Manchesterské derby je to největší, míní Smalling

21.10.2011, 10:40
Aktuality
V neděli změří v rámci Premier League síly dva týmy, které začaly sezonu nejlépe, tedy manchesterští rivalové United a City. Obránce Rudých ďáblů Chris Smalling nyní považuje střet městských rivalů za největší derby vůbec.

"Je to zápas, který chci vyhrát víc, než kterýkoliv jiný. Podle mě je to největší zápas a největší derby, se kterým se nyní můžeme setkat," prohlásil Smalling.

Mladý obránce si uvědomuje, že Citizens budou těžkým soupeřem. Momentálně mají v tabulce o dva body víc než United. "Investovali do týmu spoustu peněz a postupně jdou nahoru. Do sezony vstoupili se skvělou formou. V Manchesteru se nemluví o ničem jiném než o derby," pokračuje Smalling.

21letý hráč v mládí fandil úplně jinému klubu, než jsou United. "Byl jsem fanouškem Arsenalu a miloval derby proti Tottenhamu, vášeň kterou všichni do zápasu dávali. Podle mě ale už manchesterské derby to londýnské překonalo," doplnil Smalling, který se probojoval do základní sestavy United.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (530)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele