Tevez přiznal, že uvažuje o konci kariéry

13.11.2009, 21:04
Aktuality
Pětadvacetiletý útočník Argentiny a Manchesteru City Carlos Tevez přiznal, že uvažuje o konci kariéry. Fotbalový život ho prý celkově značně vyčerpává. Tevez prohlásil, že místo fotbalových záležitostí by si rád více užíval rodinného života.

"Je to komplikované. Roli hraje rodina i touha vrátit se do Bocy Juniors. Uvažuji o tom. Hlavou mi probíhá ještě jiná myšlenka. Pokud bychom vyhráli světový šampionát, pak bych kopačky pověsil na hřebík, a to přesto, že smlouvu v City mám až do roku 2014," řekl Tevez.

"Jsem z toho množství fotbalu docela unavený. Rád bych si také užil svoji rodinu. Ve fotbale jsem toho už celkem dost vyhrál. Života plného fotbalu jsem už nasycený," dodal ke svému zamýšlenému ukončení kariéry.

Jeho místo v reprezentaci pomalu přebírá Gonzalo Higuain a je možné, že i tato okolnost měla na jeho vyjádření značný vliv. "Svoji šanci jsem promrhal. Dostal jsem příležitost, ale nedokázal jsem ji využít. Když tým potřeboval moje góly, nedokázal jsem je vstřelit. Takže je jasné, že jiní uchazeči se dostali přede mne," nešetřil sebekritikou Tevez.

V době největší krize se na družinu Diega Maradony snesla kritika také ze strany veřejnosti Ta národní celek osočila z nedostatku zanícenosti bojovat za svou zemi. "Často jsme byli terčem kritiky a mnohdy byla oprávněná. Lidé ale říkají, že nehrajeme dobře kvůli penězům, že pro nás národní dres nic neznamená nebo že nezpíváme státní hymnu. Je v tom hodně zlých úmyslů," doplnil Tevez.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (380)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele