Stupidita, hodnotil vyloučení Van Gaal. A to neviděl první kartu

Manažer Louis van Gaal nemá pochopení pro karetní hříšníky. Minulý týden sepsul Robina van Persieho, který oslavil pozdní vyrovnání s Chelsea sundáním dresu. Včera v derby s Manchesterem City přišel o vyloučeného stopera Smallinga a ani on se nevyhnul příkrému hodnocení...

Podle Smallinga musejí United k postupu do LM všechno vyhrát

Manchester United si v sobotu připsal už osmou prohru v sezoně a vážně mu hrozí, že poprvé po 19 letech nepostoupí do Ligy mistrů. Podle obránce Chrise Smallinga proto musejí Rudí ďáblové vyhrát všech zbývajících 14 zápasů v Premier League, aby v prestižní soutěži nechyběli.

Smalling byl na operaci, přijde o začátek sezony

Manchesteru United nakonec bude v úvodu nové sezony chybět Chris Smalling. Mladého anglického obránce i nadále pronásledují zdravotní problémy, manažer Sir Alex Ferguson sice věřil, že bude mít hráče k dispozici, škrt přes rozpočet mu ovšem udělala operace zlomeného prstu u nohy...

Smalling má natržené tříslo a přijde o Euro

Chris Smalling z Manchesteru United přijde kvůli zranění o mistrovství Evropy. Dvaadvacetiletý obránce má po zápase se Swansea o minulém víkendu natržené tříslo a do června se nestihne dát do pořádku.

Manchesterské derby je to největší, míní Smalling

V neděli změří v rámci Premier League síly dva týmy, které začaly sezonu nejlépe, tedy manchesterští rivalové United a City. Obránce Rudých ďáblů Chris Smalling nyní považuje střet městských rivalů za největší derby vůbec.

Smalling se zastal kritizovaného de Gey. Je to pouze otázka času, sdělil

David de Gea sice exceloval v letní přípravě Manchesteru United, naostro to ale mladému španělskému gólmanovi příliš nevychází. Právě po jeho chybách zatím padly dvě ze tří inkasovaných branek Red Devils. Svého nového spoluhráče se ale zastává obránce Chris Smalling.

Anglická jednadvacítka bude na ME postrádat Gibbse z Arsenalu

Anglie odcestuje na mistrovství Evropy jednadvacítek bez své opory Kierana Gibbse. Levý bek Arsenalu si během nedělního přípravného utkání s Norskem poranil kotník a nestihne se dát dohromady do startu šampionátu, na němž se Albion utká s Ukrajinou, Španělskem a Českem.

Světové talenty: Chris Smalling

Chris Smalling toho sice na scéně Premier League zatím příliš nedokázal, přesto se z něj stalo mimořádně žádané zboží. Během zimního přestupového období se proto rozhodl opustit Fulham a zamířit do Manchesteru United.

Manchester United kupuje nadějného obránce Smallinga

Manchester United v létě posílí Chris Smalling. Úřadující anglický šampion se na angažmá dvacetiletého obránce dohodl s Fulhamem, do Londýna údajně pošle sedm milionů liber.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele