Další články

Vašulín si užíval snový start nadstavby, gól věnoval přítelkyni

S jistotou vyrovnání třetího nejlepšího umístění v historii z roku 1962 si nováček první ligy Hradce Králové připsal na úvod skupiny o titul cenný skalp mistra z posledních tří ročníků Slavie. "Votroci" v domácím mladoboleslavském azylu přestříleli pražského favorita 4:3 a útočník Daniel Vašulín, který ve 13. minutě proměněnou penaltou otevřel skóre, si pochvaloval snový vstup do nadstavby. Oslavu gólu věnoval těhotné přítelkyni.

Vašulín ukončil čekání na gól a věří, že Hradec udrží šesté místo

Útočník Daniel Vašulín prolomil v dnešním utkání 29. kola první ligy sedmiměsíční čekání na gól a pomohl Hradci Králové dvěma trefami do sítě Olomouce k cenné výhře 3:0. Východočeši udrželi po zisku tří bodů šesté místo v tabulce, které by jim zajistilo postup do mistrovské části nadstavby. Vašulín sahal v duelu i po hattricku, věří však, že se ho dočká jindy.

Vašulínovi vzal první gól ve východočeském derby VAR, dočkal se až v 88. minutě

Daniel Vašulín z Hradce Králové v 8. kole první ligy ve východočeském derby s Pardubicemi po hodině hry skóroval, ale euforii vystřídalo zklamání po zásahu videorozhodčího (VAR), který odhalil jeho ofsajd. Třiadvacetiletý útočník si spravil náladu v 88. minutě a podtrhl vítězství nováčka nejvyšší soutěže 2:0 v domácím mladoboleslavském azylu.

Vašulín v Českých Budějovicích rozhodl střelou, za kterou býval kritizován

Tři body Hradci Králové v Českých Budějovicích v 7. ligovém kole vystřelil útočník Daniel Vašulín patou. Právě zadní částí nohy usměrnil v úvodu druhého poločasu míč do sítě Jihočechů a rozhodl o výhře hostujícího nováčka 1:0. Přitom v minulosti ho trenéři za podobné pokusy zrovna nechválili.

Hradecký Vašulín ozdobil ligový debut gólem, remíza s Bohemians ho ale bolela

Nadšený z prvoligové premiéry ozdobené gólem, ale současně zklamaný z remízy 1:1 byl po zápase s Bohemians 1905 hradecký fotbalista Daniel Vašulín. Třiadvacetiletého útočníka mrzelo, že aktivnější východočeský nováček z mnoha příležitostí vytěžil jedinou branku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele