagovat
kiwwi

uplne si predstavujem tu scenku...Bobbyho si predstavujem ako toho kapitana Tuga z Horucich striel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak AVB officialne tréner tottenham. Vela nervou

Reagovat
kiwwi

*v

Reagovat
miky10

Nevím, kam to hodit. NHL-OT: Hudler podepsal s Calgary, 4 roky, 16 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro si trafil

Reagovat
miky10

Co proti mně máš?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo? veď to iba zo srandy to neni nič na teba ani na cfc

Reagovat
miky10

Hlavně nevim, co sem jako měl trefit.

Reagovat
smazaný uživatel

preco ?

Reagovat
miky10

Mohl zůstat v Detroitu, kterej mu nabízel 11 mega za tři roky a kde má po loňský sezoně vybudovanou vynikající pozici. Tohle je krok zpátky, přitom finančně si pomohl o minimum.

Reagovat
rufus

Nesympatický hráč v nesympatickém týmu, ideální kombinace.

Reagovat
miky10

To zas jo.

Reagovat
fenixLFC

tak toto ma pobavilo :D z toho clanku na webe chelsea co sem niekto daval

Proto když někdo dojde do chelsea potom tady končí karieru většinou. Podle mě taková parta jaká je u nás je málo kde.

neviem ja dúfam, že už tento týždeň niekto konečne príde. Ved Marina sme kúpili koncom apríla, hazarda zasa 4.6 , kedy bol oficiálne predstavený a už takmer mesiac sme neurobili žiaden prestup. Ja viem bolo euro, ale mohli by sme teraz behom dvoch týždňov priviesť aspoň troch hráčov. Inak toho Mosesa tu nechcem, aj keď je talentovaný ale sú aj lepší. Navyše máme hazarda, marina. To radšej toho Schurlleho.

Reagovat
fantomas

Jej, mně uplně unikl přestup Andrewse do Boltonu. To je báječná náhrada za Muambu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis za NRC, ne?

Reagovat
fantomas

Za oba. Ještě bude potřeba jeden.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

*videl

Reagovat
smazaný uživatel

taku gramatiku som tiez dlho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Manchester United are lining up a 25 million bid for Joao Moutinho 'after getting fed up with Spurs’ demands for Luka Modric' (Sun)

AVB wants to launch his Spurs reign by signing Brazilian boy wonder Oscar (Sun)

Arsene Wenger will hold crunch talks with Robin van Persie this week as Arsenal ramp up their efforts to keep their talisman (Mail)

Chelsea will bid £4million for Southampton left back Luke Shaw this week (Mail)

Juventus are preparing to test Liverpool’s resolve with a bid for Luis Suarez (Mail)

Newcastle are closing on a £7m deal for FC Twente defender Douglas, 24, & remain hopeful of signing team-mate Luuk de Jong (Mail)

Martin Jol is keen on a reunion with Tom Huddlestone as he steps up his search for a replacement for Danny Murphy at Fulham (Mail)

Liverpool's Brendan Rodgers is considering a move for £7million hitman Demba Ba (Mirror)

Reagovat
Erdovec

ten Oscar vypadá zajimavě

Reagovat
tomasinho

Ba zní zajímavě.

Reagovat
Erdovec

kolik bere v NC že by mohl k nám za lepšíma podmínkama?

Reagovat
smazaný uživatel

to bude okolo 50.

Reagovat
smazaný uživatel

Zakladni plat ma 30k.

Reagovat
Zaschrona

Ten ma mnohem vic. Kdyz loni jednal s nama, my mu nabizeli 40-50 a pry nas Tottenham nehorazne preplatil..

Reagovat
Zaschrona

Newcastle, samozrejme.....

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej, tam byl problem v tech penezich, co mel dostat jeho agent, coz bylo ke dvema milionum a na tom jste prave ztroskotali. Dembuv plat je uvadenej jako 30k (ja si puvodne myslel, ze ma 50k), tzn. ze bude mit asi nejaky bonusy odvijejici se od umisteni, golu, startu...

Reagovat
Zaschrona

No, co mam ja informace, tak my jsme mu nabizeli cca 30+bonusy+neco malo agentovi, vy jste to ale podle vseho pry zvysili vsechno, a to tesne pred tim, nez Demba uz mel u nas podepsat.. Ale je dost dobre mozny, ze to fakt bude jen ta castka agentovi.. Nicmene, Demba podle vseho za stejnych nabizenych financnich podminek sel k nam..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz k tomu pridas jeste podpisovej bonus pro hrace a tu nevyhodnou klauzuli, ze muze odejit za predem stanovenou castku behem tohoto prestupovyho obdobi... Vsechny tyhle faktory mohly EFC odradit, ale asi tezko zjistime, jak to bylo doopravdy

Reagovat
Zaschrona

Jasne. Kazdopadne, ja doufam, ze v Newcastelu zustane, hodi se tam..

Reagovat
tomasinho

OT: Brendan Rodgers: " I'm looking at bringing in 3 or 4 players who can effect the group."

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať je přivede rychle.

Reagovat
kiwwi

mate cas, kluuud

Reagovat
tomasinho

A ať mají odpovídající kvalitu.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers has confirmed that Liverpool offering a new contract to Luis Suarez.

Tohle je rozumný. Dostane tak kolem 90-100k bych řek, ukázal že si zaslouží víc než 75. Taky doufám, že tam bude nějaká klauzule typu Porto.

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers: “I’ve had a brilliant chat with Luis and he’s really looking forward to being here.

Reagovat
Erdovec

na jak dlouho má podepsat?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím.

Reagovat
Erdovec

teď má do 2016, takže pokud by mu to se zvýšením platu i prodloužili takže tak do roku 2017-2018

Reagovat
smazaný uživatel

Rok zůstane bych řek. Půjde jen o vylepšení, ale uvidíme.

Reagovat
Erdovec

je to možné no, každopádně takového hráče je nejlepší mít pojištěného na co nejdéle takže by mu to mohli zas prodloužit třeba o rok

Reagovat
kiwwi

Sky Sports understands that veteran Portuguese striker Nuno Gomes has arrived in England for a medical at Blackburn

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Erdovec

pičovina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Best - Nuno Gomes, utocne duo, ktore prinucuje sledovat Champ. Ale je jasne, ze Rovers s tymi blbmi vo vedeni tam budu nosit vselijaku plevel.

Reagovat
Bayern +

West Ham have made an approach to sign Dejan Stankovic and Romelu Lukaku as the club attempt to strengthen after their return to the top flight, according to The Times.

Reagovat
tomasinho

Lukaku na hostovačku by byl super.

Reagovat
Erdovec

OT: vždycky je tady filmový off topic ale já dám takový trošku kombinovaný, jedu na dovolenou bez přístupu k internetu a potřeboval bych doporučit jak filmy tak i knížky, tak se čiňte. ďýk

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/

To co si neviděl, si vem sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to dělám já.

Reagovat
Erdovec

tak já vím že se můžu podívat do žebříčku ale osobní doporučení nezaškodí a navíc hledám i knížky tak kdyžtak alespoň ty knihy

Reagovat
kiwwi

SAF has convinced Davide Petrucci to reject double-money+ offers from Serie A & agree new #MUFC deal.

neskutocne si ma ziskava tento chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už skôr ujo.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

podľa toho, čo si napísal, nebyť Fergusona, tak zdúchne, čiže nevidím moc dôvodov, prečo obdivovať ho obdivovať. Skôr Fergusona.

Reagovat
smazaný uživatel

obdivovať ho obdivovať....

Reagovat
kiwwi

to by si musel vediet viac, ako len toto

Reagovat
mithro

konecne aspon jeden z tych mladasov, co neutiekol za peniazmi, somz veadvy sko Pogba, Juve vraj nakupilo na jeho poziciu dalsich dvoch hracov, tak si asi posedi

Reagovat
kiwwi

vsak Pogba este nikde neodisiel

Reagovat
mithro

jasne, prave preto som zvedavy ako to cele dopadne, odchadza uz 6 mesiacov.

Reagovat
smazaný uživatel

New Liverpool manager Brendan Rodgers is considering a £7million swoop for Newcastle striker Demba Ba.

Reagovat
smazaný uživatel

A inak co s tím mandžukičom ked prišiel do bayernu co bude z gomezom alebo jak to bude vyzerat (niekde som čítal že by mali gomeza vyhodiť ale to bude asi velká kravina)

Reagovat
EL Gringo

* s gomezom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Nesmysl, Mandžukič bude prostě náhrada na Gomeze, jako na lavičku.

Reagovat
Zaschrona

Mandzukic je nahrada za Olice, ne za Gomeze. A pak Pizzaro je nahrada za Petersena. Nic vic v tom nehledej.. Gomez na 100% zustatne..

Reagovat
smazaný uživatel

SAF: " Fletcher will return like a new signing

Reagovat
smazaný uživatel

SAF wengerovatie.

Reagovat
vodka

tak ono je to pravda, rok a půl mimo je prostě strašně dlouhá doba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hazard fakt se 17.

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers wanted Raheem Sterling on loan at Swansea, which could signal a more regular role for him in 2012/13

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Maicona prosím ne Chelsea are on the brink of closing a deal for Inter Milan fullback Douglas Maicon. €8 million plus bonuses to Inter. [via @F8Piraux]

Reagovat
kiwwi

500. pre Toma Cleverleyho

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Young French Striker M'Baye Niang expected to come on trial for Arsenal during pre-season.

poznám ho len z FM-ka, ale tam je vždycky parádny.

Reagovat
miky10

The FA have confirmed that Kevin Friend will referee our Community Shield match against Manchester City on Sunday 12 August at Villa Park...

A Hazard by měl mít číslo 17.

Reagovat
Arbiter

zdroj k Hazardovi?

Reagovat
Arbiter

hmm, zajímavé, nikde nic oficiálního, Hazard to také neprozradil na twitteru, ale hlavně, že to je na TM

Reagovat
vodka

to snad Hazard nemusí psát na twitter, ne?

Reagovat
Arbiter

no jde o to, že za prvé registrace hráčů ještě pořádně ani neproběhla, není to ani na oficiálech a přesto už to ví TM

Reagovat
mike.84

taže AVB ve Spurs, potvrzeno. strašně jsem na něj zvědavej.

Reagovat
mithro

Boss confirms Berbatov is still a Red and will be on #mutour 2012. tak aspon este uvidime Berbu

Reagovat
vodka

su rád, že ho eště uvidím v dresu MU, ale fakt bych byl radši, aby hrál pravidelně...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele