O Pranjiće stojí Moyes, hráč se angažmá v Evertonu nebrání

01.07.2012, 19:45
Aktuality
Hodně rychle by mohl mít Danijel Pranjić jasno o další budoucnosti. Chorvatskému reprezentantovi vypršela smlouva v Bayernu Mnichov a zakotvit by mohl v Anglii, po několika měsících o něho má znovu zájem manažer Evertonu David Moyes, který hráče sledoval z hlediště v nedávném utkání se Španělskem...

"Těší mě, že se o mě zajímá tak úspěšný trenér a byl bych poctěn, kdybych mohl hrát za Everton. Byli jsme hodně blízko k dotažení přestupu už v lednu, pak se ale Bayern rozhodl si mě ponechat. Nemohu říci, že jsme na všem domluveni, ale příští týden očekávám další vývoj celé situace," řekl Pranjić.

Třicetiletý obránce či záložník přišel do Bayernu před třemi lety z Heerenveenu a pouze ve druhé sezoně měl místo v základní sestavě. V té uplynulé nastoupil jenom k sedmi ligovým zápasům, jeho jméno pak bylo v posledních týdnech spojováno s možným odchodem do Nizozemska, Ruska, Turecka, Francie, Itálie a Číny.

"Jsem hladový a chci znovu hrát, bojovat se spoluhráči o úspěchy a hrát pro fanoušky. Všechno tohle mi chybělo, když jsem v Bayernu seděl na lavičce. Bude mi 31 let a po fyzické stránce se cítím skvěle. Už jsem dospěl jako hráč i jako člověk a podle mého názoru jsem připraven předvádět ten nejlepší fotbal mé kariéry," prohlásil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (526)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele